Alex21121988 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Να προσθεσω σε αυτα που ειπε ο Fulgore οτι και αυτοι που δεν ενδιαφερονται για το game(καλη ωρα εγω) καλο θα ηταν να μην συμμετασχουν επισης για να μην παρουν υην θεση απο καποιον που θα ηθελε να το παιξει και εχει φυσικα την κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ο μοχλος του ps4 παιρνει αναβαθμηση λογισμικου οπως παιρνει ο μοχλος του xbox one? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hulk7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ο μοχλος του ps4 παιρνει αναβαθμηση λογισμικου οπως παιρνει ο μοχλος του xbox one? ακόμα όχι, αλλά λογικά θα γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ακόμα όχι, αλλά λογικά θα γίνεται και όχι....και γίνεται? δεν έχει αναβάθμιση το DS4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Λογικά γίνεται firmware update, στα windows πχ είναι αρκετά πιο customisable το Ds4 από ότι στο Ps4. Μονο να μπορώ να σβήσω τελείως το φως όπως κάνω στο PC να φτιάξουν και είμαι κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ναι αυτό το φως πραγματικά δεν παλεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Η λιστα που περιμενες Red για το Facepalm Τελικα ο αντιπαλος του Ps4 στην Ελλαδα δεν ειναι το XboxOne αλλα το Ps3 http://www.gameslife.gr/top-10-videogames-december-61663 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ναι αυτό το φως πραγματικά δεν παλεύεται Οντως για καποιο game που δεν το χρησιμοποιει ως ενδειξη ΗP οπως το killzone ή αν δεν εχεις καμερα, θα επρεπε να εχουμε την επιλογη να το κανουμε disable το φωτακι. Το θεμα ειναι μετα δεν θα μπορουμε πχ σε διπλο να καταλαβουμε ποιος εχει το πρωτο και ποιος το δευτερο χειριστηριο στα γρηγορα. Προφανως θα καταλαβουμε απο το προφιλ που ανηκει το καθε ds4 ή αν εχουμε διαφορετικου χρωματος controller, αλλα θα δημιουργησει λιγο μια αναστατωση, ειδικα σε φιλαρακια μας που ερχονται για pes ή fifa και δεν εχουν ps4 κτλ. και τωρα εχουν μαθει, blue το πρωτο, red το δευτερο ds4... Αν τους το αφαιρεσω και αυτο, θα μου πατανε απο κακη συνηθεια το home button, θα μπαινουν σε ενα προφιλ, θα φευγει το αλλο ds4 απο αυτο που ηταν κτλ....Ολο το ιδιο πραγμα κανουν. Δεν μου αρεσει αυτο που εχουν κανει με τα controllers και τα προφιλ, θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερα φτιαγμενο κατα την γνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 το θέμα είναι από την στιγμή που η διάρκεια μπαταρίας του DS4 είναι τόσο περιορισμένη, θα μπορούσαν να έχουν μία απλή επιλογή ON/OFF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Αυτο μπορει να το προσθεσουν μελλοντικα(Οπως προσθεσαν τη λειτουργια dim που αρχικα δεν την ειχαν) αν και χλωμο το κοβω γιατι το ειχαν προωθήσει σαν νεα λειτουργια/εφε σε πολλα παιχνιδια που αναλογα τι χρωμα εχει η lightbar ειναι και η ενεργεια/ζωη σου. Παντως οσο αφορα την μπαταρια το εχω πει και παλιοτερα και το αναφερω και τωρα μπορειτε πολυ ευκολα να αλλαξετε μπαταρια με μια διπλασιων mah(2000 αφου η μαμα ειναι 1000mah) οπως ηταν αυτη του dualshock3. Εγω προσωπικα το εχω κανει και στους 2 μοχλους που εχω και εχω δει τουλαχιστον 2πλασια ωρα διαρκειας απ' οταν ειχε με την μαμα μπαταρια. Οριστε και ενα βιντεο να σας βοηθησει πως ακριβως γινεται η αλλαγη μπαταριας στο dualshock4 controller. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Λογικο γρηγορη να δεις διπλασια ωρα αφου η χωρητικοτητα ειναι διπλασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Θα μπορουσε να μην ειναι γιατι πολλες μπαταριες π.χ. κατι gold batteries λενε οτι ειναι τα αλφα mah αλλα τελικα μονο τοσα mah δεν ειναι με αποτελεσμα οι gold batteries(Μακρια απο αυτου του ειδους τις μπαταριες) που παιρνεις για το οποιο κινητο να ειναι απλα μουφα σε οτι λενε. Αν λοιπον τυχει κατι παρομοιο και στις μπαταριες για τα dualshock4 λογικο ειναι να μην κραταγανε το διπλασιο χρονο απο τις μαμα μπαταριες. Εχει τυχει σε κολλητο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Πληροφοριακά, η Αμερικάνικη έκδοση του Resident Evil HD remaster είναι κατα 7GB μικρότερη σε μέγεθος απο την Ευρωπαϊκή (15GB Vs 22Gb)... Το αναφέρω για αυτούς που τον έχουν μικρό (τον σκληρό δίσκο).Ωραία ζοφερή ατμόσφαιρα, μου είχε λείψει το game - στο 'cube ισα που το είχα ακουμπήσει και το Δελφίνι δεν το έτρεχε καλά οπότε...θα το παίξω "φρέσκος" στο μπλεϊστέσιο...ΥΓ : Δεν το θυμάμαι να είναι τόσο δύσκολο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Πληροφοριακά, η Αμερικάνικη έκδοση του Resident Evil HD remaster είναι κατα 7GB μικρότερη σε μέγεθος απο την Ευρωπαϊκή (15GB Vs 22Gb)... Το αναφέρω για αυτούς που τον έχουν μικρό (τον σκληρό δίσκο). Ωραία ζοφερή ατμόσφαιρα, μου είχε λείψει το game - στο 'cube ισα που το είχα ακουμπήσει και το Δελφίνι δεν το έτρεχε καλά οπότε...θα το παίξω "φρέσκος" στο μπλεϊστέσιο... ΥΓ : Δεν το θυμάμαι να είναι τόσο δύσκολο Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο καταραμενο λογο η εκδοση για τις κονσολες τρεχει στα 30fps.Μια χαρα Cpu και Gpu εχουν για ποιο καταραμενο λογο να μην τρεχει στα 60fps?????Αλλωστε ουτε βαρυ παιχνιδι ειναι μην τρελαθουμε κιολας και πολυ ομορφο οπτικα ειναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Για να ειναι πιο κινηματογραφικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις