Anastazio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σκέφτομαι για αγορά της κονσόλας και θέλω κάποια σχόλια από τους κατόχους για κάτι προβλήματα που άκουσα και διάβασα. Περιμένω αποψης Δεν υπαρχουν προβληματα,μονο το ds4 που εσκεμενα το εφτιαξαν ετσι απο σεβασμο στα παραδοσιακα κινεζικα προιοντα. 3
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Γνωριζει κανεις τι sata θηρα εχει το ps4? Το ρωταω αυτο γιατι θελω να του αλλαξω σκληρο δισκο και δεν ξερω αν εχει sata3 ωστε να φροντισω να παρω εναν sata3 δισκο που ειναι ποιο γρηγορος απ' οτι ενας sata2 δισκος.
HolyMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Γνωριζει κανεις τι sata θηρα εχει το ps4? Το ρωταω αυτο γιατι θελω να του αλλαξω σκληρο δισκο και δεν ξερω αν εχει sata3 ωστε να φροντισω να παρω εναν sata3 δισκο που ειναι ποιο γρηγορος απ' οτι ενας sata2 δισκος. ps4 & xbox one εχουν sata2
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. Αλλα μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις απο που εμαθες αυτη την πληροφορια?
comfuzio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Site: Εδώ λέει ότι το ps4 έχει sata3 controller. Τι έχει τελικά;
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ακριβως αυτο ρωταω κι εγω φιλτατε για να δω τι δισκο να παρω. Αν γνωριζει καποιος που να βρω εναν φτηνο 2.5 ιντσων δισκο στις 7200 στροφες ανα δευτερολεπτο ακομα και μεταχηρισμενο ας μου το πει με προσωπικο μυνημα.
HolyMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 sata 2 ειναι ο controller....στην αρχη πηγα σε υβριδικο χωρις να δω διαφορα με τον κανονικο που ειχε μεσα. τελικα εβαλα 1tb 5400rpm.
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μαλλον θα εβαλες λαθος υβριδικο δισκο φιλε μου γιατι αν εβαζες καποιον με λιγο περισσοτερο μερος του σε gb στο ssd μερος του δισκου τοτε πραγματικα θα εβλεπες διαφορα και αυτο αποδυκνιεται απο το παρακατω βιντεο:
HolyMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 δεν αξιζει για διαφορα 2-3 δευτερολεπτα. επισης οταν εχεις το παιχνιδι σε δισκακι περιοριζεται στην ταχυτητα του bluray drive παρολο που εχει γινει εγκατασταση στον σκληρο δισκο.
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 δεν αξιζει για διαφορα 2-3 δευτερολεπτα. επισης οταν εχεις το παιχνιδι σε δισκακι περιοριζεται στην ταχυτητα του bluray drive παρολο που εχει γινει εγκατασταση στον σκληρο δισκο. Κανεις λαθος. Το ειπες και μονος σου εφοσον ολο το παιχνιδι γινεται εγκατασταση στο σκληρο δισκο της κονσολας. Απλα το δισκακι πρεπει να ειναι μεσα στο bluray drive για να παιξει γιατι αν δεν χρειαζοτανε απλα θα δανιζομασταν ενα παιχνιδι θα το εγκαταστουσαμε στο δισκο και μετα θα το επιστρεφαμε και δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα. 2
vag.patrick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ρε εχεις κανεις θεμα με το psn?? ξεκωλοθηκε να με πεταει το %$#^#$^#%$$!!! ολα τα υπολοιπα παιζουν νερο μεσα στο σπιτι...
red1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ρε εχεις κανεις θεμα με το psn?? ξεκωλοθηκε να με πεταει το %$#^#$^#%$$!!! ολα τα υπολοιπα παιζουν νερο μεσα στο σπιτι... Κανενα φίλε, χθες το βράδυ μόνο με πέταξε το Destiny έξω απο session 1 φορά αλλά μάλλον θεμα server Bungie ηταν...
hollow_83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα !!! Οποιος θελει μπορει να παρει μερος στο διαγωνισμο που διοργανωνουμε και ξεκιναει απο σημερα με δωρο το Dragon Age: Inquisition για το PS4. Videogames24 - Giveaway Ευχαριστώ Πολύ. 2
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα !!! Οποιος θελει μπορει να παρει μερος στο διαγωνισμο που διοργανωνουμε και ξεκιναει απο σημερα με δωρο το Dragon Age: Inquisition για το PS4. Videogames24 - Giveaway Ευχαριστώ Πολύ. Θα προτεινα να συμμετεχουν κυριως ατομα που οντως εχουν δικο τους Ps4 και μπορουν να το επιβεβαιωσουν μεσω Psn και οχι ο καθε ακυρος/ξεμπαρκος.Γιατι πχ ειναι μλκια να μπω εγω να το κερδισω το παιχνιδι απο καποιον που ηδη εχει κονσολα και θελει να το παιξει και μετα να παω να το πουλησω.Γιατι η πιο κλασσικη δικαιολογια σε αυτη την περιπτωση ειναι(''ε ενταξυ θα παρω κονσολα σε λιγο καιρο'',ή ''ε θα παιξω σε ενα φιλο). Παρολα αυτα μπραβο για την σχετικη κινηση και καλη επιτυχια σε οσους συμμετεχουν 2
rouxlas86 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το Grim Fandango θα είναι μόνο σε digital έκδοση; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις