Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Θυμαμαι πιο παλια που ειχα πετυχει στις αγγελιες Used στα 35 με 40ευρω βεβαια εννοειται οτι γινανε αναρπαστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Θυμαμαι πιο παλια που ειχα πετυχει στις αγγελιες Used στα 35 με 40ευρω βεβαια εννοειται οτι γινανε αναρπαστα. Ρε 40 ευρώ used PS4 gamepad, όταν το καλύτερο χειριστήριο του σύμπαντος έχει 45 καινούριο. Τέσπα, γενικότερα η Sony έχει άδικη τιμολόγηση στα περιφερειακά της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ρε 40 ευρώ used PS4 gamepad, όταν το καλύτερο χειριστήριο του σύμπαντος έχει 45 καινούριο. Τέσπα, γενικότερα η Sony έχει άδικη τιμολόγηση στα περιφερειακά της. Και του Wii U τα controller στο 50ρικο ειναι και του XboxOne και του Ps4.Αρα κακως κραζεις την Sony χωρις λογο οταν και οι αλλοι τοσο το δινουν.Εκτως αν για σενα ειναι σημαντικη η διαφορα των 3.5ευρω.Οσο για τον παραπανω χαρακτηρισμο θα τον αφησω ασχολιαστο καθως ειναι τελειως υποκειμενικος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Απο που νομίζεται ότι κερδίζει αυτή η "φουκαριαρα" η σονυ; Η κούτα στα 400 ευρώ ειναι οριακά κερδοφόρα,σου πετάει ένα ds4 φτιαγμένο αλά diy στην αποθήκη του μέσου Κινέζου με κόστος 5 ευρώ=Profit! Ούτε κάν καλώδιο βάζουν! Το φορτίζεις με αγάπη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μα εγω βλεπω ηδη καποιες ενεργειες των εταιριων να πουλησουν τις κονσολες πχ γερμανος Lumia 930+xboxOne στα 500ευρω(δηλαδη η κονσολα βγαινει περιπου στα 200 με 250ευρω),Vodafone Z3+ps4 στα 600και παει λεγοντας. Το οτι ειναι φθηνοκατασκευες και αργουν να βγουν παιχνιδια ωθουν τις εταιριες να βγαζουν διαφορα Bundle για να πουλησουν παραπανω οι κονσολες,ειναι και η κατασκευη που ειναι της πλακας για να μειωθει το κοστος αρα αστα να πανε. Τοσα πολλα προβληματα σε Sony controller παιζει να εχω να ακουσω απο εποχη Ps1 και εκει πιο πολυ αν γινοταν κουβεντα για την δονηση στα διαφορετικα controller....Δηλαδη και την αυτονομια μειωσανε και κατασκευη της πλακας και 50ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ρε 40 ευρώ used PS4 gamepad, όταν το καλύτερο χειριστήριο του σύμπαντος έχει 45 καινούριο. Τέσπα, γενικότερα η Sony έχει άδικη τιμολόγηση στα περιφερειακά της. Βάλε "το καλύτερο χειριστήριο του σύμπαντος" στο Z3 σου να ξεμπερδεύεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Βάλε "το καλύτερο χειριστήριο του σύμπαντος" στο Z3 σου να ξεμπερδεύεις! Εντάξει, ήταν αδόκιμος ο χαρακτηρισμός, ειδικά στο PS4 topic. Και επίσης, αφενός το X1 gamepad δεν λειτουργεί σωστά σε android, αφετέρου το DS4 έχει maximum συμβατότητα με το Z3. Από εκεί και πέρα, το point παραμένει ως έχει: στα περιφερειακά της η Sony έχει λάθος τιμολόγηση, κατά την άποψή μου. Επίσης, κάτι άλλο που με εξοργίζει είναι ότι υπάρχει έλλειψη αξεσουάρ της Sony στην Ελλάδα και όταν είχα ρωτήσει μου είχαν ανταπαντήσει ότι η αγορά της Ελλάδας είναι μικρή και δεν την υποστηρίζουν ιδαίτερα. Δηλαδή, αγοράζεις ένα κινητό 700 ευρώ ή μία κονσόλα 400 ευρώ και αυτό ήταν; Έχετε παρατηρήσει και οι PS4 owners έλλειψη σε αξεσουάρ ή ισχύει μόνο για κινητά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 In other news, πηρε το ματι μου κατι προσφορές που βγαίνουν στο Ps4 http://blog.us.playstation.com/2015/01/23/flash-sale-now-live-more-than-60-indie-games-discounted/#sf7083705 Και ερωτώ εγω, απο ολα αυτα το Resogun μου γυαλίζει το ματι, καμια άποψη πανω σε αυτο το game?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Η καλύτερη λύση για αξεσουάρ είναι ebay.Στο πσ4 τα βασικά αξεσουάρ τα βρίσκεις εύκολα με το ανάλογο κόστος,αν και δεν έχει και πολλά μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει, ήταν αδόκιμος ο χαρακτηρισμός, ειδικά στο PS4 topic. Και επίσης, αφενός το X1 gamepad δεν λειτουργεί σωστά σε android, αφετέρου το DS4 έχει maximum συμβατότητα με το Z3. Από εκεί και πέρα, το point παραμένει ως έχει: στα περιφερειακά της η Sony έχει λάθος τιμολόγηση, κατά την άποψή μου. Επίσης, κάτι άλλο που με εξοργίζει είναι ότι υπάρχει έλλειψη αξεσουάρ της Sony στην Ελλάδα και όταν είχα ρωτήσει μου είχαν ανταπαντήσει ότι η αγορά της Ελλάδας είναι μικρή και δεν την υποστηρίζουν ιδαίτερα. Δηλαδή, αγοράζεις ένα κινητό 700 ευρώ ή μία κονσόλα 400 ευρώ και αυτό ήταν; Έχετε παρατηρήσει και οι PS4 owners έλλειψη σε αξεσουάρ ή ισχύει μόνο για κινητά; Υπαρχει γενικα ελλειψη αξεσουαρ σε κινητα κονσολες κλπ στην Ελλαδα αυτο ειναι αληθεια και οφειλεται αποκλειστικα σε μας και τις αγορες μας.Αν πχ οι πιο πολλοι αγοραζουν κονσολες για να παιζουν Pro,να νοικιαζουν ή να τις χακαρουν,αυτο σημαινει οτι δεν αγοραζουν γενικα αξεσουαρ και αρα δεν υπαρχει λογος να φερνουν πολλα στην Ελλαδα.Μια απο τα ιδια και στα κινητα,ειδικα σε θηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 In other news, πηρε το ματι μου κατι προσφορές που βγαίνουν στο Ps4 http://blog.us.playstation.com/2015/01/23/flash-sale-now-live-more-than-60-indie-games-discounted/#sf7083705 Και ερωτώ εγω, απο ολα αυτα το Resogun μου γυαλίζει το ματι, καμια άποψη πανω σε αυτο το game?? Insta-buy σε αυτή την τιμή δεν το συζητάω καν, από τα πιο fun games στο Ps4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Εχει κανεις προβλημα με το playstation 4 community ή to playstation 4 store? Για τα ελληνικα μιλαω γιατι εμενα τωρα δεν μπορει να μπει ενω χτες εμπαινε κανονικα. Μου βγαζει το παρακατω προβλημα: Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 In other news, πηρε το ματι μου κατι προσφορές που βγαίνουν στο Ps4 http://blog.us.playstation.com/2015/01/23/flash-sale-now-live-more-than-60-indie-games-discounted/#sf7083705 Και ερωτώ εγω, απο ολα αυτα το Resogun μου γυαλίζει το ματι, καμια άποψη πανω σε αυτο το game?? Είναι μόνο για το us store? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σκέφτομαι για αγορά της κονσόλας και θέλω κάποια σχόλια από τους κατόχους για κάτι προβλήματα που άκουσα και διάβασα. Περιμένω αποψης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi7RiS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σκέφτομαι για αγορά της κονσόλας και θέλω κάποια σχόλια από τους κατόχους για κάτι προβλήματα που άκουσα και διάβασα. Περιμένω αποψης ε γραψε βρε ψηλε τι διαβασες και τι ακουσες.... εγω εχω το λευκο με το GTA bundle και δεν εχω καποιο θεμα μεχρι στιγμης τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις