Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα εχω το battlefield 4 premium. Κατεβασα κ τα 5 expansion pack china rising πχ κ τα αλλα , μα δν βρισκω πως να παιξω singleplayer σε αυτες τις πιστες. Μπορει να βοηθησει κανεις;;

Ευχαριστω!

Sent from my iPad using Insomnia

Ελπίζω να γνωρίζεις πως το περιεχόμενο που κατέβασες/αγόρασες είναι ΜΟΝΟ για multiplayer...σωστά ? ;)

Παιδιά, διαβάζουμε και τις περιγραφές του DLC πρωτού πατήσουμε "download" αμα λάχει, έτσι ? :D

• Like 2
Δημοσ.

Α δλδ αυτοι οι χαρτες ειναι μονο για multiplayer? οκ

Εχετε να προτεινετε καποιον ευκολο server για νεους παιχτες;; Δν το εχω μαθει πολυ καλα κ με τρωνε για πλακα! Επισης αν υπαρχει καπου που παιζουν ελληνες παρακαλω προτεινετε μου!

Ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Επιτέλους αυτα ειναι γραφικά!! :P Ειχα ξεχάσει οτι εδινε δώρο το Dlc του Infamous οποτε δοκίμασα αυτο το game, και ομολογώ ηταν απίστευτα τα γραφικά του. Νομιζω ειναι καλύτερα απο του Last of us, αν και κανουν μπαμ κατι fps drops που υπαρχουν here n there. Για να δούμε τι θα πουνε και τα μελλοντικά games που θα βγουν..

• Like 3
Δημοσ.

Το first light και το second son έχουν παρα πολύ καλο facial animation και τα particles από τις super δυνάμεις είναι άπιαστα. Πολύ καλο engine και θέλω να δω περισσότερα με αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε πειτε τα. Ειχα παθει την πλακα μου(και σαν fanboy του infamous) με τις γραφικαρες και το photo mode. 

Αναμενω με αγωνια ποτε θα ανακοινωσουν οτι ξεκινανε να φτιαχνουν το επομενο και που θα το πανε αυτη την φορα.

O Cole ειναι επιβεβαιωμενα νεκρος, o Delsin δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισει να ειναι πρωταγωνιστης στα επομενα Infamous και οπως τελειωνει το story δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει κατι αλλο με αυτον.

Αν ειναι να μπει αλλος χαρακτηρας ελπιζω να εχει τελειως αλλες δυναμεις. Οποιος ειχε κανει/ολοκληρωσει τα papertrails(πολυ εξυπνα και καλοφτιαγμενα) ειδε τι conduits  υπαρχουν και με ποιες δυναμεις, οπως χαρτι, γυαλι. Θα ηθελα να δω παγο, φωτια, λαβα, φως (οκ ειμαι και επηρεασμενος απο one piece και τα devil fruits :D )

Επισης θα ηταν ενδιαφερον να βαλουν και αλλες τοποθεσιες που ενδεχεται να ταξιδεψει πχ ο χαρακτηρας και να μην ειναι πολεις απαραιτητα.

• Like 3
Δημοσ.

Ε καλα το παρατήρησα και εγω οτι εχει τέλειο facial animation, σε φαση οταν ειμαι στην πόλη περιμένω πως και πως για να δω το επόμενο cutscene :P

Δημοσ.

Όχι σπόιλερς ρε παιδιάαααααααα τώρα το παίζω εγώ :-( :-( :-(

Οπότε να μην προσπαθήσω να τον σώσω τον cole αφού λέτε ότι ψόφησε :X :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αντε πειτε τα. Ειχα παθει την πλακα μου(και σαν fanboy του infamous) με τις γραφικαρες και το photo mode. 

SPOILERS EVERYWHEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά, ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα official DS4 (κατά προτίμηση magma red) για το Z3 μου, σε ανθρώπινη τιμή. Δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη DS4 καινούριο που να κοστίζει κάτω από 50 ευρώ; Έχει κανείς τίποτα υπόψιν του;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα official DS4 (κατά προτίμηση magma red) για το Z3 μου, σε ανθρώπινη τιμή. Δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη DS4 καινούριο που να κοστίζει κάτω από 50 ευρώ; Έχει κανείς τίποτα υπόψιν του;

Ψαξε μεταχειρισμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...