Alex21121988 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Με secondary παιχνιδι, μπορω να παιξω online απο τον δικο μου λογαριασμο; Nope. To secondary μπορει να ανοιξει μονο απο τo προφιλ που θα του φτιαξεις και ανηκει σε ενα account. πχ αν το αγορασες απο καποιον, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις mail/pass και να φτιαξεις ενα προφιλ στο ps4. Απο εκει και περα θα δεις οτι το game αν πας να το ανοιξεις απο αλλο προφιλ/account θα σου εμφανιζει ενα λουκετο και δεν θα στο τρεχει. Τωρα αν θες να παιξεις online νομιζω το plus που εχεις σε ενα απο τα υπολοιπα accounts σου, σε καλυπτει στο θεμα αυτο. Αλλα οπως ειπαμε δεν μπορεις να μπεις με τον δικο σου λογαριασμο. Αναγκαστικα απο αυτο που σου δοθηκε. http://www.naftemporiki.gr/finance/quote/eurusd/euro-dolario?tab=4&mode=2 το δολάριο ενισχύεται σε σχέση με το ευρω τους τελευταίους μηνες Κακο αυτο, θα χανουμε στο συναλλαγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 http://www.naftemporiki.gr/finance/quote/eurusd/euro-dolario?tab=4&mode=2 το δολάριο ενισχύεται σε σχέση με το ευρω τους τελευταίους μηνες ο στόχος είναι μέσα στο 2015 να είναι 1:1 ασχετο, ξέρει κανείς γιατί οταν βάζω να κατεβάσω ένα παιχνίδι ps4 apo to psn. στην αρχή λέει 19 γιγα, 25 γιγα κτλ. και μετά οταν ξεκινάει το κατέβασαμ λέει μονο 3 ή 4 γιγα? το εχω παρατηρήσει σε όλα που έχω κατεβάσει μέχρι τώρα ( wath dogs, tomb raider, Resident HD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Λογικα σου κατεβαζει ενα μερος του game ισα ισα για να μπορεις να το ανοιξεις, να κανεις πραγματα, και απο πισω σου κατεβαζει το υπολοιπο. Αν πας στο info του game θα δεις οτι λεει ποσα ειναι το game και ποσο θελει ακομα να κατεβασει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ^Σωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Παιδες το Kilzone αξιζει στα 20€? Γενικα σαν game αξιζει, το online του κτλπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κατα τη γνωμη μου αξιζει σε αυτα τα χρηματα ενα playthrough. Για το multi του δεν εχω αποψη, ομως απο οτι διαβαζω δεν εχει πολυ κοσμο εδω και πολυ καιρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Παιδες το Kilzone αξιζει στα 20€? Γενικα σαν game αξιζει, το online του κτλπα.. Για μενα ριξτου μια ενοικιαση απο καποιο κοντινο video club τυπου seven ενα Σ/Κ και δωσε τα χρηματα αυτα σε καποιο αλλο παιχνιδι που πραγματικα τα αξιζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι μαλλον αυτο θα παιχτει... Αυτο ή το Infamous έχει τα καλύτερα γραφικα του ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα να δεις.Εγω λεω χτυπα το Infamous second son που τουλαχιστον ειναι πιο σουλουπομενο παιχνιδι απο πλευρας κοσμου/story κλπ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις να καλυφθεις κι ετσι φιλε μου. Παντως εγω το παιχνιδι το θεωρω παρεξηγημενο. Δεν ειναι τοσο κακο κατα τη γνωμη μου. Οπτικα μιλωντας ειναι φοβερο. Το ιδιο βεβαιως και το Infamous, το οποιο κι αυτο ειναι ενα αξιοπρεπες, extra καλογυαλισμενο action παιχνιδι. Γενικα ειναι αυτα τα δυο στα παιχνιδια που πρεπει να παιξεις, μετα ομως απο τα Last of us, Shadow of Mordor, Alien Isolation, Evil Within. Ριξε μια ματια στο σκρουτζ και για τα παραπανω παιχνιδια. Μπορεις και αυτα πλεον να τα βρεις σε αρκετα χαμηλες τιμες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι μαλλον αυτο θα παιχτει... Αυτο ή το Infamous έχει τα καλύτερα γραφικα του ps4? Infamous, καλύτερο παιχνίδι και καλύτερα γραφικά imo. Share screens απο το Second Son Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Απορία: Αν κάποιος είναι με αυστραλέζικο λογαριασμό κ παίζει από Μελβούρνη, μπορούμε κανονικά να παίξουμε διπλάκι αν εχουμε κανονικά psplus ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Kανονικοτατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ελαβε κανεις αλλος το παρακατω mail? http://link.e-sonyonline.com/YesConnect/HtmlMessagePreview?a=RiLazeqwfRrsxNINqlkNFslb&msgVersion=web Ξερει κανεις τι σημαινει ?thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woolfy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καλημερα εχω το battlefield 4 premium. Κατεβασα κ τα 5 expansion pack china rising πχ κ τα αλλα , μα δν βρισκω πως να παιξω singleplayer σε αυτες τις πιστες. Μπορει να βοηθησει κανεις;; Ευχαριστω! Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις