Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ποιον?

Ψυγείο και PC πάντως που είναι από τα σημαντικά κάθετα είναι! :P :P

360, PS3 και Wii που τα έχω όρθια δουλεύουν μια χαρά. 

Ειπα "ηλεκτρονικές" και οχι "ηλεκτρικες" συσκευές ;)

Επίσης, το ψυγείο σου δεν φέρει drive και HDD και το PC σου δεν έχει εσωτερικά το drive και HDD να κάθονται κάθετα ;)

Πάντα ζορίζεις περισσότερο τις κεφαλές σε κάθετη θέση because...physics/βαρύτητα.

Οι διάφορες εταιρίες πλέον στα specs των σκληρών τους λενε πως η θέση τοποθετησης των σκληρών δεν θα πρεπει να επιβαρύνει κατα πολύ την διάρκεια ζωής τους/δημιουργία σφαλμάτων - έμφαση στο "κατα πολύ" όμως.

Yπάρχουν επίσης πολλές μαρτυρίες στο ιντερνέτι οπου η τοποθέτηση HDD σε κάθετη θέση (εξωτερικού και μη)...δημιουργεί διάφορα προβλήματα (οπως το να σταματάει να λειτουργεί κανονικά).

Το ίδιο και για τα DVD-ROM/BR-Drives.

Στις κονσόλες έχεις και το θέμα των...σχετικά "φτηνιάρικων" εσωτερικών/components καθώς και  την σωστή ψύξη τους και...δένει το γλυκό.

Αντε να πείσεις τώρα εσύ την Sony/Microsoft/Ninty σε περίπτωση βλάβης λόγω αυτού οτι δεν είσαι ελεφάντας...

Koινώς, είναι θέμα "do it at your own risk" που λένε και στο χωριό μου ;)

Τις ευλογίες μου

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο PC πάντως δεν έχει κάτι τέτοιο το Bf4, άμα δεν σε ενδιαφέρουν τα trophies κανε skip το single player, το multi είναι πολύ καλύτερο.

Στις κονσόλες έχεις και το θέμα των...σχετικά "φτηνιάρικων" εσωτερικών/components καθώς και  την σωστή ψύξη τους και...δένει το γλυκό.

Αντε να πείσεις τώρα εσύ την Sony/Microsoft/Ninty σε περίπτωση βλάβης λόγω αυτού οτι δεν είσαι ελεφάντας...

Koινώς, είναι θέμα "do it at your own risk" που λένε και στο χωριό μου ;)

Τις ευλογίες μου

Ναι άσε, την προηγουμενη γενιά άλλαξα 3 X360 (το ένα τα έφτυσε με το Halo 3, το άλλο με το AC2) και το ένα Ps3 που αγόρασα με το που βγήκε εκτός εγγύησης του άλλαξα θερμοαγώγιμη και στον επεξεργαστή και στην GPU για να μην έχω πάλι τις ίδιες ιστορίες... Ευτυχώς αυτή την γενιά δεν έχουμε κάποιο σοβαρό θέμα με το hardware (μέχρι στιγμής, χτυπα ξύλο).

dn eimai toso kalos gia to multi akoma.. κ εχω ξενερωσει απιστευτα που παιζω μια πιστα κ αν δν την τελειωσω κ την ξαναρχισω μετα με βγαζει πισω σε κοματια που εχω κανει κ μου τη σπαει!!

Το ίδιο πράμα κάνει και στο PC, έτσι το φτιάξανε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να είσαι και παρα πολύ καλός για το multi, λόγο ότι υπάρχουν πολλά άτομα στο map όλο και κάτι θα κανεις μέχρι να μάθεις τι και πως, και ξαναλέω είναι πολύ καλύτερο του SP.

woolfy αν εισαι δεξιοχειρας θα ξερεις οτι με το δεξι χερι θα βιδωνεις, θα τρως, θα γραφεις και θα παιζεις (διαφορα πραγματα), το αριστερο το εχεις για να συμπληρωνει την ομαδα. ε...φαντασου τωρα ετσι καποια παιχνιδια ειναι φτιαγμενα ειδικα για multi και το solo ειναι μονο για να γεμιζει το δισκακι. ενα απο αυτα ειναι το battlefield...μη προσπαθεις αλλο με το αριστερο παρτο αλλιως.

Καλησπερα. Τι ειδους headset παιρνει η κονσολα; Ποσο περιπου κοστιζει ενα φθηνο απο Ελλαδα; Με ενδιαφερει μονο σαν μικροφωνο και οχι ως ακουστικο.

Καλησπερα. Τι ειδους headset παιρνει η κονσολα; Ποσο περιπου κοστιζει ενα φθηνο απο Ελλαδα; Με ενδιαφερει μονο σαν μικροφωνο και οχι ως ακουστικο.

Ενα οποιοδήποτε hands-free έχει το καρφάκι με τις τρεις ζώνες κάνει. Πιο φτηνά δε νομίζω να γίνεται να πας.

Resident Evil HD remaster...βγήκε στο store, 19.99€, 20-κατι GB...

YΓ : για να βρεις κατι στο store...πόνος...απίστευτα δύσχρηστο, ουτε καν στα new releases δεν το ειχε, η δεν ξερω να το χρησιμοποιώ σωστά, ή είναι όντως χάλια ως προς την κατηγοριοποίηση/ταξινόμηση τίτλων/περιεχομένου.

• Like 2

Όποιος έχει US λογαριασμό...κούτρα dynamic theme...

εχω εναν λογαριαμσο αμερικανικο απο ενα παιχνιδι που μου πουλησε ενας φιλος...Με αυτες τις καρτες http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/playstation-network-propliromeni-karta-20%E2%82%AC/prod507445/μπορω να προσθεσω λεφτα εκει, η ειναι ευρωπαικες και εχουν εκει διαφορετικες; Καμια σχεση το αμερικανικο στορε πολυ ανωτερο και πολυ καλες τιμες!

εχω εναν λογαριαμσο αμερικανικο απο ενα παιχνιδι που μου πουλησε ενας φιλος...Με αυτες τις καρτες http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/playstation-network-propliromeni-karta-20%E2%82%AC/prod507445/μπορω να προσθεσω λεφτα εκει, η ειναι ευρωπαικες και εχουν εκει διαφορετικες; Καμια σχεση το αμερικανικο στορε πολυ ανωτερο και πολυ καλες τιμες!

οχι αγαπητε...χρειαζεσαι αμερικανικες => http://www.maxplay.gr/?page_id=154

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...