Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

toykaki αν βρεις εστω εναν gamer σε ολο τον πλανητη που παιζει μια ωρα κ μετα κανει διαλειμμα δωσε το nick του στην wwf στα ειδη προς εξαφάνιση.. :-D

Καλησπέρα και απο εμενα. Είμαι κάτοχος ps4 εδω και κάτι μέρες και θα με ενδιέφερε το game sharing. Έχει πουθενα στο φορουμ κάποιο thread για να το μελετήσουμε? επίσης ποστάσουμε πουθενά τα psn nick για sharing?

ευχαριστω

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !111!!11!!1

^ O καλύτερος νέος poster του insomnia...

Mπράβο παιδί μου

post-38557-Frank-and-Claire-underwood-ch

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν βλέπω ενεργό θέμα του Diablo θα το ποστάρω εδώ, μπήκα μετά από αρκετό καιρό να παίξω και έχω πίξει στα legendary, τσούπ σήμερα ancient legendary marauders σε greater rift, ή βρέχει gear ή είμαι κωλόφαρδος.

MvPCYSz.jpg

Είχε μεγαλο update αυτές τις μέρες απότι διάβασα.

Edit: Κι άλλο... wat

JgZ7IpF.jpg

Επεξ/σία από Spartan117

Δεν καταλαβαινω το εξης στο Diablo:

Δεν μπορω να κανω join πανω σε 1 συγκεκριμενο ατομο αλλα ουτε και αυτος σε εμενα.Ειτε του στειλω η μου στειλει invite δεν μας βαζει μαζι.Με αλλον δεν εχω προβλημα.Για να μπουμε μαζι πρεπει να κανει join μαζι μου ο παιχτης που δεν εχουμε προβλημα και αυτος που εχουμε το προβλημα να μπει στον αλλον.Δηλαδη αυτος με τον οποιο υπαρχει προβλημα μπορει να μπει μαζι μου μονο μεσω αλλου παιχτη.

Αλλαξα το Nat type απο 2 σε 3 απο το modem και εκανα test connection απο το PS4 για να "παρει" το Nat type αλλα τιποτα.

Και δεν ειμαι σιγουρος,γιατι ασχοληθηκε κυριως ο αδερφος μου,αλλα μολις ο παιχτης με τον οποιο δεν εχω προβλημα βγει,τοτε βγαζει εξω και τον παιχτη που εχει το προβλημα.

Και κατι αλλο:

Εχοντας παιξει εδω και 1 χρονο καποια games εχω προσεξει το εξης:

Καποια games για να παιξουν σωστα online χρειαζονται και το αναλογο Nat type για να μην με "πετανε εξω".(Disconnect).Τα περισσοτερα παιζουν σωστα με Nat type 2 και καποια με Nat type 3.Οποτε αναλογα το game αλλαζω και το Nat type.

Συμβαινει και σε εσας?

Είχα πάθει κάτι τέτοιο πριν από τρία χρόνια στο 360, δε γινόταν με τίποτα να κάνω party ή να μπω στο ίδιο παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά αν κάναμε join με έναν άλλο λειτουργούσε. Και μετά αποσυνδεόμασταν όταν έφευγε αυτός. Δεν είχα βγάλει άκρη τότε, οπότε δεν έχω καμία σοφία να σου πω, απλώς αναφέρω ότι μου είχε συμβεί κι εμένα αυτό άσχετα από το Diablo. 

Το ΝΑΤ μου τότε οκ ήταν, και του άλλου, τουλάχιστον σύμφωνα με το τεστ του 360. Αν θυμάμαι καλά, αφότου έβαλα να παίρνει αυτόματα IP το πρόβλημα λύθηκε, και δεν ασχολήθηκα να δω γιατί :P

καλησπερα.

μια ερωτηση. live streaming ταινια μεσω του browser του ps4 εχει κανει κανεις? μιλαω για τα γνωστα 2-3 site που μας δινουν αυτη τη δυνατοτητα. με προβληματιζει οτι οταν πηγα να το κανω απο smart tv α) δεν επαιζε ο player μιας κ η flash που ηταν κουμπωμενη στην tv ηταν απο τον χρυσο αιωνα του περικλη και β) εκαναν pop up 15 παραθυρα με διαφημιστικα, καζινο,τσοντοκαναλα. στο pc αν παω να μπω σε αυτα τα site κ τρεξω καποια ταινια με το eset κλειστο γινεται χαμος. φοβαμαι μη δημιουργησω μονιμα προβλημα στη κονσολα και μετα φαει κανενα κλωτσηδι και game over...οποιος το εχει δοκμασει η εχει να προτεινει καποια λυση pls ας δωσει τα φωτα του.

Μάγκες, ερώτηση : Το "What's new" area στο dashboard λειτουργεί-δε λειτουργεί τον τελευταίο καιρό σε εμένα...τι πάιζει ?

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως μπαίνω κανονικά απο το android app - μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων network στο PS4 ? Oλα "καθαρά" μου τα βγάζει (NAT2)

Edit : Τουkaki, ολα good με μεταχείρο φιλαράκιδιννν, προχώρα άφοβα ;)

Τα used games στην εποχή των blu-ray είναι ίσως το καλύτερο πράμα μιας και κάθε blu-ray έχει ειδικό coating που είναι αρκετά ανθεκτικό στην κακομεταχείριση. Πρέπει πραγματικά να προσπαθήσεις πολύ για να κανεις unplayable ένα δισκάκι, άσε που γυρίζουν μια φορα όταν το βάζεις για εγκατάσταση και μετά τρέχουν από τον σκληρό δίσκο.

• Like 2

μαλιστα,δεν το ηξερα αυτο (οτι κανει εγκατασταση το game,παρολα αυτα οταν πας να το ανοιξεις χωρις cd το game σου ζηταει να βαλεις τν δισκο)...κατι ακομα οσο αφορα το psn..η κοπελα μου οταν εβαλε e-mail εβαλε καταλαθος ενα αλλο ε μαιλ που δεν το χρησημοποιω ουτε καν ξερω μυστικο κωδικο για να το ξεμπλοκαρω καθς δεν θυμαμαι τωμ κωδικο,μπορω να το αλλαξω καπως?το ε-μαιλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια. Εγω εχω κολλησει αυτη τη περιοδο με το battlefield 4 στο ps4. Ηθελα να ρωτησω αν ξερετε εχει νοημα να κατεβασω το battlefield commander σε ταμπλετ; Αναμενω απαντησεις ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

Το εχω "κατεβασει¨" σε ταμπλετ και λειτουργει αλλα δεν θα σε βαζει με την ομαδα που θες.Σε βαζει σχεδον παντα αντιπαλο.Και δεν εχει καποιες λειτουργιες που εχει στο PS4.

NAT 3 = κακό πράμα

Οταν με 2 σε "πεταει" εξω και  με 3 παιζει απροβληματιστα τοτε το 3 ειναι οκ.

Το ΝΑΤ μου τότε οκ ήταν, και του άλλου, τουλάχιστον σύμφωνα με το τεστ του 360. Αν θυμάμαι καλά, αφότου έβαλα να παίρνει αυτόματα IP το πρόβλημα λύθηκε, και δεν ασχολήθηκα να δω γιατί :P

Εννοεις  στην κονσολα στο internet settings?Αυτοματα το εχω βαλει να  παιρνει την IP απο το modem.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Πειραζει που αφηνω την κονσολα αρκετα  συχνα κανα 24ωρο (12 ωρες gaming, 12 ωρες rest mode); Γενικα πως τα παει η κονσολα στο θεμα της θερμοκρασιας; Η κονσολα μου αεριζεται αρκετα καλα αλλα ειναι σε ξυλινο επιπλο. Ρωταω επειδη ειχα fat ps3 το οποιο ειχα χρωσοπληρωσει και επαθε ylod..

Δεν πειραζει να ειναι σε rest mode (πχ αν το ξεχασες μια μερα ή και πιο πολλες). Βεβαια το rest mode υποτιθεται οτι ΔΕΝ πρεπει για κανενα λογο η κονσολα να σταματησει να δεχεται ρευμα και πχ μια διακοπη απο την ΔΕΗ μπορει καλλιστα να σου προκαλεσει αμεση ζημια.

Δηλαδη αν η περιοχη σου εχει αναλογα θεματα με την ταση του ρευματος, ή εχετε διακοπες κτλ, ε μην το αφηνεις σε rest mode. Μετα δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα αν στο καψει η ΔΕΗ.

Στη δικη μου περιπτωση λογω περιοχης, δεν εχω καμια εμπιστοσυνη οσο αφορα την συνεχη παροχη ρευματος, οπως και τα ηλεκτρικα του σπιτιου που δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Σε σταθεροποιητη το εχω καρφωμενο, και rest μονο οταν το αφηνω να κατεβασει/εγκαταστησει games/updates.

Απο θερμοκρασιες η κονσολα αν δεν την στριμωξεις πολυ καπου οπου δεν απελευθερωνεται σωστα ο αερας, θα εχεις θεμα. Γενικα ζεσταινεται (περισσοτερο απο ενα xbone αν εχεις πιασει) αλλα φυσιολογικα πραγματα.

Οσο αφορα το ylod, θα σου πω οτι ηταν και θεμα τυχης. Eγω μεχρι και την στιγμη που εδωσα το ps3 πριν 1 χρονο, που ειχα αγορασμενο απο τον Σεπτεμβριο του 2007, δεν παρουσιασε το παραμικρο. Το ξαδερφακι ακομα παιζει. Και ειχε γραψει απειρες ωρες gaming(και γραφει) γιατι τοτε δεν ειχα και καλο pc, οποτε..

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...