Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μεσα απο τα settings του ps4 εχει να κανεις management τα saves και installation files.... σβηνεις οτι και οποτε γουσταρεις απο κει. ειναι ευκολο και θα το βρεις.

Επισης να πω οτι μου ρθε ξανα το invite για το evolve.... το Σ/Κ ειναι η closed beta....ποιος αλλος πηρε κωδικο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα εχω αποθηκευμενα τα save στο στικακι και θελω να τα μεταφερω στον νεο μου δισκο τι ενεργειες κανω παιδια μια βοηθεια οπωσδηποτε για ps4 

Νεα που αφορουν εστω και εμμεσως το PS Brand και ειναι και ενδεικτικα της γενικοτερης πορειας της Sony...

http://www.techgear.gr/sony-might-exit-smartphone-and-tv-businesses-95532/?utm_source=ContraWidget&utm_medium=ContraFooter&utm_campaign=24mediaWidget&utm_content=Homepage

Oχι οτι δεν ηταν γνωστα βεβαια...

Το PS brand είναι από τα λίγα που την σώζουν, τώρα τα smartphones και τηλεοράσεις Sony δεν είχα ποτε τα τελευταία 5-6 χρονια οποτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αν και τα Xperia ήταν γενικά ωραία πακέτα.

Στις τηλεοράσεις είναι σίγουρο ότι τα περισσότερα λεφτά (και γι' αυτό έχουν επιβιώσει) τα βγάζουν αυτοί που φτιάχνουν το panel, δηλαδή Samsung και LG.

το resident evil relevations 2 που ειναι καλυτερο να το προπαραγγειλω vita η PS4? το πρωτο το ειχα τελειωσει στο 3ds ειναι παιχνιδι για το vita που γινεται port στο ps4 η ειναι καθαρα για κονσολα?

ποση ωρα μπορουμε να παιζουμε?δηλαδη διαβασα μεσα λεει 1ωρα και μετα ενα διαλειμμα,πιστευω ειναι λιγη σαφως καλο για το Ps αλλα οκ,Εσεις τι λετε?ποση ωρα και μετα ενα διαλειμμα?

toykaki αν βρεις εστω εναν gamer σε ολο τον πλανητη που παιζει μια ωρα κ μετα κανει διαλειμμα δωσε το nick του στην wwf στα ειδη προς εξαφάνιση.. :-D

Καλησπέρα και απο εμενα. Είμαι κάτοχος ps4 εδω και κάτι μέρες και θα με ενδιέφερε το game sharing. Έχει πουθενα στο φορουμ κάποιο thread για να το μελετήσουμε? επίσης ποστάσουμε πουθενά τα psn nick για sharing?

ευχαριστω

• Like 5

Γεια σας παιδια. Εγω εχω κολλησει αυτη τη περιοδο με το battlefield 4 στο ps4. Ηθελα να ρωτησω αν ξερετε εχει νοημα να κατεβασω το battlefield commander σε ταμπλετ; Αναμενω απαντησεις ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

toykaki αν βρεις εστω εναν gamer σε ολο τον πλανητη που παιζει μια ωρα κ μετα κανει διαλειμμα δωσε το nick του στην wwf στα ειδη προς εξαφάνιση.. :-D

Καλησπέρα και απο εμενα. Είμαι κάτοχος ps4 εδω και κάτι μέρες και θα με ενδιέφερε το game sharing. Έχει πουθενα στο φορουμ κάποιο thread για να το μελετήσουμε? επίσης ποστάσουμε πουθενά τα psn nick για sharing?

ευχαριστω

Διάβασε λίγο αν θέλεις τις τελευταίες 10 περίπου σελίδες,έχει αναλυθεί το θέμα, ένα παιδί ειχε γράψει κ τα προβλήματα που είχε.

Psn nicks ειδικά για sharing Δεν εχουμε καπου

το resident evil relevations 2 που ειναι καλυτερο να το προπαραγγειλω vita η PS4? το πρωτο το ειχα τελειωσει στο 3ds ειναι παιχνιδι για το vita που γινεται port στο ps4 η ειναι καθαρα για κονσολα?

Προφανως και στο Ps4 που ειναι και πιο πιθανο να τρεχει καλυτερα αλλα γιατι απο τωρα προπαραγγελια???Δινει τιποτα καλο δωρο??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...