Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Θεωρητικά, βάσει ιστορικού στο PS3, όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει ώς τώρα έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες. Το πότε είναι το ζήτημα Ο,τι προβλέψεις και να κάνουμε, πάντως, αβάσιμες μαντεψιές θα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiden5 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λογικα για αρχη θα μπουν τα assasins creed black flag, k tomb raider deifitive edition κ θα ακολουθήσουν κ τα υπόλοιπα περσινά,πρόβλεψη ειναι αυτο οχι πληροφορία. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από Raiden5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 To ΤR και εγω πιστευω πως θα το δινουν σε λιγο καιρο στο plus. Λογικα και μεσα στο 2015 θα πρεπει να δωσουν και LoU. Toσα τραβηξαμε τα Χριστουγεννα με το psn. Ακομα χρωστανε στον κοσμο μια συγνωμη και μονο ετσι μπορουν να το ισοσταθμισουν καπως. Και Driveclub οπωσδηποτε μεσα στο 15 επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Για το DC πρέπει να βγάλουν πρώτα την PS+ έκδοση, μπορεί τέλη 15 να το δώσουν ως PS+ παιχνίδι. Το BF4 μπορεί το καλοκαίρι, δεν νομίζω να το δώσουν free πριν το Hardline. Που από ότι έπαιξα από το Hardline στην beta BF4 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Hardline. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Για μενα BF3>>>>>>>>>>>>>>>>>BF4 και στο sp αλλα κυριως στο mp οπου ακομα καιγομαι. Με απογοητευσε τοσο το BF4 που δεν ξερω αν θα ρισκαρω να ξαναζησω αυτα που εζησα οταν το πηρα day one για το pc. Tωρα παλι οτι δωσουν καλοδεχομενο θα ειναι για το plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 κατι ακομα,για να παιξω online Πρεπει αναγκαστηκα να αγορασα την καρτα?ή υπαρχει και καποιος αλλος παραδρομος ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 κατι ακομα,για να παιξω online Πρεπει αναγκαστηκα να αγορασα την καρτα?ή υπαρχει και καποιος αλλος παραδρομος ?? Για να παιξεις Online Πρεπει αναγκαστικα να πληρωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Όντως χρωστάνε στον κόσμο κάτι καλό για τα δεινά που πέρασε με το psn τα Χριστούγεννα, αν και απ οτι θυμάμαι είχα ακούσει οτι ως αποζημίωση θα έδιναν κωδικό με 10% έκπτωση για αγορά στο psn. Το TR πάντως το είχα λιώσει στο 360, μακάρι να το δόσουν δωρεάν! Ας ελπίσουμε οτι τώρα που ξεκίνησαν να δίνουν πιο σοβαρά games, τους τελευταιους 2 μήνες, θα συνεχίσουν έτσι. Να αναφέρω και κατι άσχετο που έπαθα με το ps plus για να το ξέρουν και να το αποφύγουν οι υπολοιποι: πριν 2 βδομάδες είχα βάλει το 14 days free trial του ps plus για να δοκιμάσω κανένα παιχνιδάκι μιάς και δεν έχω ακόμα πολλές επιλογές παιχνιδιών διαθέσιμες. Μου ζήτησε τότε για να βάλω αυτό το free trial να βάλω και τα στοιχεία της κάρτας μου. Τα έβαλα κι εγώ ανυποψίαστος χωρίς να καταλάβω για ποιό λόγο τα ήθελε. Έτσι κι αλλιώς άδεια την έχω τη κάρτα σχεδόν πάντα. Τελος πάντων, χθές έτυχε να τελειώνει αυτο το free trial μιας συμπληρώθηκαν οι 14 μέρες. Παράλληλα, έτυχε χθες να βάλει ενας γνωστός μου στην κάρτα μου 10€ επειδή ήθελε να του παραγγείλω κάτι από ebay μιας και αυτός δεν είχε κάρτα. Και σήμερα με το που σηκώθηκα είδα mail απο την sony "Thank you for your purchase - 1 month ps plus - 6.99 € (automatic renewal)". Επειδή τέλειωσε η δωρεάν συνδρομή χθες βράδυ και βρήκε λεφτά μέσα στην κάρτα, μου έκανε αυτόματη ανανέωση 1 μήνα με 7€ χωρίς να με ρωτήσει, και φυσικά εγώ δεν ήθελα να κάνω ανανέωση. Και απο τι διάβασα στο ιντερνετ μόνο αν σου κάνουν ban τον λογαριασμό απο τη sony μπορείς να πάρεις χρήματα πίσω. Τώρα θα ψάξω να βρω και να απενεργοποιήσω την επιλογή για αυτόματη ανανέωση ps plus για να μην την ξαναπατήσω τον επόμενο μήνα, αλλά τα 7 € τα έχασα! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν σε όποιον δεν γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα να μην την πατήσει σαν κι εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 τα εχω αποθηκευμενα τα save στο στικακι και θελω να τα μεταφερω στον νεο μου δισκο τι ενεργειες κανω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 παιδια εαν τερματισω ενα παιχνιδι μετα μπορω να σβησω τα save που ειναι στον σκληρο δισκο και να ειναι ξανα κενος ας το πω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Απο όσο ξέρω ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 παιδια εαν τερματισω ενα παιχνιδι μετα μπορω να σβησω τα save που ειναι στον σκληρο δισκο και να ειναι ξανα κενος ας το πω? Στο Ps3 παντως κανονικα γινοταν και εχει και λογικη καθως τι να τα κανεις τα saves αν πουλησεις το παιχνιδι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μπορει να εχει αναφερθει ηδη αλλα θα το ξαναπω μηπως καποιος δεν το ξερει. Χθες ειχα μπει στην εφαρμογη του youtube στο ps4 και στο διπλα δωματιο ο αδερφος μου μπηκε απο το κινητο του στο youtube και αμεσως του εβγαλε επιλογη να συνδεθει στην εφαρμογη του ps4 και να προβαλει οτι βιντεο βλεπει απο εκει... Το δοκιμασα και απο το δικο μου κινητο και δουλευει αψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 παιδια εαν τερματισω ενα παιχνιδι μετα μπορω να σβησω τα save που ειναι στον σκληρο δισκο και να ειναι ξανα κενος ας το πω? καποιος στα σιγουρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ναι, ρε, εννοείται ότι μπορείς να τα σβήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις