ultralisk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Anyway,αν κούρασε μόνο εμένα πάω πάσο... Απορία:δοκίμασε κανείς να κάνει share play?προσπαθώ εδώ κ λίγη ώρα κ μου βγάΖει ότι έχω χαμηλή ταχύτητα. .κι εγώ κ ο φίλος έχουμε 9mbps down,650 kbps up περίπου...φταίει όντως αυτό η είναι θέμα ρυθμίσεων; Έχετε καμία ιδέα τι να δοκιμάσω; θες VDSL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παρακαλώ διαγράψτε, άκυρο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2015 από s2117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλά έκανε και πόσταρε την εμπειρία του το παιδί, για να προσέχουμε και οι υπόλοιποι. Η πολλή κοινοκτημοσύνη/καλοσύνη βλάπτει... ας κρατήσουμε αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 βιντεο απο μια απο τις νεες πιστες του driveclub https://www.facebook.com/video.php?v=761187453965617 περισσοτερες αυριο λεει το σημειωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Έχουμε τίποτα νεότερα για το driveclub? Θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι ήταν να δωθεί στα free games για ps plus, αλλά ως τώρα δεν έχουμε δει κάτι Ξέρετε αν ακυρώθηκε ή αναβλήθηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Έχουμε τίποτα νεότερα για το driveclub? Θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι ήταν να δωθεί στα free games για ps plus, αλλά ως τώρα δεν έχουμε δει κάτι Ξέρετε αν ακυρώθηκε ή αναβλήθηκε; Οταν αρχίσει να έχει ανταγωνισμό στην κονσόλα το παιχνίδι - Απρίλιο δε βγαίνει το Project Cars; - να περιμένεις να δεις το Plus version. Νωρίτερα δεν το κόβω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τυχεροι οι Αμερικανοι.Δωρεαν το The Last Of Us με καθε νεα κονσολα Ps4 http://www.ign.com/articles/2015/01/13/ps4-now-bundled-with-the-last-of-us-in-north-america Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Έχουμε τίποτα νεότερα για το driveclub? Θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι ήταν να δωθεί στα free games για ps plus, αλλά ως τώρα δεν έχουμε δει κάτι Ξέρετε αν ακυρώθηκε ή αναβλήθηκε; το free driveclub παραμενει μια απο τις μεγαλες ...προεκλογικες απατες. παντως απο τωρα, απο σημερα, μπορει κανεις να το κατεβασει οχι free, αλλα για 25 ευρω (ητανε 40 αν θυμαμαι καλα) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/games/driveclub-playstationplus-edition-full-game-upgrade/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 το free driveclub παραμενει μια απο τις μεγαλες ...προεκλογικες απατες. παντως απο τωρα, απο σημερα, μπορει κανεις να το κατεβασει οχι free, αλλα για 25 ευρω (ητανε 40 αν θυμαμαι καλα) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/games/driveclub-playstationplus-edition-full-game-upgrade/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU Αν είχε βγει και όπως το είχαν δείξει στην αρχή παίζει και να εκθρόνιζε το Killzone ως η μεγαλύτερη προεκλογική απάτη της Sony, πλάκα πλάκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα παιδια κανω αλλαγη δισκου στο ps4 και δεν θελω να χασω τα save μου πως γινεται να τα περασω μεσα στο usb και να τα βαλω στον νεο σκληρο ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 τι usb χρειαζεται για να βαλω το ubdate και ποια η διαδικασια μπορει καποιος να μου πει αμεσα γιατι κολησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλο ειναι πριν κανεις μια ερωτηση να το ψαχνεις λιγο στο google για την απαντηση. http://gr.playstation.com/home/news/articles/detail/item663751/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-PS4/ Αλλα δεν χρειαζεται γιατι με το που συνδεσεις το ps4 στο ιντερνετ θα δει οτι εχει παλια εκδοση και θα σε ρωτησει αν θες να κατεβασει και να εγκαταστησει τη νεα εκδοση λογισμικου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το πηρα και εγω τελικα.δεν περιμενα να εινςι made in china..τεσπα το συνδεσα στο ιντερνετ εκανε καποια update..απο τον σκληρο τα σβηνω τα games(save) οποτε θελω ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά μπορεί κανένας παλιός/έμπειρος επί του θέματος να κάνει καμία πρόβλεψη για τα μελλοντικά free ps plus games που θα ακολουθήσουν? Έχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει για BF4 και Driveclub.. Αν και το Driveclub το θεωρώ όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω "προεκλογική απάτη", το BF4 τουλάχιστον έχει ελπίδες? Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο δυνατό game με αρκετές πιθανότητες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις