Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιρνει χειριστηρια απο 3?παιχνιδια του 3 παιζει?

Όχι δεν παίζει. Τα καποτίνια σου μην ξεχάσεις να βάλεις στα χειριστήρια όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαραδεκτος ο τυπος! Μολις "εσπασα" το share εβαλε Plus.1 χαρα βρηκε τα χρηματα αμεσως μεσα σε λιγες ωρες.

Οποτε θεωρουσε σωστο να παιρνει Plus απο εμενα τζαμπε μεχρι να ληξει.Ηταν που δεν μπορουσε να βρει τα χρηματα 3 μηνες χαχαχα!

Ελληνα κουτοπονηρε!Ουτε 1 ημερα δεν αντεξε χωρις Plus!

• Like 3

Φίλος οκ μέχρι ένα σημείο αλλά μας κουρασες λίγο..

Φιλικά..

Δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβαζεις ολα τα posts.Αν δεν σε ενδιαφερει καποιο/α απλα τα προσπερνας.

Οπως σε ολες τις ενοτητες-θεματα.

Δε νομίζω πως ενδιαφέρει κάποιον αν έβαλε ο φίλος σου πσπλας.

Δεν είναι τα φόρουμ για να γράφουμε ότι μας κατέβει.

Να μπω δηλαδή κι εγώ να γράφω ότι σήμερα έπαιξα πσ4! Ότι αγόρασα ένα παιχνίδι που ήθελα,ότι θέλει φορτισμα το χειριστήριο μου.

Ας μη γεμίζουμε με σκουπίδια κάποια πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα θέματα.

Συγγνώμη για το οφτοπικ,δε θα πω κάτι άλλο.

Εδώ θα διαφωνήσω εν μέρη γιατί από τα παθήματα του μπορεί να μάθουμε και εμείς που δεν εχουμε κάνει share(ακόμη). Το σύστημα είναι λίγο περίεργο και καλο είναι να προσέξουμε με ποιον κάνουμε share.

Σίγουρα το game sharing είναι on-topic στο θέμα του Playstation 4 μιας και είναι συχνό φαινόμενο πια από όσο ξέρω.

• Like 2

Anyway,αν κούρασε μόνο εμένα πάω πάσο...

Απορία:δοκίμασε κανείς να κάνει share play?προσπαθώ εδώ κ λίγη ώρα κ μου βγάΖει ότι έχω χαμηλή ταχύτητα. .κι εγώ κ ο φίλος έχουμε 9mbps down,650 kbps up περίπου...φταίει όντως αυτό η είναι θέμα ρυθμίσεων;

Έχετε καμία ιδέα τι να δοκιμάσω;

Γειά σας παιδιά. Μόλις πήρε ο κολλητός μου ps4 και θα θέλαμε να κάνουμε game share. Εγώ είχα σκεφτεί να φτιάξω ένα αμερικάνικο account για να τα παίρνουμε πιο φθηνά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πως πρέπει να τα σεταρουμε για να έχω εγω primary το account ώστε να παίζω τα παιχνίδια σε δικό μου Account. Εκείνος δεν έχει θέμα να παίζει από το αμερικάνικο.

Οποιος μπορεί ας μου πει. Ευχαριστώ

Δε νομίζω πως ενδιαφέρει κάποιον αν έβαλε ο φίλος σου πσπλας.

Δεν είναι τα φόρουμ για να γράφουμε ότι μας κατέβει.

Να μπω δηλαδή κι εγώ να γράφω ότι σήμερα έπαιξα πσ4! Ότι αγόρασα ένα παιχνίδι που ήθελα,ότι θέλει φορτισμα το χειριστήριο μου.

Ας μη γεμίζουμε με σκουπίδια κάποια πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα θέματα.

Συγγνώμη για το οφτοπικ,δε θα πω κάτι άλλο.

Αν ειχες εσυ προβλημα θα ρωτουσες και εσυ σε αυτο το θεμα τι και πως.Τωρα τα λες εκ του ασφαλους.

Αυτα που γραφεις για το χειριστηριο κλπ ειναι αλλα νταλλον.

Εγω δεν γραφω οτι μου κατεβει,αλλα εσυ που μπαινεις σφηνα.Διαβασε μερικες σελιδες πισω για να δεις ποσα ποστ αναφερουν το game share που απασχολει χιλιαδες κοσμο.

Oντως αρκετα βγηκες off topic.

Guys αφηστε αυτη την δουλεια στην ομαδα των moderators για το ποιος θα ποσταρει και τι. Μην κανετε υποδειξεις σε αλλα μελη. (παρακληση)

Καλο ειναι να γραφονται πραγματα εδω που αφορουν το ps4, και το gamesharing ειναι ενα κομματι που ενδιαφερει πολυ κοσμο.

Μαθαινω και εγω καθημερινα  απο σχολια που γραφονται εδω στο section οπως και σε αλλα. Βοηθανε και οι moderators πολυ με τις γνωσεις τους. (ειδικα στο pc section) Ακομα και το πιο γελοιο σχολιο(για καποιους) μπορει να βοηθησει κοσμο που ειτε δεν το ξερει, ή δεν ειναι σιγουρος για κατι και ντρεπεται να το γραψει για να μην του την ''πεσει'' καποιο μελος εδω.

Εγω πχ ειχα μπερδευτει απιστευτα (ερχομενος απο το ps3) με το που πηρα το 2 controller και δεν μπορουσα να καταλαβω τι γινεται, γιατι με το που εβαζα το δευτερο εχανε το πρωτο, γιατι το εκανα connect στο ιδιο προφιλ..

Ντρεπομουν να το ποσταρω αυτο εδω ομως.

Τελικα καταλαβα απο μονος μου με καποιες προσπαθειες οτι το καθε controller πρεπει να επιλεγεις ενα υπαρχων προφιλ, αλλα να μην ειναι το ιδιο που χρησιμοποιειται προσωρινα απο αλλο controller ή μπαινεις σαν guest.

• Like 1

Γειά σας παιδιά. Μόλις πήρε ο κολλητός μου ps4 και θα θέλαμε να κάνουμε game share. Εγώ είχα σκεφτεί να φτιάξω ένα αμερικάνικο account για να τα παίρνουμε πιο φθηνά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πως πρέπει να τα σεταρουμε για να έχω εγω primary το account ώστε να παίζω τα παιχνίδια σε δικό μου Account. Εκείνος δεν έχει θέμα να παίζει από το αμερικάνικο.

Οποιος μπορεί ας μου πει. Ευχαριστώ

Θα φτιάξεις εσύ το λογαριασμό τον αμερικάνικο, θα κάνεις activate aw primary την κονσόλα σου κι αυτό ήταν. Μετά ό,τι αγοράζετε σε αυτό τον λογαριασμό εσύ θα το παίζεις από το δικό σου προφίλ κι ο κολλητός σου (αρκεί να είναι online) από το αμερικάνικο στη δική του κονσόλα.

• Like 1

τωρα που ειδα σχετικα με τα ονλινε,απο οτι μου ειπαν πληρωνεις καποια χρηματα για να παιχξεις Online ειτε 3μηνο ειτε χρονο..να ρωτησω τι ισχυει αυτο με το acc?δηλαδη εαν εγω γραψω οτι ειμαι απο ελλαδα?εχει καποια Trick στο ονλινε που πρεπει να προσεξω?και αν ναι πια ειναι αυτα?απο οτι καταλαβα μπορω και αγοραζω παιχνιδια απο εκει (online δηλαδη) αντι να πηγαινω στο καταστημα??κατι ακομα εχει 3d?δηλαδη εαν εχω τηλεοραση και βαλω 3d ταινια θα παιξει?εχω την τηλεοραση TV 3D LED 40' SAMSUNG UE40EH6030wxxh ειναι 4Κ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...