Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοεις οτι αν μπω με το account του και  κανω Deactivate το δικο του account απο την κονσολα μου δεν θα εχει προσβαση στα games που εχω στην κονσολα μου?

Και μετα να κανω το δικο μου account Αctivate?Θα με αφησει ομως να κανω μετα το δικο μου account Activate as Primary?

Οχι, εννοώ ότι αν εσύ μπεις στο σάιτ με το λογαριασμό σου και κάνεις deactivate all devices, θα πάψει ο λογαριασμός σου να έχει ως primary την κονσόλα του άλλου. Ετσι, ο άλλος (όχι εσύ) δε θα έχει πρόσβαση στα παιχνίδια σου. Ο λογαριασμός σου σε αυτή τη φάση δε θα έχει καμία κονσόλα ως primary (αυτό δε σε εμποδίζει από το να παίξεις τα δικά σου παιχνίδια στην κονσόλα σου, επειδή λειτουργεί ως "secondary". Μετά απλώς κάνεις activate την κονσόλα σου και τέλος.

Οσον αφορά το δικό του λογαριασμό, αυτός είναι activated στην κονσόλα σου, ναι; Αν κάνεις εσύ ή αυτός από το σάιτ deactivation θα πάψεις εσύ να μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του. 

Βγάζει νόημα; 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, εννοώ ότι αν εσύ μπεις στο σάιτ με το λογαριασμό σου και κάνεις deactivate all devices, θα πάψει ο λογαριασμός σου να έχει ως primary την κονσόλα του άλλου. Ετσι, ο άλλος (όχι εσύ) δε θα έχει πρόσβαση στα παιχνίδια σου. Ο λογαριασμός σου σε αυτή τη φάση δε θα έχει καμία κονσόλα ως primary (αυτό δε σε εμποδίζει από το να παίξεις τα δικά σου παιχνίδια στην κονσόλα σου, επειδή λειτουργεί ως "secondary". Μετά απλώς κάνεις activate την κονσόλα σου και τέλος.

Οσον αφορά το δικό του λογαριασμό, αυτός είναι activated στην κονσόλα σου, ναι; Αν κάνεις εσύ ή αυτός από το σάιτ deactivation θα πάψεις εσύ να μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του. 

Βγάζει νόημα; 

Το γραφω πιο πανω οτι δεν γινεται να κανω Deactivate απο το site γιατι δεν εχουν περασει οι 6 μηνες.

Διαβασε λιγο το post 10445...
Δημοσ.

A, sorry, μου διέφυγε. Χμ... 

Κοίτα, στη χειρότερη περιμένεις να περάσουν οι 6 μήνες. Δεν είμαι σίγουρος αν θα σε αφήσει, δηλαδή, να κάνεις activation στη δική σου κονσόλα σβήνοντας το λογαριασμό σου ο άλλος από την κονσόλα του. Αν το ζητούμενο είναι να του κόψεις την πρόσβαση στα παιχνίδια σου, κάν' το, επειδή φαίνεται να του αξίζει, αλλά από κει και πέρα δοκιμάζεις και μας λες κι εμάς μάλλον :P

Πάντως, διαβάζοντας το προηγούμενο μήνυμά σου, αυτό που έκανα μερικώς παράθεση, έχω μπερδευτεί λίγο. Λες ότι οι κονσόλες θα είναι άχρηστες επειδή θα είναι όλα κλειδωμένα. Γιατί; Δεν έχεις κανένα παιχνίδι στο δικό σου λογαριασμό; Του Plus, υποθέτω, τουλάχιστον θα τα έχεις, ναι; Αν είσαι online με το λογαριασμό σου μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σου σε οποιαδήποτε κονσόλα. Αν θες να παίζεις χωρίς ίντερνετ είναι το πακέτο. 

Επίσης, μπορείς να σβήσεις το λογαριασμό σου από την κονσόλα του άλλου, αλλά να κρατήσεις τον δικό του activated στην κονσόλα σου αν έχετε αγοράσει σε εκείνον παιχνίδια από κοινού που δεν έχει πληρώσει, αλλά αυτό προϋποθέτει συνεννόηση και τήρηση αυτής. 

Δημοσ.

A, sorry, μου διέφυγε. Χμ... 

Κοίτα, στη χειρότερη περιμένεις να περάσουν οι 6 μήνες. Δεν είμαι σίγουρος αν θα σε αφήσει, δηλαδή, να κάνεις activation στη δική σου κονσόλα σβήνοντας το λογαριασμό σου ο άλλος από την κονσόλα του. Αν το ζητούμενο είναι να του κόψεις την πρόσβαση στα παιχνίδια σου, κάν' το, επειδή φαίνεται να του αξίζει, αλλά από κει και πέρα δοκιμάζεις και μας λες κι εμάς μάλλον :P

Πάντως, διαβάζοντας το προηγούμενο μήνυμά σου, αυτό που έκανα μερικώς παράθεση, έχω μπερδευτεί λίγο. Λες ότι οι κονσόλες θα είναι άχρηστες επειδή θα είναι όλα κλειδωμένα. Γιατί; Δεν έχεις κανένα παιχνίδι στο δικό σου λογαριασμό; Του Plus, υποθέτω, τουλάχιστον θα τα έχεις, ναι; Αν είσαι online με το λογαριασμό σου μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σου σε οποιαδήποτε κονσόλα. Αν θες να παίζεις χωρίς ίντερνετ είναι το πακέτο. 

Επίσης, μπορείς να σβήσεις το λογαριασμό σου από την κονσόλα του άλλου, αλλά να κρατήσεις τον δικό του activated στην κονσόλα σου αν έχετε αγοράσει σε εκείνον παιχνίδια από κοινού που δεν έχει πληρώσει, αλλά αυτό προϋποθέτει συνεννόηση και τήρηση αυτής. 

Γραφω οτι ακομα και αν  διαγραψουμε o 1 το account του αλλου απο την δικια του  κονσολα ο καθενας δεν θα μπορω μετα να κανω Activate as Primary το account μου στην κονσολα μου και δεν θα μπορω να εχω τα licences και ολα τα games θα ειναι κλειδωμενα.Ακομα και αυτα που εχω αγορασει με το δικο μου Account.Ναι, εχω και δικα μου.

Ισως δεν γινεται ουτε αυτο,δηλαδη να κανουμε Deactivate o 1 το account του αλλου απο την δικια του  κονσολα ο καθενας.Επισης για να κανω εγω sign in με το account του απο την κονσολα μου θα πρεπει αυτος να εχει κανει sign out πρωτα απο την δικη του και το αντιθετο.

Για να περασουν οι 6 μηνες ειναι περιπου 1-1,5 μηνας και δεν ξερω που μπορω να δω ποσο χρονικο διαστημα απομενει.Δεν το γραφει στο site της Sony.

Δημοσ.

Δε θα έπρεπε όμως τα παιχνίδια που έχεις στο λογαριασμό σου να μπορείς να τα παίξεις εφόσον είσαι συνδεμένος online; Απ' όσο ξέρω, ο περιορισμός αυτός είναι, να είσαι online. Κλειδωμένα είναι μόνο όταν δεν μπορεί το παιχνίδι να τσεκάρει το licence με τον σέρβερ. Αυτό δε θα έπρεπε να είναι πρόβλημα, είσαι/δεν είσαι activated κάπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα έπρεπε όμως τα παιχνίδια που έχεις στο λογαριασμό σου να μπορείς να τα παίξεις εφόσον είσαι συνδεμένος online; Απ' όσο ξέρω, ο περιορισμός αυτός είναι, να είσαι online. Κλειδωμένα είναι μόνο όταν δεν μπορεί το παιχνίδι να τσεκάρει το licence με τον σέρβερ. Αυτό δε θα έπρεπε να είναι πρόβλημα, είσαι/δεν είσαι activated κάπου.

Τελικα μιλησα με την Cometron και μου εδωσαν 1 τηλεφωνο της Sony στην Βουδαπεστη χωρις χρεωση.

Μιλησα με καποια υπαλληλο τους και αυτη "εσπασε" το share αφου πρωτα ζητησε καποια στοιχεια επιβεβαιωσης.Μου εδωσε 1 κωδικο σε περιπτωση που ξαναχρειαστω κατι να υπαρχουν τα στοιχεια καταχωρημενα.Ειπε επισης οτι μπορω να κανω Activate οποια αλλη κονσολα θελω.Στην συνεχεια εκανα Activate το  primary account μου στην κονσολα μου και διεγραψα το προφιλ  του αλλου.Επισης εσβησα οποια games ανηκαν στον αλλον αφου πλεον ειναι κλειδωμενα,αχρηστα.Το ιδιο ειπε οτι εκανε και αυτος με το προφιλ.

Τωρα ο καθενας εχουμε τα δικα του games.Εγω εχω επισης το δικο μου Plus σε ολα τα account μου,ενω πριν το ειχα μονο στο Primary.

Απο την στιγμη που "εσπασε" το share του εβγαζε επιλογη Deactivated οταν αυτος μπηκε με το προφιλ μου απο την κονσολα του,αλλα μολις το πατησε του εγραψε "you have already deactivated".Σε εμενα οταν μπηκα με το προφιλ του ειχε μονο επιλογη Activate as primary,οχι επιλογη Deactivate.Ετσι ειπε τουλαχιστον.Οποτε απο τις κονσολες ουσιαστικα δεν καναμε κατι για να "σπασει" το share.

Οποτε αφου ξεμπερδεψα με το PS4 συσχετισα το PS4 με το PS3 κανοντας Activate στο PS3  το ιδιο account του PS4 το οποιο το εχω και στο PS3.Πλεον εχω Plus και στο PS3 και μπορω να παιξω και τα games του Plus που ειχα κατεβασει τοσο καιρο πριν.Οπως ηταν δηλαδη πριν κανω το share μεταξυ των 2 PS4.

Παρ'ολο που εγινε Deactivate,στην σελιδα ακομα γραφει οτι δεν μπορω να κανω Deactivate all devices.Αλλα δειχνει το PS3 το δικο μου συνδεδεμενο και οτι ειναι Activated.

Τα χρηματα ειπε οτι θα τα δωσει...

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ.

Αλλαξε και κωδικούς, πάντως, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

Αν μου επιτρέπεις, τι τους είπες στο τηλέφωνο για την όλη φάση; Από περιέργεια ρωτάω, κυρίως.

Δημοσ.

Αλλαξε και κωδικούς, πάντως, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

Αν μου επιτρέπεις, τι τους είπες στο τηλέφωνο για την όλη φάση; Από περιέργεια ρωτάω, κυρίως.

Αλλαξα και τον κωδικο στο account μου στο τελος.

Τους ειπα οτι θελω να "σπασω" το share αλλα δεν με αφηνει απο την σελιδα επειδη δεν εχουν περασει οι 6 μηνες.

Δεν πηραν ομως εγκριση και απο τον αλλον.

Μου ζητησε το email μου και το email του αλλου,οχι ομως κωδικο.Επισης την ημερομηνια γεννησης που εχω δηλωσει στο account και τις διευθυνσεις μας.Την δικη του δεν την θυμομουν.Αυτα...

Αφού βρήκες άκρη καλώς, μπερδέψατε λίγο τα μπούτια σας πάντως.

Αν δεν εχεις κανει ποτε share και να το εχεις "σπασει" ειναι λογικο να ψαχνεσαι πως γινεται.Στην αρχη ψαχναμε πως γινεται,τωρα πως να το "σπασουμε".

Δεν μπερδεψαμε τιποτα,αυτος τα εκανε δυσκολα γιατι ηταν αρνητικος ενω ειχα 100% δικιο.

• Like 1
Δημοσ.

ημουν αναμεσα σε ps3 και ps4 ..κατεληξα στο 4 καθως πιο καινουριο  και θα βγαινουν Games για αρκετο καιρο ακομα θελω να πιστευω σε αντιθεση με το 3...ηθελα να ρωτησω εαν εχουν καποιο ελλατωμα οπως υπερθερμανση η δεν ξερω και εγω τι αλλο. η το οτιδηποτε που θελει προσοχη ειτε στην αγορα ειτε εαν το παρω με το καλο,επισεις χειρηστηριο απο ps3 Κανει (να φανταστω οχι),games απο ps3 (να φανταστω παλι οχι)?ισως σας φαινονται λιγο χαζες οι ερωτησεις απλα ειμαι ασχετος απο κονσολες τετοιες..να φανταστω εχει Blueray..??Διαβασα κατι για χειρηστηρια οπου εβγαζαν προβλημα που τα serial ξεκινουσαν απο 1 ή 2 δεν θυμαμαι,εδω το διαβασα ισχυει κατι τετοιο?τα ρωτησα ολα μαζι για να μην τα ρωταω 1-1 :)

Δημοσ.

εχω ενα ps4 το οποιο το συνδεσα σε μια 27αρα hd και σε μια 32αρα παλι hd και αντιμετωπιζω μια πρωτοφανης εξελιξη.

στο σαλονι ειναι μια 50αρα .Τα γραφικα των δυο μικρων τηλεορασεων ειναι απαισια.Με το ps3 δεν αντιμετωπιζα τετοιου ειδους προβλημα.

Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να γινει;

Δημοσ.

ημουν αναμεσα σε ps3 και ps4 ..κατεληξα στο 4 καθως πιο καινουριο  και θα βγαινουν Games για αρκετο καιρο ακομα θελω να πιστευω σε αντιθεση με το 3...ηθελα να ρωτησω εαν εχουν καποιο ελλατωμα οπως υπερθερμανση η δεν ξερω και εγω τι αλλο. η το οτιδηποτε που θελει προσοχη ειτε στην αγορα ειτε εαν το παρω με το καλο,επισεις χειρηστηριο απο ps3 Κανει (να φανταστω οχι),games απο ps3 (να φανταστω παλι οχι)?ισως σας φαινονται λιγο χαζες οι ερωτησεις απλα ειμαι ασχετος απο κονσολες τετοιες..να φανταστω εχει Blueray..??Διαβασα κατι για χειρηστηρια οπου εβγαζαν προβλημα που τα serial ξεκινουσαν απο 1 ή 2 δεν θυμαμαι,εδω το διαβασα ισχυει κατι τετοιο?τα ρωτησα ολα μαζι για να μην τα ρωταω 1-1 :)

Μια χαρά είναι η κονσόλα αδελφέ μου.Όλα κομπλέ.Στις ερωτήσεις σου απάντησες σωστά μόνος σου.Μην το ψειρίζεις τόσο πολύ δεν αγοράζεις σπίτι :-D .Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.

• Like 3
Δημοσ.

Διαβασα κατι για χειρηστηρια οπου εβγαζαν προβλημα που τα serial ξεκινουσαν απο 1 ή 2 δεν θυμαμαι,εδω το διαβασα ισχυει κατι τετοιο?τα ρωτησα ολα μαζι για να μην τα ρωταω 1-1 :)

Τα πρώτα χειριστήρια είχαν θέμα φθοράς στο λαστιχένιο περίβλημα των μοχλών. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πλέον, αλλά αν σου προκύψει κάτι τέτοιο υπάρχουν κάτι καπελάκια που τους φοράς και είναι ΟΚ. Οταν και αν προκύψει, εδώ είμαστε ;) Νομίζω ότι τα πουλάει και το Πλαίσιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...