Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηρα προχτες κονσολα και ο μοχλος ξεκιναει απο 1 οποτε αποκλιεται οι νεοι μοχλοι να ξεκινανε απο 2 μαλλον κανεις καποιο λαθος οσο αφορα το serial no του μοχλου.

.....αν αναφερεσε στον 14ψηφιο εμενα ξεκηναει από 2...και της κονσολας και το άλλο που ειχα αγορασει από Public πριν ένα μηνα για το PC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορια σχετικα με ps4 charging station

Καταρχην μιλαμε για τον γνησιο φορτιστη της sony παιδια....

http://www.skroutz.gr/s/5280557/Sony-Dualshock-4-Charging-Station-PS4.html

Οποιος τον εχει θελω να μου πει εαν ειναι απαραιτητο να ειναι συνδεδεμενος με το ps4 για να φορτισει τα χειρηστηρια η γινετε φορτιση ακομα και οταν ειναι συνδεδεμενος ο φορτιστης σε ενα pc...Παρακαλω μονο σιγουρη απαντηση...Θελω να τον αγορασω μονο αν φορτιζει και μεσω pc!

• Like 1

Ισα - ισα καλυτερα που εριξε το κοστος στους μοχλους και οχι σε cpu & vga γιατι αν το εριχνε σε cpu & vga τοτε θα ειχαμε αλλα σκηνικα(Βλεπε ylod).

Πηρα προχτες κονσολα και ο μοχλος ξεκιναει απο 1 οποτε αποκλιεται οι νεοι μοχλοι να ξεκινανε απο 2 μαλλον κανεις καποιο λαθος οσο αφορα το serial no του μοχλου.

Έγραψα ότι τα παλιά dualshock εμφάνιζαν το πρόβλημα με τα αναλογικά και συνήθως το serial number στα παλιά ξεκινάει από το 2. Το είχα διαβάσει σε ένα φόρουμ και το είδα και από τα χειριστήρια φίλων. Όσα ξεκινούν από το 1 δεν έχουν κανένα πρόβλημα...

• Like 1

Για εμενα προσωπικα οι amd καρτες γραφικων ειναι πολυ ανωτερες απο τις nvidia.

Τρανταχτο παραδειγμα για δειτε στο ιντερνετ ποτε εβγαλε η καθε εταιρια(amd vs nvidia)τις διπυρηνες και βαλω καρτες γραφικων.

Και το οτι μια εποχη η nvidia ηταν ετοιμη να κλεισει σαν εταιρια αυτο δεν σημαινει κατι?

Ναι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν μπορεί. Στο δικό μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
  • Like 1

Τι λες ρε gkala?

Σε ποιο συμπαν ειναι καλυτερες οι nvidia καρτες γραφικων απο τις αντιστοιχες amd radeon?

Τα λινκς τα διαβασατε καθολου?

Θεωρητικα παντα η amd ειναι καλυτερη σε αυτο που κανει.... Πρακτικα η nvidia το κανει καλυτερα χαρη στους drivers που βγαζει. Πιανεις ενα vs που δεν τελειωνει ποτε!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτο που ειπες συμφωνω κι εγω.

Παντα σε hardware γνωσεις και δυναμη η amd ηταν καλυτερη απο την nvidia αλλα σε software(Drivers) επιπεδο συμβαινει το αντιθετο, αν και πιστευω οτι και στο software κομματι τηνει να καλυτερεψει η amd μετα απο τοσα χρονια.

Τωρα τι θα διαλεξει ο καθε ενας για το gaming-pc του ειναι δικαωμα του και επιλογη του.

Και επειδη ειμαστε oftopic καλύτερα να λειξουμε εδω τη συζητηση ή να την παμε στο σωστο τοπικ που δεν γνωριζω ποιο ειναι.

Μπορεις να σβησεις πολλους ή ολους τους φιλους σου με τη μια ή πρεπει να σβηνεις εναν - εναν τους φιλους που εχεις στο ps4?

Επεξ/σία από JUST-GAMER

Απορια σχετικα με ps4 charging station

Καταρχην μιλαμε για τον γνησιο φορτιστη της sony παιδια....

http://www.skroutz.gr/s/5280557/Sony-Dualshock-4-Charging-Station-PS4.html

Οποιος τον εχει θελω να μου πει εαν ειναι απαραιτητο να ειναι συνδεδεμενος με το ps4 για να φορτισει τα χειρηστηρια η γινετε φορτιση ακομα και οταν ειναι συνδεδεμενος ο φορτιστης σε ενα pc...Παρακαλω μονο σιγουρη απαντηση...Θελω να τον αγορασω μονο αν φορτιζει και μεσω pc!

Ο φορτιστής συνδέεται απευθείας στην πρίζα του ρεύματος και φορτίζει τα χειριστήρια από μια θύρα που έχουν στο κάτω μέρος τους, όχι τη usb. Είναι λοιπόν ανεξάρτητος από την κονσόλα, κάτι που προσωπικά το βρίσκω πολύ βολικό

• Like 1

Ο φορτιστής συνδέεται απευθείας στην πρίζα του ρεύματος και φορτίζει τα χειριστήρια από μια θύρα που έχουν στο κάτω μέρος τους, όχι τη usb. Είναι λοιπόν ανεξάρτητος από την κονσόλα, κάτι που προσωπικά το βρίσκω πολύ βολικό

τον εχω και εγω ειναι οντως βολικος μιας και τον εχω μακρια απο το ps4 και δεν πεταω τα χειριστηρια δεξια αριστερα!

Το εχω και εγω και ειναι οντως πολυ βολικο. Εχω μομιμα δυο φορτισμενα ds4 οταν ανοιγω την κονσολα και κανω τραμπες μολις ξεφορτισει το ενα απο τα δυο.

Τελικα μιλησα μαζι του και του τα "εχωσα".Πηγε να την" βγει" και απο πανω.

Στην αρχη μου λεει θα τα βρουμε και μετα απο κανα 2ωρο το "γυρισε".

Αρνειται να δωσει τα μισα χρηματα για τα games που θα του μεινουν στην κονσολα του τα οποια αγορασαμε μισα μισα.

Εκανε τον χαζο,οτι δεν καταλαβαινει.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γινεται να "σπασω" το share απο τις κονσολες.Αν σβησω εγω το account του απο την κονσολα μου απλα δεν θα εχω τα games που εχει αυτος και το αντιθετο.Αν σβησουμε ο 1 του αλλου το account απο τις κονσολες μας,λογικα μετα δεν θα με αφηνει να κανω το δικο μου account activate as primary για να εχω τα licences.Ουτε σε αυτον το δικο του,γιατι δεν εχουν περασει οι 6 μηνες και απο την σελιδα της Sony δεν γινεται ακομα.

Και δεν γνωριζω αν απο την σελιδα γινει Deactivate,αν θα "σπασει" το share.Δηλαδη αν θα πρεπει και να σβησει αυτος το account μου απο την κονσολα του και εγω το δικο του απο την δικη μου.Μηπως το Deactivate εχει μονο νοημα για να κανεις παλι Activate με αλλη κονσολα?

Που μπορω να βρω αν υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο την σελιδα?Αυριο το πρωι αν δεν βγαλω ακρη,θα παρω στην Sony τηλεφωνο.

Άμα το έχεις primary λογικά μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό και να μην μπαίνει online. Δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Αν είναι secondary στην κονσόλα του νομίζω μπορεί να παίζει μονο αν είναι online οποτε άμα αλλάξεις κωδικό αντίο τα παιχνίδια στο secondary.

ασχετο, το λογαριασμο μου με ps plus τον εχω κανει primary στη κονσολα ενος φιλου, μπορω αν θελω να την κανω primary και secondary στη κονσολα του φιλου μου οσες φορες θελω(εχω προσβαση στη κονσολα του)? υπαρχει καποιος περιορισμος?

γιατι θελω καμια φορα να χρησιμοποιησω δευτερο λογαριασμο ονλαιν....

@ AntiCambeR

Αν κάνεις deactivate εσύ θα πάψει να είναι primary η κονσόλα του άλλου για το λογαριασμό σου, οπότε θα πάψει αυτός να έχει πρόσβαση στα παιχνίδια σου (και στο Plus σου, αν έχω καταλάβει καλά). Αυτό δεν επηρεάζει κάτι άλλο. Εσύ μετά κάνεις activate τη δική σου κονσόλα απλώς. 

Οσον αφορά το δικό του λογαριασμό, αν αυτός παραμείνει με τη δική σου κονσόλα ως primary θα έχεις πρόσβαση στα παιχνίδια του. Θα πρέπει να γίνει διαφοτερικό deactivation από το δικό του λογαριασμό για να φύγει αυτός από την κονσόλα σου και να χάσεις τα παιχνίδια του.

Άμα το έχεις primary λογικά μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό και να μην μπαίνει online. Δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Αν είναι secondary στην κονσόλα του νομίζω μπορεί να παίζει μονο αν είναι online οποτε άμα αλλάξεις κωδικό αντίο τα παιχνίδια στο secondary.

Αυτος στην κονσολα του εχει το account μου ως primary οπως και εγω το δικο του.Αν θυμαμαι σωστα,για να γινει αυτο επρεπε πρωτα να κανουμε ο καθενας στην κονσολα του Deactivate,δεν θυμαμαι αν γινεται αυτο.

Αν οπως γραφω πιο πανω σβησουμε ο 1 του αλλου το account τοτε θα μας "κλειδωσει" και τους  2 τα games που εχουμε αγορασει ο καθενας με το δικο του account και αυτα που εχει μονο ο 1 και δεν τα εχει ο αλλος.Τωρα μοιραζονται ολα.Οτι εχει αυτος στην κονσολα του το εχω και εγω και το αντιθετο αλλα σε 1 ομως account,μονο στο primary.Ολα τα secodary accounts και στις 2 κονσολες δεν εχουν δικαιωματα κανενος game.Δεν θα μπορουμε να κανουμε και οι 2 primary το account μας ο καθενας στην κονσολα του.Επειδη δεν εχουν περασει οι 6 μηνες.Θα ειναι αχρηστες οι κονσολες,ολα θα ειναι "κλειδωμενα".

Εγω αυτο νομιζω οτι γινεται πιθανον.

@ AntiCambeR

Αν κάνεις deactivate εσύ θα πάψει να είναι primary η κονσόλα του άλλου για το λογαριασμό σου, οπότε θα πάψει αυτός να έχει πρόσβαση στα παιχνίδια σου (και στο Plus σου, αν έχω καταλάβει καλά). Αυτό δεν επηρεάζει κάτι άλλο. Εσύ μετά κάνεις activate τη δική σου κονσόλα απλώς. 

Οσον αφορά το δικό του λογαριασμό, αν αυτός παραμείνει με τη δική σου κονσόλα ως primary θα έχεις πρόσβαση στα παιχνίδια του. Θα πρέπει να γίνει διαφοτερικό deactivation από το δικό του λογαριασμό για να φύγει αυτός από την κονσόλα σου και να χάσεις τα παιχνίδια του.

Εννοεις οτι αν μπω με το account του και  κανω Deactivate το δικο του account απο την κονσολα μου δεν θα εχει προσβαση στα games που εχω στην κονσολα μου?

Και μετα να κανω το δικο μου account Αctivate?Θα με αφησει ομως να κανω μετα το δικο μου account Activate as Primary?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...