Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα το θεμα ειναι οτι εκτος απο το πλαστικο πανω στους 2 αναλογικους μοχλους που απ' οτι αποδειχτηκε/φανηκε ηταν της κακιας ωρας επισης βαλανε και συνεχιζουν να βαζουν μια πολυ μικρη μπαταρια που με το ζορι μενει ο μοχλος ανοιχτος για 4-5 ωρες.

Βεββαια οσο αφορα την μπαταρια την αλλαζεις με μια πολυ μεγαλητερη σε mah και ποιο συγκεκρημενα με μια των 2000mah και ολα οκ αλλα οσο αφορα τους αναλογικους μοχλους ή πρεπει να αγορασεις προστατευτικα ή οταν φθαρουν να γυρισεις πισω το μοχλο για να στον αλλαξουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το σημαντικό είναι πως άλλαξαν και βελτίωσαν σημαντικά το σχεδιασμό, που ήταν και το ζητούμενο για μένα. Τα θέματα αυτά που έχει ώς τώρα (φθορά αναλογικών και μπαταρία) είναι μηδαμινά, επειδή, πρώτον, προτιμώ ούτως ή άλλως την υφή που έχουν τα καποτάκια, και, δεύτερον, μισή ώρα να το αφήσεις πάνω συνδεμένο ενώ φτιάχνεις τσάι/πας για χέσιμο/παίζεις με το γατί έχει φορτίσει.

Ναι, θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα αυτά, δεν αντιλέγω μία, απλώς δεν είναι τόσο μεγάλο μείον, όπως το βλέπω εγώ. 

• Like 1

Τα πιο πολλα θεματα του ds4 το καλο ειναι οτι φτιαχνονται με φτηνους τροπους.

Για τις σκανδαλες που κανουν σαν μεγαλη ξυλινη πορτα απο θριλερ, ψεκαζεις μια φορα με ειδικο σπρει και done.

Για τα αναλογικα βαλ'τε καποτακια και done.

Ολα τα παραπανω δεν στοιχιζουν παω απο 5 ευρω.

• Like 1

....8 μήνες που το έχω δεν έχει πάθει το παραμικρό(..για να μην πω και για την χρήση από τον πιτσιρικά μου!!)...ναι μεν τους τελευταίους 2 φοράει τα καποτακια και ούτε φυσικά αμφιβάλλω στα λεγόμενα καποιον....πιστευω είναι να μην σου τύχει.....οπως και εμένα μου είχε τύχει να χάλασει το 360 μέσα σε 4 μήνες,αλλά με καμία δεν θα με κάνει να πω ότι επειδή ήταν made in china παρουσίασε πρόβλημα..

Το σημαντικό είναι πως άλλαξαν και βελτίωσαν σημαντικά το σχεδιασμό, που ήταν και το ζητούμενο για μένα. Τα θέματα αυτά που έχει ώς τώρα (φθορά αναλογικών και μπαταρία) είναι μηδαμινά, επειδή, πρώτον, προτιμώ ούτως ή άλλως την υφή που έχουν τα καποτάκια, και, δεύτερον, μισή ώρα να το αφήσεις πάνω συνδεμένο ενώ φτιάχνεις τσάι/πας για χέσιμο/παίζεις με το γατί έχει φορτίσει.

Ναι, θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα αυτά, δεν αντιλέγω μία, απλώς δεν είναι τόσο μεγάλο μείον, όπως το βλέπω εγώ. 

Μαζι σου στο θεμα του σχεδιασμο,αλλα δυστηχως τα αλλα 2 θεματα ειναι ακρως σοβαρα.Δεν γινεται σε ολοκαινουργιο controller να πας με το καλημερα να βαλεις προστατευτικα για να μην σου χαλασει...Απλα ελεος.

Τοσα χρονια δηλαδη γιατι τα προηγουμενα ηταν σκυλια και τωρα στο νεο με το καλημερα εισαι με τον φοβο μην σου τυχει κατι???Τετοια παραδειγμα ειχα πετυχει με τον Heat νομιζω καμποσες σελιδες ή σε αλλο θεμα που ελεγε οτι δεν ξερω και εγω ποσα controller ειχε γυρισει πισω.Οσο για την διαρκεια της μπαταριας ε ενταξυ αν ειναι η μπαταρια του να ειναι χωμα με το καλημερα,φαντασου δηλαδη μετα απο καποια χρονια με βαρια χρηση τι αυτονομια θα εχει.

Θα παιζεις μεσω Usb γιατι πολυ απλα θα βαριεσαι να το φορτιζεις συνεχεια.Απλα τραγικοι.

Και για το παραπανω video για να βαλεις μπαταρια στο controller,δηλαδη και αλλα εξοδα να προστεθουν ??? Δηλαδη γιατι το Wii U Pro controller εχει αυτονομια 70 με 80ωρων και το DS4 τοσο λιγο...Και ακριβοτερα κοστιζει και χειροτερο???

Και για την εργονομια εγω εχοντας λιωσει το Ps3 απο το 2009,μια χαρα στην τελικη το συνηθισα και τα pads δεν εχουν παρουσιασει το παραμικρο και η αυτονομια στο θεο.Ελεος ρε Sony ειπανε να ριξεις το κοστος σε Cpu,κατασκευη κονσολας κλπ αλλα οχι στο καταραμενο το Controller....

Βρε, δεν αντιλέγω σε τίποτα από όσα λες. Προσωπική εμπειρία εξέφρασα απλώς. On paper και on the record συνυπογράφω την κριτική σου :)

Τώρα, τι γίνεται με την μπαταρία και κρατά τόσο λίγο δεν ξέρω. Είναι και το φως, είναι και το ηχείο, δεν ξέρω πόσο τραβάνε αυτά. Πάντως, έχω παρατηρήσει και με τα δύο χειριστήρια που έχω (για την ιστορία, κανένα δεν έχει πρόβλημα με σκανδάλες, το ένα από τα δύο εμφάνισε το κλασικό θέμα στον αριστερό μοχλό μετά από 10 μήνες αρκετής χρήσης, και, υποψιάζομαι, μάλλον επειδή το χρησιμοποιούν κι άλλοι εκτός από μένα. Σκίστηκε λίγο ενώ έπαιζε συγκάτοικος το Evil Within, ο οποίος, γενικά, τα δέρνει λίγο τα χειριστήρια) είναι πως η μπαταρία κρατάει καμιά ώρα παραπάνω μετά από λίγη χρήση και κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης απ' ό,τι όταν το πάρεις. Λογικό, απλώς το ξεχνάμε (κι εγώ μαζί) ότι συμβαίνει αυτό. Οχι ότι σώζει την κατάσταση, απλώς λέω.

Το θέμα με τα αναλογικά έχει φτιαχτεί στις καινούργιες παρτίδες dualshock. Αν δεν κάνω λάθος τα χειριστήρια που το serial number τους άρχιζε με 2 εμφάνιζαν το πρόβλημα. Εγώ προς το παρών θέματα με σκανδάλες κτλ δεν έχω παρατηρήσει προς το παρών..το μόνο που με εκνευρίζει είναι η μπαταρία.

Ξερεις γιατι επιμενω τοσο στο Ds4??Γιατι οταν το ειχα δει που το ειχαν πρωτοπαρουσιασει σκεφτομουν να το αγορασω μεχρι και για Pc :P Αλλα οταν μετα διαβαζα αυτα που λεγανε για την αυτονομια απλα επεσα απο τα συννεφα.Θα μου πεις ενταξυ συμβιβαζεσαι αλλα και παλι ας ειχε εστω την μιση διαρκεια απο αυτη του Ds3 ρε γμτ. 

Μπα, δεν αλλάζω με τίποτα το χειριστήριο του 360, όσο έχω την επιλογή να το χρησιμοποιώ αυτό θα χρησιμοποιώ όπου μπορώ :P 

Εκτός αν έπαιζες με το DS3 στο PC, οπότε να σε καταλάβω.

Και τα δυο εχουν τα συν πλην τους.. Στα αθλητικα παιχνιδια προτιμω τις ισομεγεθεις σκανδαλες στο ps4, ενω στα υπολοιπα ειδικα στα fps προτιμω τις μεγαλες σκανδαλες στα LT,RT του XB1.. Συν οτι εργονομικα κλειδωνει καλυτερα στα χερια μου του XB1

Πολυ καλα χειριστηρια ομως και τα 2.

• Like 1

Μαζι σου στο θεμα του σχεδιασμο,αλλα δυστηχως τα αλλα 2 θεματα ειναι ακρως σοβαρα.Δεν γινεται σε ολοκαινουργιο controller να πας με το καλημερα να βαλεις προστατευτικα για να μην σου χαλασει...Απλα ελεος.

Τοσα χρονια δηλαδη γιατι τα προηγουμενα ηταν σκυλια και τωρα στο νεο με το καλημερα εισαι με τον φοβο μην σου τυχει κατι???Τετοια παραδειγμα ειχα πετυχει με τον Heat νομιζω καμποσες σελιδες ή σε αλλο θεμα που ελεγε οτι δεν ξερω και εγω ποσα controller ειχε γυρισει πισω.Οσο για την διαρκεια της μπαταριας ε ενταξυ αν ειναι η μπαταρια του να ειναι χωμα με το καλημερα,φαντασου δηλαδη μετα απο καποια χρονια με βαρια χρηση τι αυτονομια θα εχει.

Θα παιζεις μεσω Usb γιατι πολυ απλα θα βαριεσαι να το φορτιζεις συνεχεια.Απλα τραγικοι.

Και για το παραπανω video για να βαλεις μπαταρια στο controller,δηλαδη και αλλα εξοδα να προστεθουν ??? Δηλαδη γιατι το Wii U Pro controller εχει αυτονομια 70 με 80ωρων και το DS4 τοσο λιγο...Και ακριβοτερα κοστιζει και χειροτερο???

Και για την εργονομια εγω εχοντας λιωσει το Ps3 απο το 2009,μια χαρα στην τελικη το συνηθισα και τα pads δεν εχουν παρουσιασει το παραμικρο και η αυτονομια στο θεο.Ελεος ρε Sony ειπανε να ριξεις το κοστος σε Cpu,κατασκευη κονσολας κλπ αλλα οχι στο καταραμενο το Controller....

Ισα - ισα καλυτερα που εριξε το κοστος στους μοχλους και οχι σε cpu & vga γιατι αν το εριχνε σε cpu & vga τοτε θα ειχαμε αλλα σκηνικα(Βλεπε ylod).

Το θέμα με τα αναλογικά έχει φτιαχτεί στις καινούργιες παρτίδες dualshock. Αν δεν κάνω λάθος τα χειριστήρια που το serial number τους άρχιζε με 2 εμφάνιζαν το πρόβλημα. Εγώ προς το παρών θέματα με σκανδάλες κτλ δεν έχω παρατηρήσει προς το παρών..το μόνο που με εκνευρίζει είναι η μπαταρία.

Πηρα προχτες κονσολα και ο μοχλος ξεκιναει απο 1 οποτε αποκλιεται οι νεοι μοχλοι να ξεκινανε απο 2 μαλλον κανεις καποιο λαθος οσο αφορα το serial no του μοχλου.

Μα και σε Cpu και Vga εριξε το κοστος αγαπητε,και ο λογος Amd.... Εμ τι νομιζες οτι απο την καλοσυνη τους οι κονσολες δεν κοστιζουν Day One 600ευρω???

Για εμενα προσωπικα οι amd καρτες γραφικων ειναι πολυ ανωτερες απο τις nvidia.

Τρανταχτο παραδειγμα για δειτε στο ιντερνετ ποτε εβγαλε η καθε εταιρια(amd vs nvidia)τις διπυρηνες και βαλω καρτες γραφικων.

Και το οτι μια εποχη η nvidia ηταν ετοιμη να κλεισει σαν εταιρια αυτο δεν σημαινει κατι?

Με βλεπω τοτε για μεταχειρισμενο ds4. Παντως στο ps3 ειχα παρει απο ebay πιστη αντιγραφη ds3 με 10 ευρω και μια χαρα ηταν. Εξαλλου για 3-4 φορες τον μηνα το χρειαζομαι οταν θα μαζευεται η παρεα σπιτι μου, οχι για 10ωρο καθημερινο λιωσιμο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...