Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Game sharing μονο με οικογένεια ή κοντινούς φίλους όντως. Δεν ξέρεις ο κάθε άγνωστος τι στραβή μπορεί να σου κάνει, πρέπει να σκέφτεσαι πάντα με αυτόν που θα κανεις game share αν του εμπιστευόσουν λεφτά ποτε γιατί γι' αυτό το πράμα μιλάμε ουσιαστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα μιλουσε ο αδερφος μου  μαζι του μεσω PSN απο εποχη PS3 καπου 5 χρονια και ταυτοχρονα τον γνωριζε και λιγο απο κοντα.Εχουν ¨γραψει" μαζι πολλες ωρες online.

Τους τελευταιους μηνες τον γνωρισα και εγω απο κοντα,ειχαμε βρεθει σπιτι του καμια 10ρια φορες.

Το λαθος μου ηταν οτι τον εμπιστευτηκα ενω ηταν και ειναι ανεργος και αφραγκος αλλα υποτιθεται οτι θα μπορουσε να ανταπεξελθει και να παρουμε 4-5 games 1 στο τοσο.Δεν ξεκαθαρισε την θεση του νωρις και να πει εγω δεν εχω χρηματα.Οτι πηραμε στην αρχη,2-3 games και τελος.Εδω και κανα 3μηνο μου λεει οτι θα βαλει Plus.Τι να λεμε τωρα,αν δεν μπορει σε 3 μηνες να μαζεψει 15 e για 3μηνη καρτα γ@@@ε τα.

Τουλαχιστον ηταν θετικος οταν του ειπα να το"σπασουμε".Ακομα και να μην ηθελε,θα τον εκραζα και θα το "εσπαγα" οπως και να'χει.

Ουσιαστικα εγω δεν ειχα αναγκη το share,το εκανα με το σκεπτικο οτι θα παιρναμε τα games των 70e μισα μισα με το που εβγαιναν,χωρις να περιμενουμε μηνες να "πεσει" η τιμη τους.Και σκεφτηκαμε οτι δεν θα εχουμε 4-5 cd ο καθενας να βαζουμε και να βγαζουμε.Ολα τα games θα "ετρεχαν" απο τον δισκο..Αλλα πλεον πιο ακριβα ειναι τα digital απο τα retail σε καποιες περιπτωσεις.Game των 60-70e  το εβρισκα 45-50 απο Σκρουτζ.

Παρ'ολα αυτα του μιλησα ηρεμα και του εξηγησα οτι θελω να "σπασουμε".Και οτι ημουν σωστος απεναντι του.Το εχει "πιασει" το νοημα και ξερει οτι ειναι "φαουλ".

Εγω τα 30e θα τα βγαλω κανοντας  1  8ωρο,αυτος θελει μερες η και μηνες για να τα μαζεψει.

Αυτο που με πειραξε ηταν η απαθεια του την οποια διατηρει ακομα.

Εργαζομαι αρκετα χρονια και γνωριζω πως ειναι να εχεις στην ακρη μερικες χιλιαδες e και πως ειναι να εχεις μονο μερικα e η καθολου.

Υπηρξα ανεργος 3 χρονια.Αυτος εναι 1 απο τους λογους,μαλλον ο κυριοτερος που εδειξα επιεικεια.

Μα δεν εγραψα οτι φταιει η Sony.Αλλα οτι εχει περιορισμους τους οποιους δεν γνωριζα για το game share.Αν τους γνωριζα δεν θα το εκανα.

Τελικα δεν γινεται deactivate ακομα γιατι δεν εχουν περασει οι  6 μηνες και στην σελιδα της Sony δεν γραφει ημερομηνια ποτε εγινε το activate.πρεπει να περασει 1 μηνας ακομα πανω κατω.

Γραφει "You have recently deactivated and you can not deactivate"

1 χαρα ειχα το PS3 και το PS4 πριν shared.Ειχα το account και στις 2 κονσολες και ειχα και στο PS3 free Plus.Αλλα επρεπε να το 'σπασω" για να γινει το δικο μου PS4 με του αλλου.

Και η μ@@@ια ειναι οτι παρ'ολο που εχω αγορασει Plus στο κυριο account δεν εχω σε αλλα accounts  στην ιδια κονσολα γιατι το Plus μοιραζεται με την αλλη κονσολα.Για να εχω και σε αλλα accounts θα πρεπει αν βαλει ο αλλος Plus αλλα αυτος στα @@@ του.

Μιλησαμε και απεφευγε...

Το εχω μετανιωσει αλλα η "ζημια" ειναι μικρη.Πιο πολυ με πειραξε η συμπεριφορα του που δεν ξεκαθαριζε την θεση του 30+ χρονων ανθρωπος.

Απλα μολις "σπασει" το share δεν θα μπορει πλεον να παιξει το game που δεν πληρωσε ποτε και το Premium.

Το σωστο ειναι να μου δωσει τα 30e για τα games που κοστιζουν 60e και θα μεινουν σε αυτον γιατι τα πληρωσαμε μισα μισα.

Αν δεν τα δωσει θα φαει κραξιμο στο τελος.

Προσωπικα δεν προκειται με γνωστους η φιλους να ξαναεχω την οποιαδηποτε χρηματικη συναλλαγη ποτε ξανα.

Δυστυχως ειναι προβλημα γιατι ειμαστε 2 ατομα σε 1 κονσολα.

Νομιζω μεσα απο τη κονσολα μπορεις να κανεις οσα activate/deactivate θελεις απο το site της sony εχεις περιορισμο.

Τσεκαρε το για να σιγουρευτείς.

Βασικα μιλουσε ο αδερφος μου  μαζι του μεσω PSN απο εποχη PS3 καπου 5 χρονια και ταυτοχρονα τον γνωριζε και λιγο απο κοντα.Εχουν ¨γραψει" μαζι πολλες ωρες online.

Τους τελευταιους μηνες τον γνωρισα και εγω απο κοντα,ειχαμε βρεθει σπιτι του καμια 10ρια φορες.

Το λαθος μου ηταν οτι τον εμπιστευτηκα ενω ηταν και ειναι ανεργος και αφραγκος αλλα υποτιθεται οτι θα μπορουσε να ανταπεξελθει και να παρουμε 4-5 games 1 στο τοσο.Δεν ξεκαθαρισε την θεση του νωρις και να πει εγω δεν εχω χρηματα.Οτι πηραμε στην αρχη,2-3 games και τελος.Εδω και κανα 3μηνο μου λεει οτι θα βαλει Plus.Τι να λεμε τωρα,αν δεν μπορει σε 3 μηνες να μαζεψει 15 e για 3μηνη καρτα γ@@@ε τα.

Τουλαχιστον ηταν θετικος οταν του ειπα να το"σπασουμε".Ακομα και να μην ηθελε,θα τον εκραζα και θα το "εσπαγα" οπως και να'χει.

Ουσιαστικα εγω δεν ειχα αναγκη το share,το εκανα με το σκεπτικο οτι θα παιρναμε τα games των 70e μισα μισα με το που εβγαιναν,χωρις να περιμενουμε μηνες να "πεσει" η τιμη τους.Και σκεφτηκαμε οτι δεν θα εχουμε 4-5 cd ο καθενας να βαζουμε και να βγαζουμε.Ολα τα games θα "ετρεχαν" απο τον δισκο..Αλλα πλεον πιο ακριβα ειναι τα digital απο τα retail σε καποιες περιπτωσεις.Game των 60-70e  το εβρισκα 45-50 απο Σκρουτζ.

Παρ'ολα αυτα του μιλησα ηρεμα και του εξηγησα οτι θελω να "σπασουμε".Και οτι ημουν σωστος απεναντι του.Το εχει "πιασει" το νοημα και ξερει οτι ειναι "φαουλ".

Εγω τα 30e θα τα βγαλω κανοντας  1  8ωρο,αυτος θελει μερες η και μηνες για να τα μαζεψει.

Αυτο που με πειραξε ηταν η απαθεια του την οποια διατηρει ακομα.

Εργαζομαι αρκετα χρονια και γνωριζω πως ειναι να εχεις στην ακρη μερικες χιλιαδες e και πως ειναι να εχεις μονο μερικα e η καθολου.

Υπηρξα ανεργος 3 χρονια.Αυτος εναι 1 απο τους λογους,μαλλον ο κυριοτερος που εδειξα επιεικεια.

Βασικα ειναι μλκας εξ αρχης που καθησε και πηρε κονσολα που πρεπει να πληρωνεις Online.Ναι καταλαβαινω οτι γλυκαθηκε απο το Free του Ps3 αλλα αυτο αλλαξε και οφειλε να το γνωριζει πριν αγορασει την κονσολα. Και αυτο επισης κολλαει στο οτι δεν μπορει να σου πει δικαιολογιες τυπου δεν εχω φραγκα κλπ.''Δεν εχεις φραγκα φιλε κακως αγορασες την κονσολα ή περιορισου σε ενοικιασεις απο video club''.Αλλα δεν μου κανουν εντυπωση τετοια φαινομενα αλλωστε στην Ελλαδα ειμαστε και ζουμε και απο τσαμπατζηδες δοξα το Θεο γεματοι ειμαστε,απο εποχες Ps1 οταν ξεκινησε το γνωστο τσιπ και παει λεγοντας. Στο θεμα του Gaming ειμαστε τελειως χωρα των ακρων.

Απο την μια εχουμε αυτους που περνουν ολοκληρη κονσολα Day one ή και αργοτερα για να παιζουν καθε χρονο τις ψηφιακες μεταγραφες στα Pro/Fifa/Manager αλλα και σε κανενα αλλο παιχνιδι της μοδας τυπου GTA Cod/Bf κλο

Απο την αλλη στον τομεα του Pc εχουμε το ακρο οπου πανε και σκανε ενα σκασμο λεφτα σε Pc ειτε για να παιζουν παιχνιδια της πλακας τυπου Lol και Dota,L2 κλπ(σπανια Wow) ειτε σε περιφερειακα λογω της διαφημισης που πεφτει,ειτε επειδη δεν γνωριζουν και θελουν να την λενε στους φιλους τους πανε και αγορασουν οτι να ναι εξαρτηματα(ή και ετοιμα Pc) πχ i7 επεξεργαστη των 320ευρω και καρτα γραφικων των 90ευρω και θελουν να παιζουν ολα τα παιχνιδια στα Full.

Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που τον Αυγουστο του 2013 πρωτο σε ολη την αγορα ηταν παιχνιδι για Psp! και ειχαμε και μεσα στην 10αδα παιχνιδι του Ps2(Gta San Adreas).Αλλα και το Psp δεν ειναι τυχαιο που ειναι τοσο δημοφιλες αφου ουκ ολιγοι περνανε τα παιχνιδια μεσω των καρτων...Και ολα αυτα φυσικα δεν εμφανιστηκαν λογω της κρισης.

Θυμαμαι πχ το 2004 χαρακτηριστικα που ''τσακωνομουν''με εναν τοτε σχολικο φιλο επειδη εγω υποστηριζα το τοτε θρυλικο Burnout 3 αλλα αυτος υποστηριζε τα Need For Speed γιατι ελεγε οτι ηταν πιο ρεαλιστικα και γιατι οπως ελεγε''τα παιζανε ολοι''. Τετοιες νοοτροπιες δυστηχως δεν μπορεις να τις αλλαξεις.

Παιδιά, τέτοια share μόνο με πολύ στενούς φίλους που ξέρετε χρόνια κι εμπιστεύεστε. Οχι με τυχαίους, κι ας έχετε γράψει και χίλιες ώρες online, δε λέει τίποτα αυτό. Χρόνια άνεργος ήταν κι ο φίλος μου που κάναμε share στο 360, αλλά μαλακία δεν παίχτηκε ποτέ, και είχα περασμένη και την κάρτα μου μέσα κι από πάνω. Αμα ο άλλος είναι ΟΚ θα φερθεί ΟΚ πάντα, όχι μόνο όταν τον βολεύει.

• Like 2

Άσχετο αλλα γιατι 60 ευρώ για ψηφιακό παιχνίδι; σε US Store day one εχουν 48 ευρώ, και σε Asia store λίγο φθηνοτερα

Γιατι στην Ευρωπη κυριαρχει το δικο μας ''λεφτα υπαρχουν'' ...

• Like 1

Ξερει κανεις που μπορω να βρω φθηνα χειριστηρια (κινεζιες); Θελω να παρω ενα για να εχω να παιζω κανα προ με παρεα αλλα δεν θελω να δωσω 50 ευρω για το αυθεντικο.

Δεν κοιτάς καλύτερα για κανά μεταχειρισμένο στις αγγελίες? Κινεζιά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλή ιδέα, εγώ στο πσ3 που είχα πάρε βγήκε μούφα, (παρότι εμφανισιακά ήταν ολόιδιο) δεν είχε καλή απόκριση στα κουμπιά κλπ

Ξερει κανεις που μπορω να βρω φθηνα χειριστηρια (κινεζιες); Θελω να παρω ενα για να εχω να παιζω κανα προ με παρεα αλλα δεν θελω να δωσω 50 ευρω για το αυθεντικο.

Μάγκες, ΜΑΚΡIΑ απο 3rd party joypads (και ιδίως απο τα φτηνά) καθώς τα deadzone στα αναλογικά είναι οτι να'ναι, τα D-pad...καλή επιτυχία να πετύχετε διαγώνια input και τα κουμπιά...

Όπως λέει το ρητό : "το φτηνό το πληρώνεις πάντα ακριβότερο" ;)

Μιας και στο Ps4 δεν υπαρχει η επιλογη να παιξεις με αλλα controller πχ Logitech κλπ(εκτως αν πληρωσεις ανταπτορες κλπ αλλα παλι θα παει πιο ακριβα απο το να παρεις ενα DS4) προτιμηστε το γνησιο εστω και απο αγγελια αν δεν σαν φτανει οικονομικα.

Γιατι το αυθεντικο τι ειναι?Πιο κινεζια δεν γινεται,4 μηνες επιβιωσε,ειχαν χαλασει τα στικ και τωρα χαλασε και η σκανδαλη και το στειλα για αντικατασταση,το εψαξα και εγω για ακομα πιο κινεζικο αλλα δεν βρηκα κατι οποτε τα σκασα παλι το θυμα!

Πλεον ναι ολα εκει κατασκευαζονται. Ολα κινεζος. Πανε οι εποχες που εβλεπες made in japan για την Sony αλλα και για την Nintendo.

Το θεμα ομως ειναι οτι κινεζικα μεν αλλα σκυλια τα DS controllers,μεχρι το Ds4 το οποιο απο οτι φανηκε ακολουθησε την ολη οδο προς το φθηνο των νεων κονσολων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...