Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια μια ερωτηση.Εχω ενα ps4 το οποιο μου επαθε μια βλαβη στην σιντιερα...

Το αγορασα απο ενα παιδι τον οκτωμβρη που αυτος το αγορασε τελη αυγουστου...

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω την αποδειξη αγορας του και δεν βρισκω ουτε τον αλλον για να ρωτησω απο που το αγορασε για να παω να βγαλω αντιγραφο...

Πηγα στην cometron (χαλανδρι) και μου ειπε οτι χωρις αποδειξη αγορας δεν γινεται τιποτα...

Αν ξερει τπτ κανενας να μου στειλει...

Στο ειχαμε ξαναπει εδω και σε ενα αλλο section που ειχες ανοιξει, οτι χωρις αποδειξη ή τον ανθρωπο που στο πουλησε δεν μπορεις να κανεις κατι.

Πως θα τους αποδειξεις οτι το ps4 δεν εχει αγοραστει πχ στις 13 Δεκ αρα πλεον τωρα για αυτους εισαι εκτος εγγυησης εφοσον δεν πας με την αποδειξη οπου αναγραφεται ακριβως η ημερομηνια/ωρα αγορας.

Και εφοσον δεν τον βρισκεις, μαλλον δεν θελει να τον βρεις. Κατι βρωμαει εδω, δυστυχως για σενα.

Δεν μπορουμε να σου προτεινουμε εδω κατι αλλο, καθως εκανες και εσυ μια επιλογη, δηλαδη στην αγορα μιας κονσολας χωρις αποδειξη αρα και χωρις εγγυηση.

Εισαι ατυχος που χαλασε ή ο αλλος που στην πουλησε γνωριζε το προβλημα και απλα την ξεφορτωθηκε. Οσο φτηνα και να στην εδωσε, δεν αγοραζουμε μεταχειρισμενα χωρις εγγυηση. Ειδικα τις κονσολες.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Primary

• Mπορείτε να τα κατεβάσετε μόνο μία φορά.
  • Μπορείτε να τα παίξετε απο το δικό σας χρήστη. Τα τρόπαια πάνε στο δικό σας λογαριασμό.
  • Δεν πρέπει να διαγράψετε το λογαριασμό που θα δημιουργήσετε ή να αλλάξετε σκληρό διότι θα χάσετε το παιχνίδι.

Secondary

• Mπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα διαγράψετε όσες φορές θέλετε. Όταν δεν το χρειάζεστε μπορείτε να το διαγράψετε και να το δώσετε-πουλήσετε-ανταλλάξετε.
  • Μπορείτε να τα παίξετε μόνο με το χρήστη που σας δίνω κι όχι απο το δικό σας. Άρα και τα τρόπαια δεν πάνε στο δικό σας λογαριασμό.
  • Πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο Internet. Μόνο σ'ένα PS4 μπορεί να είναι ενεργός ο λογαριασμός.
  • Μπορείτε να παίξετε και ONLINE αν στο δικό σας λογαριασμό έχετε playstation PLUS.

Δηλαδη εγω που σκεφτομαι να παρω το GTA V για το online κομματι του (επαιζα και στο ps3) πρεπει να παρω primary account ωστε να μπορω να παιζω απο τον λογαριασμο psn μου (και ετσι να ειμαι στο lvl που ημουν στο ps3) ;

Μια ερώτηση

Πόσο θα μπορούσα να πουλήσω το PS4 μου? Το είχα πάρει πέρυσι το Δεκέμβριο αλλά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.(ζήτημα να έχω πάιξει 50-60 ώρες)

Τώρα που έκανα και αναβάθμιση στο PC δεν πρόκειται να το ξανα αγγίξω ποτέ.(τουλάχιστον μέχρι το Persona 5 αλλά το πολύ πολύ να το ξαναπάρω μετά)

P.S:έχω απόδειξη αγοράς από πλαίσιο αλλά η εγγύηση τελείωσε πριν μερικές μέρες

Γιατι ενω απο το pc μπορω να δω τα themes που μπορω να κατεβασω απο το psn store απο το ps4 δεν μπορω να δω καθολου τα themes που μπορω να κατεβασω?

Τωρα δεν ειμαι psn+ member αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο για το αν μπορεις να δεις τα themes ή οχι που υπαρχουν στο psn store.

Υπαρχει τροπος να δηλωσω μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ή αμεσα να σβηνωνται τα notifications π.χ. των downloads ή οτιδηποτε αλλου και να μην χρειαζεται καθε φορα να πηγαινω να τα σβηνω ενα - ενα χειροκινητα?

Ευχαριστω πολυ.

Primary

• Mπορείτε να τα κατεβάσετε μόνο μία φορά.
  • Μπορείτε να τα παίξετε απο το δικό σας χρήστη. Τα τρόπαια πάνε στο δικό σας λογαριασμό.
  • Δεν πρέπει να διαγράψετε το λογαριασμό που θα δημιουργήσετε ή να αλλάξετε σκληρό διότι θα χάσετε το παιχνίδι.

Secondary

• Mπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα διαγράψετε όσες φορές θέλετε. Όταν δεν το χρειάζεστε μπορείτε να το διαγράψετε και να το δώσετε-πουλήσετε-ανταλλάξετε.
  • Μπορείτε να τα παίξετε μόνο με το χρήστη που σας δίνω κι όχι απο το δικό σας. Άρα και τα τρόπαια δεν πάνε στο δικό σας λογαριασμό.
  • Πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο Internet. Μόνο σ'ένα PS4 μπορεί να είναι ενεργός ο λογαριασμός.
  • Μπορείτε να παίξετε και ONLINE αν στο δικό σας λογαριασμό έχετε playstation PLUS.

Το εχω γραψει τοσες φορες...δεν ισχύει αυτο οτι μπορεις να κατεβαζεις απο primary account το παιχνιδι μονο μια φορα, μην παραπληροφορείτε τον κοσμο.

Εχω primary το account ενός φιλου κ εχω κατεβασει ενα συγκεκριμένο παιχνιδι 3 φορες....

Που τα διαβάζεται αυτα ρε παιδια?

Εγω παντως παιδια θα "σπασω" το game share που ειχα κανει γιατι εχει πολλους περιορισμους(λουκετα) και ο αλλος εκμεταλευτηκε το φιλοτιμο και την υπομονη μου.Ενω ημουν σωστος απεναντι του αυτος φερθηκε κουτοπονηρα.

Το αποτελεσμα ηταν οχι να κερδισω χρηματα αλλα να χασω κιολας.Επαιρνε απο εμενα Plus κανα 6μηνο+1game 40€ digital αγορασμενο απο το δικο μου account 6 μηνες πριν+το Premium του BTF4+1DLC 20€.Και ακομα περιμενω τα 30€.Δυστυχως εχουμε αγορασει μαζι 3 digital games αξιας 60€ μισα μισα αγορασμενα απο το account του οποτε με το που "σπασουμε" τα χανω,εκτος και αν φερθει σωστα και μου δωσει πισω τα μισα.

Στην αρχή ηταν εξηγημενος.

Και η αλλη μ@@κια ειναι οτι με το που καναμε το share πουλησαμε("σκοτωσαμε") 2-3 games ο καθένας.

Εδειξα τοσους μηνες κατανοηση γιατι δεν ειχε χρηματα αλλα ως εδω.

Δεν ξαναχαριζω ουτε1€.

Ο τζαμπας πεθανε...

Το εχω γραψει τοσες φορες...δεν ισχύει αυτο οτι μπορεις να κατεβαζεις απο primary account το παιχνιδι μονο μια φορα, μην παραπληροφορείτε τον κοσμο.

Εχω primary το account ενός φιλου κ εχω κατεβασει ενα συγκεκριμένο παιχνιδι 3 φορες....

Που τα διαβάζεται αυτα ρε παιδια?

Αναφέρονται στα account που αγοράζεις μέσω ebay. Υποθέτω ότι ο πωλητής αλλάζει τον κωδικό του λογαριασμού αφού κατεβάσεις το παιχνίδι και έτσι δε μπορείς να το ξανακατεβάσεις αργότερα. Αν δεις όλοι οι πωλητές primary account το αναφέρουν..

Εγω παντως παιδια θα "σπασω" το game share που ειχα κανει γιατι εχει πολλους περιορισμους(λουκετα) και ο αλλος εκμεταλευτηκε το φιλοτιμο και την υπομονη μου.Ενω ημουν σωστος απεναντι του αυτος φερθηκε κουτοπονηρα.

Το αποτελεσμα ηταν οχι να κερδισω χρηματα αλλα να χασω κιολας.Επαιρνε απο εμενα Plus κανα 6μηνο+1game 40€ digital αγορασμενο απο το δικο μου account 6 μηνες πριν+το Premium του BTF4+1DLC 20€.Και ακομα περιμενω τα 30€.Δυστυχως εχουμε αγορασει μαζι 3 digital games αξιας 60€ μισα μισα αγορασμενα απο το account του οποτε με το που "σπασουμε" τα χανω,εκτος και αν φερθει σωστα και μου δωσει πισω τα μισα.

Στην αρχή ηταν εξηγημενος.

Και η αλλη μ@@κια ειναι οτι με το που καναμε το share πουλησαμε("σκοτωσαμε") 2-3 games ο καθένας.

Εδειξα τοσους μηνες κατανοηση γιατι δεν ειχε χρηματα αλλα ως εδω.

Δεν ξαναχαριζω ουτε1€.

Ο τζαμπας πεθανε...

Σε αυτο δεν φταιει με τη καμια η sony αλλα το ατομο που εμπιστευτηκες και τελικα βγηκε καλπικος.

Μεγαλυτερη προσοχη την επομενη φορα.

• Like 3

Είναι απλά ενα απίστευτο first person shooter με τρελό γέλιο και τίγκα αναβαθμίσεις στον χαρακτήρα σου.Το τσίμπησα 2 ευρώ και κατι στο steam έπειτα απο παρότρυνση φίλου μου που το έλιωσε στο ps4.Τσιμπα το με κλειστά μάτια. Είναι απο τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν μέσα στο σορό που βγαίνει.

• Like 2

Είναι απλά ενα απίστευτο first person shooter με τρελό γέλιο και τίγκα αναβαθμίσεις στον χαρακτήρα σου.Το τσίμπησα 2 ευρώ και κατι στο steam έπειτα απο παρότρυνση φίλου μου που το έλιωσε στο ps4.Τσιμπα το με κλειστά μάτια. Είναι απο τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν μέσα στο σορό που βγαίνει.

Αυτό που ήθελα να ακούσω - οτι είναι λίγο διαφορετικό/old-school...

Gkala, ερώτησις : Γνωρίζω τι εστί Shadow warrior (βλέπε: τις PC ρίζες του) και γι'αυτο ανέφερα και το Serious Sam, το θέμα είναι πως ακόμα και το τελευταίο serious με είχε κουράσει λίγο καθώς η συνεχής μανιακή δράση καταντάει ώρες-ώρες λίγο...κουραστική/μονότονη - ίδια φάση και το shadow να φανταστώ ?

Θέλω κατι το braindead επειτα απο story-driven παιχνίδια όπως Alien Isolation/Evil Within κτλπ, το θέμα έιναι να μην το σιχαθώ εύκολα/γρήγορα όμως λόγω μονοτονίας, κοινώς, είναι παιχνίδι που θέλει να το 'φχαριστιέσαι λίγα λεπτά την ημέρα μόνο για να μην "μπουχτίσεις" εύκολα ?

Ευχαριστώ αδερφέ ;)

• Like 1

Ενα πράγμα που με χάλασε λιγο είναι οτι κάνεις σχεδόν ολη την ώρα τα ίδια πράγματα αλλά το απίστευτο χιούμορ του και το old school combat system που εχει σε συνδυασμο με τα skills που κανείς upgrade δε σε αφήνουν να το παρατήσεις για κανένα λόγο.Δε λέω οτι είναι το καλύτερο fps που έχει βγεί αλλά πίστεψέ με είναι ενα τίγκα διασκεδαστικο παιχνίδι και πολύ διαφορετικό απο αυτά που υπάρχουν έξω. Pure arcade διασκέδαση . Γενικά όποιος το έπαιξε το ευχαριστηθηκε στο έπακρο.

• Like 2

Σε αυτο δεν φταιει με τη καμια η sony αλλα το ατομο που εμπιστευτηκες και τελικα βγηκε καλπικος.

Μεγαλυτερη προσοχη την επομενη φορα.

Μα δεν εγραψα οτι φταιει η Sony.Αλλα οτι εχει περιορισμους τους οποιους δεν γνωριζα για το game share.Αν τους γνωριζα δεν θα το εκανα.

Τελικα δεν γινεται deactivate ακομα γιατι δεν εχουν περασει οι  6 μηνες και στην σελιδα της Sony δεν γραφει ημερομηνια ποτε εγινε το activate.πρεπει να περασει 1 μηνας ακομα πανω κατω.

Γραφει "You have recently deactivated and you can not deactivate"

1 χαρα ειχα το PS3 και το PS4 πριν shared.Ειχα το account και στις 2 κονσολες και ειχα και στο PS3 free Plus.Αλλα επρεπε να το 'σπασω" για να γινει το δικο μου PS4 με του αλλου.

Και η μ@@@ια ειναι οτι παρ'ολο που εχω αγορασει Plus στο κυριο account δεν εχω σε αλλα accounts  στην ιδια κονσολα γιατι το Plus μοιραζεται με την αλλη κονσολα.Για να εχω και σε αλλα accounts θα πρεπει αν βαλει ο αλλος Plus αλλα αυτος στα @@@ του.

Μιλησαμε και απεφευγε...

Το εχω μετανιωσει αλλα η "ζημια" ειναι μικρη.Πιο πολυ με πειραξε η συμπεριφορα του που δεν ξεκαθαριζε την θεση του 30+ χρονων ανθρωπος.

Απλα μολις "σπασει" το share δεν θα μπορει πλεον να παιξει το game που δεν πληρωσε ποτε και το Premium.

Το σωστο ειναι να μου δωσει τα 30e για τα games που κοστιζουν 60e και θα μεινουν σε αυτον γιατι τα πληρωσαμε μισα μισα.

Αν δεν τα δωσει θα φαει κραξιμο στο τελος.

Προσωπικα δεν προκειται με γνωστους η φιλους να ξαναεχω την οποιαδηποτε χρηματικη συναλλαγη ποτε ξανα.

Δυστυχως ειναι προβλημα γιατι ειμαστε 2 ατομα σε 1 κονσολα.

Μα δεν εγραψα οτι φταιει η Sony.Αλλα οτι εχει περιορισμους τους οποιους δεν γνωριζα για το game share.Αν τους γνωριζα δεν θα το εκανα.

Τελικα δεν γινεται deactivate ακομα γιατι δεν εχουν περασει οι  6 μηνες και στην σελιδα της Sony δεν γραφει ημερομηνια ποτε εγινε το activate.πρεπει να περασει 1 μηνας ακομα πανω κατω.

Γραφει "You have recently deactivated and you can not deactivate"

1 χαρα ειχα το PS3 και το PS4 πριν shared.Ειχα το account και στις 2 κονσολες και ειχα και στο PS3 free Plus.Αλλα επρεπε να το 'σπασω" για να γινει το δικο μου PS4 με του αλλου.

Και η μ@@@ια ειναι οτι παρ'ολο που εχω αγορασει Plus στο κυριο account δεν εχω σε αλλα accounts  στην ιδια κονσολα γιατι το Plus μοιραζεται με την αλλη κονσολα.Για να εχω και σε αλλα accounts θα πρεπει αν βαλει ο αλλος Plus αλλα αυτος στα @@@ του.

Μιλησαμε και απεφευγε...

Το εχω μετανιωσει αλλα η "ζημια" ειναι μικρη.Πιο πολυ με πειραξε η συμπεριφορα του που δεν ξεκαθαριζε την θεση του 30+ χρονων ανθρωπος.

Απλα μολις "σπασει" το share δεν θα μπορει πλεον να παιξει το game που δεν πληρωσε ποτε και το Premium.

Το σωστο ειναι να μου δωσει τα 30e για τα games που κοστιζουν 60e και θα μεινουν σε αυτον γιατι τα πληρωσαμε μισα μισα.

Αν δεν τα δωσει θα φαει κραξιμο στο τελος.

Προσωπικα δεν προκειται με γνωστους η φιλους να ξαναεχω την οποιαδηποτε χρηματικη συναλλαγη ποτε ξανα.

Δυστυχως ειναι προβλημα γιατι ειμαστε 2 ατομα σε 1 κονσολα.

Φίλε Camber, όπως θα έχεις ηδη καταλάβει...η "γυφτιά"/μαντζιριά ορισμένων ανθρώπων...μακρυά απο τέτοιους ;)

Τουλάχιστον φίλε το πάθημα σου εγινε μάθημα οπότε ολα καλά :)

Ηθικό δίδαγμα : Mε ξένους ή απλά "γνωστούς" συναλλαγές δεν κάνουμε ποτέ..τέλος...

Γενικα οσο αφορα τα accounts εγω αγοραζω secondary μονο σε games που δεν με ενδιαφερουν τοσο, δεν εχουν mp και φυσικα δεν θελω να δωσω πανω απο 20 ευρω, και σε περιπτωσεις που δεν θελω να μπω σε φαση να το νοικιασω.

Οτι μου αρεσει αγοραζεται στον βασικο μου λογαριασμο ειτε digital ειτε με το δισκακι του, οταν πεσει στα 40-45 ευρω.

Game sharing δεν σκεφτομαι να κανω. Αν εκανα, μονο με ενα πολυ κοντινο μου φιλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...