Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνεχίζοντας με την zombie θεματολογία, να υπενθυμίσω πως το Resident Evil 1 Remaster, ενα απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια κυκλοφορεί στις 20 Ιανουαρίου έναντι των 20€ - digital only στην Ευρωπη/Αμερική (δυστυχώς).

1080p/30fps στα ΧΟΝΕ/PS4 (60fps για την έκδοση PC).
H playstation έκδοση είναι cross-buy, κοινώς, αγοράζετε αυτή του PS3 και έχετε αυτομάτως και αυτή του PS4.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδες τωρα θυμηθηκα να κανω redeem ενα 1 month subscription που ειχε δωρο οταν πρωτοπηρα το ps4 αλλα μετα την καταχωρηση του 12ψηφιου digit και το confirm μου ζηταει να βαλω στοιχεια πισωτικης καρτας?? γιατι ετσι??

Χθες εγινα και εγω κατοχος PS4 και εχω μια αποροια. Ενας φιλος μου οπου να'ναι θα παρει και αυτος PS4. Εγω αγοραζω digital παιχνιδια (αλλα primary, αλλα secondary) απο το ebay με 10-15 ευρω. Γινεται να παιξει και αυτος αυτα τα παιχνιδια; Αν ναι πως; Γιατι αμα οι τιμες των παιχνιδιων αυτων πανε στα 7 ευρω (καθως θα μοιραζομαστε το κοστος) τοτε μιλαμε για τσαμπα πραμα

Χθες εγινα και εγω κατοχος PS4 και εχω μια αποροια. Ενας φιλος μου οπου να'ναι θα παρει και αυτος PS4. Εγω αγοραζω digital παιχνιδια (αλλα primary, αλλα secondary) απο το ebay με 10-15 ευρω. Γινεται να παιξει και αυτος αυτα τα παιχνιδια; Αν ναι πως; Γιατι αμα οι τιμες των παιχνιδιων αυτων πανε στα 7 ευρω (καθως θα μοιραζομαστε το κοστος) τοτε μιλαμε για τσαμπα πραμα

Μια ερωτηση φιλος γιατι σε κοβω μπαλαδορο....αγορασα και εγω απο ebay Primary account

H διαδικασια που εκανα ειναι οτι εκανα ενα νεο User account με username και pass που μου εστειλε, αποσυνδεθηκα απο το account μου και συνδεθηκα σαν νεος User, μπηκα στο library του ps store και αρχισα να κατεβαζω το παιχνιδι...

Αμεσως εκλεισα το ps4 και το ανοιξα και συνδεθηκα με το κανονικο user account Μου...το παιχνιδι βλεπω οτι κατεβαινει ακομα..οποτε ειμαι ΟΚ μαλλον

Το User account Που εκανα τον καινουριο για να κατεβασω το παιχνιδι αν το κανω delete θα σβηστει και το παιχνίδι?

Μη προσπαθείς πολύ αγαπητέ, 50€ τον χρόνο για Ps Plus ΣΥΝ το 20άρικο€ κάθε μήνα για "ενοικιάσεις" και...δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να καταλάβει κανείς γιατί μερικοι ενδέχεται να το θεωρούν ακριβό - και μη ξεχνάς, μιλάμε για Streaming με οτι αυτό συνεπάγεται φίλε...

Αυτή την στιγμή, στα βιντεοκλαμπάδικα να πάς υπάρχουν αντίστοιχα - για να μην πω και καλύτερα προγράμματα, και οχι, δεν έχω videoclub :D

To ρεζουμέ ομως είναι το εξής : έξτρα γ@μισι@τικα, έχεις να πληρώνεις Ps Plus για το "προνόμιο" του online (το οποίο το PSN σε κάποια πράματα είναι γτπ, βλέπε : τα μηνύματα που σκάνε μετα απο 5-6 λεπτά), τώρα στους κάπακους θα έχεις να πληρώνεις και για ενοικιάσεις υπο την μορφή streaming - άλλα έξτρα φράγκα...

Γι'αυτους που δεν έχουν τι να κάνουν και παίζουν vidjya 24/7 να πω ΟΚ, για όλους τους υπόλοιπους νορμάλ ανθρώπους που δεν λιώνουν ολημερίς πάνω απο κονσόλα...το (έξτρα) 20αρικο το μηνα είναι "κάπως".

Οχι, δεν είμαι απο αυτόυς που τα περιμένουν όλα κούτρα σ'αυτή την ζωή, παρόλα αυτά, είναι κωμικοτραγικό το να θεωρούμε αυτονόητο πως μια τέτοια υπηρεσία ΠΡΕΠΕΙ να χρεώνεται εξτρα και να μην υπάγεται στις ηδη επι πληρωμης συνδρομές.

Next gen gaming κύριοι, γιατί - φυσικά - το γεγονός οτι θα έπρεπε ολες αυτές οι κονσόλες να υποστηρίζουν backwards compatibility το θεωρούμε όνειρο θερινής νυκτός πλέον.

Εμεις φταίμε που πληρώνουμε για remaster και streaming ενοικιάσεις, οχι οι εταιρείες που θελουν να βγάλουν φράγκα απο εμάς.

Συμφωνω στα περισσοτερα. Πολυ σωστο post.

Απλως οι 2 υπηρεσιες δε θα επρεπε να συγχεονται.

Ενα streaming/leasing μοντελο με μηνιαιο κοστος δικαιολογειται, ειδικα οταν βαλουμε μεσα το πληθος των ταινιων/παιχνιδιων που προσφερονται. Επιπλεον, ενα τετοιο μοντελο αντικαθιστα παλαιοτερα μοντελα ενικοιασης/περιορισμενης "αγορας" + πως δε χρειαζεται ουτε να πας στο videoclub ουτε στην περιπτωση των παιχνιδιων να εχεις/κουβαλας ολα τα παιχνιδια μαζι σου σε physical copies.

Tο streaming μοντελο/leasing μοντελο αλα netflix/onlive κτλ ειναι το μονο βιωσιμο αυτη τη στιγμη για τετοιου ειδους υπηρεσιες και ενα μοντελο που πηγαινει ενα βημα μπροστα. Σε καθε περιπτωση μια τετοια υπηρεσια αντικαθιστα μια παλαιοτερη ιδιου η μεγαλυτερου κοστους και την εκσυγχρονιζει παραλληλα.

Τα psn plus/live gold μοντελα που μετατρεπουν το online gaming σε πολυτελεια και προσδοκουν στο εξτρα κοστος με dlc, bonus, plus, themes, microtrasanctions κτλ. ειναι αυτα που θα επρεπε να μπουν στο παρασκηνιο, καθως ανατρεπουν δεδομενα δεκαετιων και προκαλουν διχοτομηση και διασπαση στην αγορα μεταξυ home console devices και personal computers (π.χ. το online στο steam ειναι δωρεαν, οπως και καθε αντιστοιχη υπηρεσια σε pc). Κανονικα το κοστος αυτων των υπηρεσιων θα επρεπε να απορροφαται απο το κοστος του ιδιου του παιχνιδιου, ειδικα οταν στις κονσολες τα games εχουν πλεον ονομαστικη τιμη 70$/70E.

• Like 2

Πάντως backwards compatibility με το hardware που είχε το PS3 κάπως δύσκολο. Πραγματικά πυροβόλησαν το πόδι τους με το Ps3 (όσο και αν την ευχαριστήθηκα την κονσόλα και τα παιχνίδια όταν επιτέλους ξεμπέρδεψαν τα μπούτια τους οι Developers). Είναι λίγο mission impossible το BC στο Ps4 από Ps3 δυστυχώς.

• Like 1

Γι' αυτο στην ουσια το προσφερουν μεσω του playstation now.

Μας εχουν πριξει ομως με τα remastered παιχνιδια που προσπαθουν να τα ξανα-πουλησουν και θα τα καταφερουν.

Εγω προσωπικα θελω να δω νεα παιχνιδια οχι παλια παιχνιδια ανακατασκευασμενα(remastered)

Και εγώ συμφωνώ σε αυτό με κάποιες εξαιρέσεις, πιστεύω ότι το TLOU δεν πρέπει να το χάσει κάποιος κάτοχος Ps4 και πολλοί πήγαν από 360 σε Ps4. Αν ήθελα ακόμη ένα remaster είναι το 1-3 Uncharted. Τώρα DMC, Tomb Raider, Sleeping Dogs νομίζω ότι παραπάει λίγο η φάση αλλα γίνεται κυρίως για λεφτά μιας και αγοραστικό κοινό υπάρχει.

Επίσης το MCC δικαιολογείται γιατί κάτοχοι Xbox χωρίς να παίξουν Halo δεν γίνεται και είναι παρα πολύ καλή σειρά και για το campaign καθαρά.

• Like 1

Μια ερωτηση φιλος γιατι σε κοβω μπαλαδορο....αγορασα και εγω απο ebay Primary account

H διαδικασια που εκανα ειναι οτι εκανα ενα νεο User account με username και pass που μου εστειλε, αποσυνδεθηκα απο το account μου και συνδεθηκα σαν νεος User, μπηκα στο library του ps store και αρχισα να κατεβαζω το παιχνιδι...

Αμεσως εκλεισα το ps4 και το ανοιξα και συνδεθηκα με το κανονικο user account Μου...το παιχνιδι βλεπω οτι κατεβαινει ακομα..οποτε ειμαι ΟΚ μαλλον

Το User account Που εκανα τον καινουριο για να κατεβασω το παιχνιδι αν το κανω delete θα σβηστει και το παιχνίδι?

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα νομιζω πως ναι, χανεται. Αμα μπορεις ρωτα αυτον που σου πουλαει τα παιχνιδια.

Καλημερα παιδια μια ερωτηση.Εχω ενα ps4 το οποιο μου επαθε μια βλαβη στην σιντιερα...

Το αγορασα απο ενα παιδι τον οκτωμβρη που αυτος το αγορασε τελη αυγουστου...

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω την αποδειξη αγορας του και δεν βρισκω ουτε τον αλλον για να ρωτησω απο που το αγορασε για να παω να βγαλω αντιγραφο...

Πηγα στην cometron (χαλανδρι) και μου ειπε οτι χωρις αποδειξη αγορας δεν γινεται τιποτα...

Αν ξερει τπτ κανενας να μου στειλει...

Δυστυχως φιλε μου η ημερομηνια απο την οποια ηρθε η κονσολα στην ελλαδα(13 δεκεμβριου 2013) εχει περασει ενας χρονος.

Αυτο λοιπον συνεπάγεται οτι αν πας τη κονσολα στην cometron(Επισημη αντιπροσωπεια για το playstation στην ελλαδα) δεν θα το δεχτουν αν δεν τους δειξεις και αποδειξει αγορας κατι που κανανε μεχρι της 13 δεκεμβριου 2014 αφου οπως προαναφερα η κονσολα δεν ειχε κλεισει ενα χρονο στην ελληνικη αγορα.

Ξερει κανεις ποια η διαφορα οταν αγοραζεις digital παιχνιδι απο primary και απο secondary account;

Primary

• Mπορείτε να τα κατεβάσετε μόνο μία φορά.
  • Μπορείτε να τα παίξετε απο το δικό σας χρήστη. Τα τρόπαια πάνε στο δικό σας λογαριασμό.
  • Δεν πρέπει να διαγράψετε το λογαριασμό που θα δημιουργήσετε ή να αλλάξετε σκληρό διότι θα χάσετε το παιχνίδι.

Secondary

• Mπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα διαγράψετε όσες φορές θέλετε. Όταν δεν το χρειάζεστε μπορείτε να το διαγράψετε και να το δώσετε-πουλήσετε-ανταλλάξετε.
  • Μπορείτε να τα παίξετε μόνο με το χρήστη που σας δίνω κι όχι απο το δικό σας. Άρα και τα τρόπαια δεν πάνε στο δικό σας λογαριασμό.
  • Πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο Internet. Μόνο σ'ένα PS4 μπορεί να είναι ενεργός ο λογαριασμός.
  • Μπορείτε να παίξετε και ONLINE αν στο δικό σας λογαριασμό έχετε playstation PLUS.
  • Like 2

Και αν πριν αλλαξεις σκληρο δισκο απλα αντιγραψεις ολα τα περιεχομενα αυτου που ηδη εχει η κονσολα σε εναν νεο?

Δηλαδη κανεις ενα πληρες κλώνο του παλιου δισκου στο καινουργιο με προγραμματα οπως το acronis true image home edition

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...