Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ναι πιθανον να μην ασχοληθω με την υπηρεσια. Αν κατι αλλαξει που θα με κανει να μπω και εγω στο τρυπακι, δεν ειμαι κομπλεξικος, θα ερθω εδω και θα γραψω οτι ειχατε δικιο για την υπηρεσια και οτι την πηρα εγω στραβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ούτε για μένα είναι η υπηρεσία, εδώ που τα λέμε, μιας και έχω όλα τα Playstation σε λειτουργική κατάσταση (ίσως όχι το πρώτο, αλλά αφού δουλεύει το 2 το ίδιο κάνει) και δεν παίζω τόσο συχνά παλιά παιχνίδια ώστε να έχει τόση αξία το πόσο βολικό θα είναι αυτό που προσφέρει το Now σε σύγκριση με το να συνδέσω μια παλία κονσόλα όποτε μου έρθει να παίξω ξανά κάποιο παλιό Silent Hill. Αλλά γι' αυτό που προσφέρει στην αγορά που στοχεύει, είναι καλό vfm, νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, γνωρίζω πολύ καλά τι είναι το PS now, το οτι είναι καλή "μαγκιά" (βλέπε: streaming παιχνίδια απο/σε PS3/PSTV/PS4 μέχρι...κινητά)...κανείς δεν το αμφισβητεί, εδω πέρα μιλάμε για την τιμή όμως...Εν κατακλείδι, κατά την προσωπική μου άποψη, ωραία μαγκιά ως tech αλλά value for money όπως λέει και ο Nick πιο πάνω με τίποτα.Είπαμε, οι εταιρείες λεφτά θέλουν να βγάλουν καθώς δεν κάνουν λειτούργημα, παρόλα αυτά έχω το δικαίωμα να εκφέρω την άποψη μου σχετικά με την τιμή/κοστολόγηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, και μην ξεχνάτε, η κλασσική "τίμια" ισοτιμία 1:1 όπου 1$=1€... Aλλο τα 20$ για τον Αμερικάνο, άλλο τα 20€ για τον μέσο Ευρωπαίο (πλέον) και ολα αυτά για Vidjya streaming, για extra υπηρεσία on top μιας άλλης που το 99% των χρηστών πληρώνει ήδη (plus).Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω, ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα και ειδικά για games που θα ήθελα να παίξω όπως το shadow of colossus. αν και είναι στο ps2.Εντάξει δεν είναι για κάθε μήνα, και καλά που το βγάλανε συνδρομητικά γιατί θυμάστε το αρχικό μοντέλο τιμής ποιο ήταν στην δοκιμαστική περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, γνωρίζω πολύ καλά τι είναι το PS now, το οτι είναι καλή "μαγκιά" (βλέπε: streaming παιχνίδια απο/σε PS3/PSTV/PS4 μέχρι...κινητά)...κανείς δεν το αμφισβητεί, εδω πέρα μιλάμε για την τιμή όμως... Εν κατακλείδι, κατά την προσωπική μου άποψη, ωραία μαγκιά ως tech αλλά value for money όπως λέει και ο Nick πιο πάνω με τίποτα. Είπαμε, οι εταιρείες λεφτά θέλουν να βγάλουν καθώς δεν κάνουν λειτούργημα, παρόλα αυτά έχω το δικαίωμα να εκφέρω την άποψη μου σχετικά με την τιμή/κοστολόγηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, και μην ξεχνάτε, η κλασσική "τίμια" ισοτιμία 1:1 όπου 1$=1€... Aλλο τα 20$ για τον Αμερικάνο, άλλο τα 20€ για τον μέσο Ευρωπαίο (πλέον) και ολα αυτά για Vidjya streaming, για extra υπηρεσία on top μιας άλλης που το 99% των χρηστών πληρώνει ήδη (plus). Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω, ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός Θα μπορεί κάποιος να δίνει 12-15-20 ευρώ το μήνα για να παίζει (όταν ολοκληρωθεί η υπηρεσία) όλη την βιβλιοθήκη των PS1/PS2/PS3/PSP στο PS4, στο PC, στο κινητό του ή στην TV του χωρίς καν να έχει κονσόλα και δεν είναι value for money. Ξαναρωτάω λοιπόν, έστω ότι κάποιος δεν έχει PS4 ή έχει και δεν τον νοιάζει το PS Plus (όπως δεν θα ένοιαζε εμένα αν είχα PS4). Στα πόσα χρήματα το μήνα είναι vfm το PS Now, κατά την άποψή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οκ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σκέψου όμως ότι κάποια στιγμή αυτή η τεχνολογία πρέπει να δοκιμαστεί και να γίνει μαζική, ώστε ίσως στο σχετικά κοντινό μέλλον να μην χρειάζεσαι κονσόλα. Επίσης ωραία λύση να πάρεις και ps2 και 3 κτλ. αλλά εμένα προσωπικά πιο πολύ με βολεύει σε μια κονσόλα να παίξω 2-3 που έχω στο μυαλό μου. Γιατί τόσο αρνητική διάθεση και αυτό με τα 600 ευρώ δεν ισχύει το βλέπεις εντελώς λάθος, Ο άλλος που παίρνει κονσόλα καινούργια θα ασχοληθεί κατά κύριο λόγο με τα καινούργια games. Γιατί να φάω εγώ 600αρού κονσόλα στην μάπα, για την ανύπαρκτη συλλογή μου από ps3 τίτλους. Εσύ από την άλλη άμα έχεις τίτλους σημαίνει ότι έχεις και την κονσόλα και όλα καλά. Ενοχλητικό θα ήταν να ανέβαινε κατακόρυφα η τιμή του ps plus για να έχω ενσωματωμένη αυτή την δυνατότητα, ή να νοίκιαζες με αντίτιμο ένα ένα τα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με την τιμή του PS Now. Καταρχάς να επισημάνουμε ότι μιλάμε για μια υπηρεσία που συνδέεται με το account και όχι με την κονσόλα. Τι σημαίνει αυτό: - Οποιαδήποτε συσκευή, από PS4, PS3, PS Vita, TVs, Tablets και Smartphones θα μπορούν να συνδεθούν με το account και να παίξεις σε αυτά μέσω streaming τα παιχνίδια του PS3. - Όπου και να πας, αρκεί να έχεις internet για να έχεις πρόσβαση σε μια μεγάλη λίστα της βιβλιοθήκης του PS3. - Οι αγοραστές του PS4 θα μπορούν να παίξουν πάρα πολλά διαμάντια του PS3 πληρώνοντας 20$ όποιο μήνα διαλέξουν, ή 45 όποιο τρίμηνο διαλέξουν. Συμφέρει περισσότερο από το να αγοράσουν μια PS3 κονσόλα και να ψάχνουν μετά να βρουν καλές τιμές (σε μεταχειρισμένα κυρίως) για τα παιχνίδια του ps3. Οπότε κάποιος που έχει μπόλικο χρόνο μέσα σε ένα τρίμηνο (πχ καλοκαίρι) αγοράζει την συνδρομή και τερματιζει ένα κάρο παιχνίδια του PS3. - Πολύ πιθανό να προστεθούν και άλλα παιχνίδια πέρα του PS3 στη λίστα (PSP, PSone, PS2, Ps Vita). Τι αρνητικά μπορούμε να σκεφτούμε μέχρι στιγμής: - Δεν υπάρχει κάποια έκπτωση για τους PS Plus χρήστες - Δεν ξέρουμε πόσο καλή απόκριση θα έχει και με τι ποιότητα θα απεικονίζονται τα παιχνίδια - Αν λόγω σύνδεσης θα είναι εφικτό να παίξεις και online (βέβαια θα ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε σε μια τέτοια υπηρεσία) Γενικώς η Sony φαίνεται να βασίζει πολλά στο streaming. Μένει να δούμε πως θα υλοποιηθεί. Συνεχίζω βέβαια να επιμένω πως η συγκεκριμένη υπηρεσία για την ώρα στοχεύει σε gamers που δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο PS3. Για όσους είχαν και δεν έχουν πια, θα είναι καλό μόνο για μερικούς μήνες καθαρά για "νοσταλγία". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ρε μάγκες εσεις που λέτε οτι θα πάτε 3 μηνες στο νησι και πως (oh my god) θα παίζετε χωρις internet.... Μας κανετε πλάκα ετσι;;;; ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για το 0,000001% του παγκόσμιου πληθυσμού που εχει ΔΥΟ σπίτια, αλλα συγχρόνως ειναι τοσο ΤΡΑΓΙΚΑ ανήμπορος οικονομικά να υποστηρίξει μια ρημαδιασμενη συνδρομή στο internet... Αλήθεια πιστεύετε οτι το target group αυτο ηταν εστω σε ΕΝΑ bullet point στα reports που βγάζανε οι εμπορικοί διευθυντές της Sony...??? Αστειότητες απλα.... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εγω δεν εχω κατανοησει ποσο θα μας στοιχιζε,στο τελικο κοστος κτησης κονσολας το backwards compatibility, το οποιο κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να ειναι στανταρ.Και να μου πουλαει η κυρα Σονυ φυκια για μεταξωτες κορδελες. Ξαφνικα οι remastered εκδοσεις μου φαινονται πολυ τιμια προταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εγω δεν εχω κατανοησει ποσο θα μας στοιχιζε,στο τελικο κοστος κτησης κονσολας το backwards compatibility, το οποιο κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να ειναι στανταρ.Και να μου πουλαει η κυρα Σονυ φυκια για μεταξωτες κορδελες. Ξαφνικα οι remastered εκδοσεις μου φαινονται πολυ τιμια προταση.. Γιατί είναι τόσο αυτονόητο να είναι backward compatible? Δηλαδή σε 5 χρόνια που θα πάρω λέμε τώρα, ps 5, θα έχω την απαίτηση να παίζει τα παλιά? Αν γίνεται καλώς αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Ρε παιδιά στην τεχνολογία κάποια πράγματα προχωράνε , τι να κάνουμε και αλλάζουνε οι πλατφόρμες και τα standar. Σκέψου πόσες φορές και σε πόσα φορμά έχεις αγοράσει πχ έναν δίσκο τον pink floyd αν είσαι μιας άλφα ηλικίας. Άλλο πράγμα αλλά καταλαβαίνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ρε μάγκες εσεις που λέτε οτι θα πάτε 3 μηνες στο νησι και πως (oh my god) θα παίζετε χωρις internet.... Μας κανετε πλάκα ετσι;;;; ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για το 0,000001% του παγκόσμιου πληθυσμού που εχει ΔΥΟ σπίτια, αλλα συγχρόνως ειναι τοσο ΤΡΑΓΙΚΑ ανήμπορος οικονομικά να υποστηρίξει μια ρημαδιασμενη συνδρομή στο internet... Αλήθεια πιστεύετε οτι το target group αυτο ηταν εστω σε ΕΝΑ bullet point στα reports που βγάζανε οι εμπορικοί διευθυντές της Sony...??? Αστειότητες απλα.... Εγω μιλαω για κατι που ειναι αρκετα πιθανο για την χωρα μας,δεν με ενδιαφερει αν το κανουν αυτο οι αλλοι στο εξωτερικο γιατι αυτοι εχουν αλλες συνηθειες και προτιμησεις. Αλλα anyway υποθετω ας αποφασισει οποιος ενδιαφερεται να πληρωσει.. Θα ηταν καλη επιλογη αν δεν ειχαν ηδη αρχισει να βγαινουν remaster εκδοσεις αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει τι να πω...Μια ζωη στην Sony να πληρωνεις το Backward compatibility μετα το ps2.... Γιατί είναι τόσο αυτονόητο να είναι backward compatible? Δηλαδή σε 5 χρόνια που θα πάρω λέμε τώρα, ps 5, θα έχω την απαίτηση να παίζει τα παλιά? Αν γίνεται καλώς αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Ρε παιδιά στην τεχνολογία κάποια πράγματα προχωράνε , τι να κάνουμε και αλλάζουνε οι πλατφόρμες και τα standar. Σκέψου πόσες φορές και σε πόσα φορμά έχεις αγοράσει πχ έναν δίσκο τον pink floyd αν είσαι μιας άλφα ηλικίας. Άλλο πράγμα αλλά καταλαβαίνεις. Βασικα ετσι λειτουργει το Marketing αγαπητε.Ο καταναλωτης κρινει τι θελει απο ενα προιον οχι η εταιρια.Αλλα δυστηχως στις μερες μας οι καταναλωτες-gamers απο IQ ειναι αστα να πανε,γιαυτο και εχουν περασει ολα τα περι Remaster,On Disc dlc,Day One dlc κλπ. Βλεποντας αυτα πηγε και η Ms να περασει τα Drm του Xbox αλλα ευτυχως που καποιοι ξυπνησανε και κανανε το αυτονοητο,δηλαδη να κραξουν οσο δεν παει.Ακομα η Ms το πληρωνει αυτο με τις πωλησεις που εχει,παρολο που βγαλανε τα Drm και Kinect... Αφου βλεπει η Sony οτι ο κοσμος αγοραζει τα Remastered σου λεει οτι αρα εχουν ζητηση και αρα ας βγαλουμε και αλλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δεν νομιζω να ενδιαφερουν τους περισσοτερους οι διαφορες υπηρεσιες εκτως του gaming αυτου καθαυτου,ισως να ενδιαφερουν τους κατοχους XboxOne μιας και ετσι το προμοταρε η ιδια η εταιρια. Αυτό τώρα τι σχέση έχει; Επίσης, ξεκόλλα λίγο από το σκάλωμα που έχεις φάει να το γυρνάς στη Nintendo κάθε θέμα Ακόμα δε λέτε να καταλάβετε μερικοί ότι στόχος της υπηρεσίας είναι πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια του Playstation brand χωρίς να χρειάζεσαι κονσόλα. Πάμε άλλη μία. Πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεσαι κονσόλα. Χρόνια λέω κι εγώ και ο PDS ότι η στιγμή που το gaming θα αποδεσμευτεί από εξειδικευμένο hardware και θα μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε παιχνίδια (λέγαμε τότε) όπως αγοράζει ένα DVD player και παίζει ταινίες (προφανώς τώρα πάει προς το streaming μοντέλο), τότε θα απελευθερωθεί και το μέσο και θα γίνει βιώσιμο κάθε niche του, όπως έχει συμβεί με την τηλεόραση και το σινεμά χρόνια τώρα. Γιατί έχετε σκαλώσει στο 0.00001% αυτών που θα πάνε διακοπές στο νησί χωρίς ίντερνετ ή σε αυτόν που έχει όλες τις κονσόλες και θα συνεχίσει να τις αγοράζει (άρα και δεν τον αφορά η υπηρεσία) δεν καταλαβαίνω. Εκτός αν αυτό που κρύβεται κατά βάθος είναι η κλασική ιδέα του "τα θέλω όλα τσάμπα". Αν είναι έτσι να την πάρουμε αλλιώς την κουβέντα Δηλαδή, φορ φακς σέικ, υπηρεσία που θα δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια που χρειάζονταν κανονικά εξειδικευμένο hardware για να παίζουν σε οποιαδήποτε συσκευή κάνεις sign in που θα κοστίζει 3-4 δολάρια πάνω από το Netflix και όσο κοστίζει το HBO και τη θεωρείτε overpriced? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή, φορ φακς σέικ, υπηρεσία που θα δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια που χρειάζονταν κανονικά εξειδικευμένο hardware για να παίζουν σε οποιαδήποτε συσκευή κάνεις sign in που θα κοστίζει 3-4 δολάρια πάνω από το Netflix και όσο κοστίζει το HBO και τη θεωρείτε overpriced? Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Οπως παει να το κανει το θεωρω μια χαρα. Οπως το εχει τωρα το θεωρω κοροϊδια απεναντι στον καταναλωτη και εχω εκφρασει και την αποψη μου παλιοτερα οσον αφορα την ισχυουσα τιμολογιακη πολιτικη του Now. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις