Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αραγε κοιτάει IP ή τους αρκεί να έχεις US account; Θα το μάθουμε σε μια βδομάδα μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Sorry για το off-topic. Κοιτάζω να πάρω το PS4 + GTA V από Κωτσόβολο με την 5ετή επέκταση εγγύησης αλλά βλέπω ότι από 399 που το είχε το έχει πάει 449 ξέρετε αν υπάρχει λόγος που ανέβηκε η τιμή του ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αραγε κοιτάει IP ή τους αρκεί να έχεις US account; Θα το μάθουμε σε μια βδομάδα μάλλον Ε, βασικά το πρόβλημα δεν είναι αν θα κοιτάζει κανείς IP, αλλά το ότι θα είναι unbearable η υπηρεσία αν παίζεις από την Ευρώπη σε servers της Αμερικής. Κατά τ' άλλα περιμένω με ανυπομονησία να «ανοίξει» το PS Now σε Z3 το οποίο θα τσιμπήσω στο προσεχές μέλλον και να προστεθούν τα παιχνίδια των PS1, PS2, PSP. Και γιατί όχι, ακόμα και να μπορείς να αγοράζεις ή να νοικιάζεις και παιχνίδια των PS4/PSV μέσα από το PS Now. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ειναι λιγο ακριβο κατα την γνωμη μου. Τελικα θα ειναι συνδρομητικο μονο; Δεν θα μπορεις να πληρωσεις και να νοικιασεις μονο το game που θελεις χωρις συνδρομη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ειναι λιγο ακριβο κατα την γνωμη μου. Τελικα θα ειναι συνδρομητικο μονο; Δεν θα μπορεις να πληρωσεις και να νοικιασεις μονο το game που θελεις χωρις συνδρομη; Κάνω μεγάλη προσπάθεια να καταλάβω με ποιόν τρόπο είναι ακριβό. Βασικά, με 15$ το μήνα (που εικάζω ότι θα πέφτουν στα 12$ το μήνα για ετήσια συνδρομή) είναι φθηνό σε όλα τα φάσματα που μπορεί να έχει εννοιολογικά το λήμμα «φθηνό». Δηλαδή πόσο θα ήθελες να κοστίζει για να το θεωρούσες φθηνό; 5$ το μήνα; 1$ το μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οι τιμές που είχε στα ξεχωριστά παιχνίδια ήταν τρελές, ρε, δε νομίζω να είχε καμία επιτυχία η υπηρεσία αν τη διατηρούσαν έτσι. Και δεν τη λες και ακριβή αυτή τη συνδρομή. Είναι λίγο παραπάνω από Cable tv και φθηνότερο από αρκετές συνδρομητικές τηλεοράσεις (δε μιλάω για streaming). Και σου προσφέρει πάρα πολύ υλικό. Και φαντάζομαι ότι στη δική τους πλευρά κοστίζει πολύ παραπάνω από μια video streaming υπηρεσία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Χαιρομαι που βλεπω οτι η ελληνικη οικονομια αντεχει. Μηπως μας λενε πιπες για την κριση τελικα; Τεσπα με αυτο, για σενα μπορει να μην ειναι πολλα τα 15 τον μηνα για games περασμενης γενιας που τα εχουμε χιλιοπαιξει ολα ομως. Ειπες vfm για σενα. Για μενα για κανενα πστη λογο 15 ευρω τον μηνα για games που δεν μου ανηκουν στην ουσια και ειναι αερας κουπανιστος. Θα μου αρεσε να μην ειχε συνδρομη αν και εφοσον εχεις plus. Κατι τετοιο. Ας εβγαζαν πχ ειδικη εκδοση plus μαζι με ps now για ενα χρονο στα 80 εως και 100 ευρω. Εκει οκ το επαιρνα χτες οχι σημερα. Δεν ειναι κακο που θα υπαρχει η υπηρεσια, αλλα μην περιμενεις ολοι μας να την ασπαζονται και να πανε να τα σκασουν. Προτιμω να τα δωσω σε αλλα games οπου και θα μου μεινουν(φυσικη μορφη) και θα εχουν καποια μεταπωλητικη αξια. Αν εισαι συλλεκτης αλλη ιστορια. Ταπεινη μου γνωμη/κριση για την υπηρεσια. Τα θεωρω πολλα, οχι γιατι υπολογιζω τα 15 και μονο, εμενα μου αρεσουν οι συνδρομες που τα σκαω μια φορα τον χρονο και τελος. Αν βγαλουν κατι καλο τοτε και παλι οκ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μα δε μιλάμε για Ελλάδα μόνο. Στις ΗΠΑ είναι η υπηρεσία In context, όταν το Netflix κοστίζει $9 και το HBO $15, η τιμή του PS Now όχι μόνο δεν είναι ακριβή, είναι ίσως και καλή. Ακόμα και για Ελλάδα να μιλούσαμε, σύγκρινε άλλες συνδρομές τηλεόρασης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή με την τιμή του Now. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κάνω μεγάλη προσπάθεια να καταλάβω με ποιόν τρόπο είναι ακριβό. Βασικά, με 15$ το μήνα (που εικάζω ότι θα πέφτουν στα 12$ το μήνα για ετήσια συνδρομή) είναι φθηνό σε όλα τα φάσματα που μπορεί να έχει εννοιολογικά το λήμμα «φθηνό». Δηλαδή πόσο θα ήθελες να κοστίζει για να το θεωρούσες φθηνό; 5$ το μήνα; 1$ το μήνα; Μη προσπαθείς πολύ αγαπητέ, 50€ τον χρόνο για Ps Plus ΣΥΝ το 20άρικο€ κάθε μήνα για "ενοικιάσεις" και...δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να καταλάβει κανείς γιατί μερικοι ενδέχεται να το θεωρούν ακριβό - και μη ξεχνάς, μιλάμε για Streaming με οτι αυτό συνεπάγεται φίλε... Αυτή την στιγμή, στα βιντεοκλαμπάδικα να πάς υπάρχουν αντίστοιχα - για να μην πω και καλύτερα προγράμματα, και οχι, δεν έχω videoclub To ρεζουμέ ομως είναι το εξής : έξτρα γ@μισι@τικα, έχεις να πληρώνεις Ps Plus για το "προνόμιο" του online (το οποίο το PSN σε κάποια πράματα είναι γτπ, βλέπε : τα μηνύματα που σκάνε μετα απο 5-6 λεπτά), τώρα στους κάπακους θα έχεις να πληρώνεις και για ενοικιάσεις υπο την μορφή streaming - άλλα έξτρα φράγκα... Γι'αυτους που δεν έχουν τι να κάνουν και παίζουν vidjya 24/7 να πω ΟΚ, για όλους τους υπόλοιπους νορμάλ ανθρώπους που δεν λιώνουν ολημερίς πάνω απο κονσόλα...το (έξτρα) 20αρικο το μηνα είναι "κάπως". Οχι, δεν είμαι απο αυτόυς που τα περιμένουν όλα κούτρα σ'αυτή την ζωή, παρόλα αυτά, είναι κωμικοτραγικό το να θεωρούμε αυτονόητο πως μια τέτοια υπηρεσία ΠΡΕΠΕΙ να χρεώνεται εξτρα και να μην υπάγεται στις ηδη επι πληρωμης συνδρομές. Next gen gaming κύριοι, γιατί - φυσικά - το γεγονός οτι θα έπρεπε ολες αυτές οι κονσόλες να υποστηρίζουν backwards compatibility το θεωρούμε όνειρο θερινής νυκτός πλέον. Εμεις φταίμε που πληρώνουμε για remaster και streaming ενοικιάσεις, οχι οι εταιρείες που θελουν να βγάλουν φράγκα απο εμάς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Χαιρομαι που βλεπω οτι η ελληνικη οικονομια αντεχει. Μηπως μας λενε πιπες για την κριση τελικα; Βασικά αυτή η γραμμή μου πέταξε τα μάτια έξω. Υπάρχει κρίση στην Ελλάδα, άρα η υπηρεσία είναι ακριβή. Τέλειο επιχείρημα. Επίσης, στην Αφρική τα παιδάκια πεινάνε. Κι αυτό το επιχείρημα είναι το ίδιο σχετικό με την τιμολόγηση ενός περιττού αγαθού όπως το να streamάρεις PS3 games στο PS4 σου (με παχιά γράμματα για να καταλάβουμε για πόσο περιττό πράγμα μιλάμε, αν κάποιος δεν έχει λεφτά απλά το αγνοεί και ασχολείται με πιο ουσιώδη πράγματα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πολυ σωστος red. Ημουν ετοιμος να τα προσθεσω ολα αυτα που ανεφερες σε αλλο κειμενο, αλλα καλυψες απολυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πώς προκύπτει ότι θα έπρεπε να είναι backwards compatible; Στην ιστορία των κονσολών πόσες ήταν τέτοιες; Και πόσο ρεαλιστικό είναι να απαιτούμε και αυτό, αλλά και custom hardware που θα τους δίνει edge over PCs όσον αφορά το vfm κάθε φορά; Το Now δεν είναι "υποχρεωτική" υπηρεσία, όπως ίσως να είναι το Plus αν θες να παίζεις online multiplayer. Για μένα αυτό που θα έπρεπε να γίνεται εφόσον χρεώνεται το online multiplayer θα ήταν να μειωθούν κατά 10% οι τιμές στα multiplayer παιχνίδια, επειδή, θεωρητικά, στην τιμή του παιχνιδιού συμπεριλαμβάνεται και το κόστος για το online του. Και αν οι σέρβερ για το παιχνίδι είναι του εκάστοτε publisher να μην υπάρχει το Plus/Gold paywall ίσως. Αλλά όταν η MS έτρεχε πετυχημένα το Gold μοντέλο της για δύο γενιές - που ήταν τρελό το τι "έφραζε" - και μόνο που η Σόνι δε συμπεριέλαβε τον internet browser, τα συνδρομητικά streaming apps όπως Netflix etc, και τα free to play παιχνίδια στο Plus είναι μεγάλο επίτευγμα. Αν ενσωμάτωνε το Now στο Plus θα ανέβαινε η τιμή του Plus και όλοι θα την έκραζαν, και με το δίκιο τους. Επειδή είναι μεγάλη πολυτέλεια αυτό που προσφέρει, όπως λέει κι ο Malthador, και σίγουρα πολύ ακριβό στην υλοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν εισαι φοιτητης, και το μονο που εχεις να πληρωνεις στην ζωη σου Malthador ειναι την συνδρομη ps now/ps plus και οτι αλλο συνεπαγεται για την ψυχαγωγια σου τοτε το ποσο αυτο ειναι super. Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα, μην παρεξηγηθεις, δεν σε γνωριζω κιολας. Οτι ειπε o red ακριβως. Εχουμε και αλλα θεματα να καλυψουμε/πληρωσουμε. Κατα την γνωμη μου ειναι ακριβο αναλογικα με το ποσο θα μου βγαινει τον χρονο πχ. Δεν ειναι ο ενας μηνας. Εγω μιλησα για την δικη μου περιπτωση και τσεπη. Δεν ειναι η απολυτη και μοναδικη αποψη. Δεν ειναι υποχρεωτικη υπηρεσια..εννοειται κατι τετοιο. Εγω απλα δεν επιθυμω σε αυτη την τιμη να τους τα σκασω. ps: Αυτο που εγραψα για την ελ.οικονομια δεν το εθεσα σαν επιχειρημα για να αποδειξω το οτιδηποτε. Συζητηση κανουμε εδω, δεν εχω ποτε την ταση να θελω να πεισω καποιον για να αλλαξει γνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν εισαι φοιτητης, και το μονο που εχεις να πληρωνεις στην ζωη σου Malthador ειναι την συνδρομη ps now/ps plus και οτι αλλο συνεπαγεται για ην ψυχαγωγια σου τοτε το ποσο αυτο ειναι super. Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα, μην παρεξηγηθεις, δεν σε γνωριζω κιολας. Οτι ειπε o red ακριβως. Εχουμε και αλλα θεματα να καλυψουμε/πληρωσουμε. Κατα την γνωμη μου ειναι ακριβο αναλογικα με το ποσο θα μου βγαινει τον χρονο πχ. Δεν ειναι ο ενας μηνας. Δεν παρεξηγιέμαι, αλλά για να μην υπάρχει μυστήριο έχω γυναίκα και παιδί και παρόλ' αυτά βρίσκω μια χαρά την τιμή της υπηρεσίας. Τόσο παράξενο σου φαίνεται; Σου ξαναλέω, πως εικάζω ότι θα βγαίνει γύρω στα 12$ ο μήνας με ετήσια συνδρομή. Αν νομίζεις ότι και αυτά είναι πολλά, τότε κατά την άποψή μου είναι μια υπηρεσία που ΔΕΝ σε ενδιαφέρει και καλό θα ήταν να μην ασχολείσαι. Μη προσπαθείς πολύ αγαπητέ, 50€ τον χρόνο για Ps Plus ΣΥΝ το 20άρικο€ κάθε μήνα για "ενοικιάσεις" και...δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να καταλάβει κανείς γιατί μερικοι ενδέχεται να το θεωρούν ακριβό - και μη ξεχνάς, μιλάμε για Streaming με οτι αυτό συνεπάγεται φίλε... Αυτή την στιγμή, στα βιντεοκλαμπάδικα να πάς υπάρχουν αντίστοιχα - για να μην πω και καλύτερα προγράμματα, και οχι, δεν έχω videoclub To ρεζουμέ ομως είναι το εξής : έξτρα γ@μισι@τικα, έχεις να πληρώνεις Ps Plus για το "προνόμιο" του online (το οποίο το PSN σε κάποια πράματα είναι γτπ, βλέπε : τα μηνύματα που σκάνε μετα απο 5-6 λεπτά), τώρα στους κάπακους θα έχεις να πληρώνεις και για ενοικιάσεις υπο την μορφή streaming - άλλα έξτρα φράγκα... Γι'αυτους που δεν έχουν τι να κάνουν και παίζουν vidjya 24/7 να πω ΟΚ, για όλους τους υπόλοιπους νορμάλ ανθρώπους που δεν λιώνουν ολημερίς πάνω απο κονσόλα...το (έξτρα) 20αρικο το μηνα είναι "κάπως". Οχι, δεν είμαι απο αυτόυς που τα περιμένουν όλα κούτρα σ'αυτή την ζωή, παρόλα αυτά, είναι κωμικοτραγικό το να θεωρούμε αυτονόητο πως μια τέτοια υπηρεσία ΠΡΕΠΕΙ να χρεώνεται εξτρα και να μην υπάγεται στις ηδη επι πληρωμης συνδρομές. Next gen gaming κύριοι, γιατί - φυσικά - το γεγονός οτι θα έπρεπε ολες αυτές οι κονσόλες να υποστηρίζουν backwards compatibility το θεωρούμε όνειρο θερινής νυκτός πλέον. Εμεις φταίμε που πληρώνουμε για remaster και streaming ενοικιάσεις, οχι οι εταιρείες που θελουν να βγάλουν φράγκα απο εμάς. Όλα ωραία και καλά αυτά που γράφεις, αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι ακριβώς το PS Now. Ή καλύτερα το τι προσπαθεί να γίνει. Η σύγκριση με το PS Plus είναι άκυρη γιατί μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές υπηρεσίες. To PS Now δεν είναι συμπληρωματικό του PS Plus, ούτε απευθύνεται σε PS4 owners αποκλειστικά. Αν αποδεχτείς αυτό, θα καταλάβεις το πόσο μεγαλειώδες και μεγαλεπήβολο είναι σαν σχέδιο και το πόσο τραγικά φθηνό είναι αναλογικά με αυτά που προσφέρει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Όλα ωραία και καλά αυτά που γράφεις, αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι ακριβώς το PS Now. Ή καλύτερα το τι προσπαθεί να γίνει. Η σύγκριση με το PS Plus είναι άκυρη γιατί μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές υπηρεσίες. To PS Now δεν είναι συμπληρωματικό του PS Plus, ούτε απευθύνεται σε PS4 owners αποκλειστικά. Αν αποδεχτείς αυτό, θα καταλάβεις το πόσο μεγαλειώδες και μεγαλεπήβολο είναι σαν σχέδιο και το πόσο τραγικά φθηνό είναι αναλογικά με αυτά που προσφέρει. Αυτό είναι το κλειδί, βασικά. Η Sony πάει να φτιάξει ένα gaming "netflix" εδώ. Πρόσφατα έκανε συμφωνία και με τη Samsung ώστε να συμπεριλάβει το PS Now στις τηλεοράσεις της. Η υπηρεσία δεν απευθύνεται μόνο σε κατόχους κονσολών, αυτοί είναι ήδη στο τσεπάκι της Sony σε μεγάλο βαθμό. Το PS Now έχει ως στόχο να μπει σε τηλεοράσεις ως app δίπλα στο Netflix και το HBO και το Hulu και ό,τι άλλο υπάρχει στο χώρο του σινεμά και της τηλεόρασης. Και ακριβώς με βάση τις τιμές αυτών των υπηρεσιών πρέπει να φαίνεται ανταγωνιστικό το PS Now. Επαναλαμβάνω, με το Netflix στα $9 και το HBO στα $15, μια υπηρεσία που σου δίνει πρόσβαση σε πάνω από 100 τίτλους - για αρχή - από όλη την ιστορία του Playstation για 12-15 δολάρια το μήνα είναι πολύ καλή περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις