Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κονσολα που δεν μπορει να τρεξει 60fps.

Μάλιστα... Φίλε μου για να καταφέρει η κονσόλα να τρέξει σε 60 fps θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις σε πολλά τμήματα του οπτικού τομέα(δε μιλάω για ps4)... Αν ήταν έτσι απλα τα πράγματα όλα τα games θα έτρεχαν στα 60 καρέ στο ps3. Λες εκει στη Sony να μη ξέρουν τι τους γίνεται?

Δημοσ.

To ιδιο πραγμα λεμε :D

Παραπανω γραφω αυτα που εγραψες.Μαλλον δεν διαβασες το ποστ μου. :P

Δημοσ.

To ιδιο πραγμα λεμε :DΠαραπανω γραφω αυτα που εγραψες.Μαλλον δεν διαβασες το ποστ μου. :P

Γράψε λάθος φίλε, είμαι στη δουλεια και ρίχνω πεταχτές ματιές... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Τωρα παλι για τις προτιμησεις,αν ειδες αντιδρασεις για το hobbit ,θα εχεις διαπιστωσει οτι σε πολλους δεν αρεσει το τοσο smooth.

κανείς όμως δεν αμφισβητεί την σαφώς ανώτερη ευκρίνεια των 48fps :P
Δημοσ.

lol σε πολλούς δεν αρέσει το τόσο smooth, τι άλλο θα ακούσουμε , 60fps>>>>30fps δεν πα και να μοιράζετε και βαζάκια νουτέλα με τα 30fps ή καμια megan fox μαζί ,δεν αλλάζει αυτό  :)

Δημοσ.

Οι κονσόλες δεν είναι για competitive gaming!

είναι για entertainment.

Άρα τα stable 30 fps είναι μια χαρά....

Όποιος θέλει competitive gaming πάει σε PC, τόσο για τα fps όσο και για τα controls!

Δημοσ.

είναι για entertainment.

Όποιος θέλει competitive gaming πάει σε PC, τόσο για τα fps όσο και για τα controls!

Μην τα λες μισά! Fps, image quality, textures, φίλτρα, controls, customization έχει και άλλα η λίστα!

Δημοσ.

είναι για entertainment.

wtf are u saying? ξεχνάς sports games,ξεχνάς fighting games. α ξέχασα competitive gaming κάποιοι εννοείτε το cod,my bad.....

Δημοσ.

wtf are u saying? ξεχνάς sports games,ξεχνάς fighting games. α ξέχασα competitive gaming κάποιοι εννοείτε το cod,my bad.....

εννοώ τα FPS και τα Strategy.

στα fighting games θες 60 fps;;;;

Εκεί τα σπασίματα στην κίνηση είναι ART.

εγώ δεν το είπα για να κράξω τις κονσόλες, αντίθετα τα 30 fps μου φαίνονται άψογα για χαλαρό καναπεδάτο gaming

Δημοσ.

χαχαχαχα φυσικά και θέλω 60fps στα fighting games, Strategy πάντα ήταν μόνο στα pc ,άρα έχω δίκαιο εννοείς τα cod...

Τα FPS και τα Strategy είναι το 80%+ του competitive gaming...

δηλαδή  Competitive Gaming = PC  [ FPS + Strategy (+ κάποια RPG)]

....υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις (fighting, sports) αλλά απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

P.S. Τα FPS δεν είναι μόνο το cod, απλά οι κονσόλες ξέρουν το cod. Στο pc υπάρχουν πολλά σημαντικά franchises και πολλά  νέα F2P που ανεβαίνουν διαρκώς.

Δημοσ.

εννοώ τα FPS και τα Strategy.

στα fighting games θες 60 fps;;;;

Εκεί τα σπασίματα στην κίνηση είναι ART.

εγώ δεν το είπα για να κράξω τις κονσόλες, αντίθετα τα 30 fps μου φαίνονται άψογα για χαλαρό καναπεδάτο gaming

Fighting games και "σπασιματα" δεν υπαρχουν. Υπαρχει λογος που εδω και χρονια το στανταρ για ολα τα fighting παιχνιδια ειναι 60 frames.
Δημοσ.

Αυτο που ενδιαφερει εμενα ιδιαιτερα ειναι ποσα ατομα θα υποστηριζει online. Μεχρι τωρα το πολυ 24 παικτες και καργα lag,αυτες ειναι οι κονσολες και τα network τους. Θα μπορουν να βγαλουν ενα σοβαρο shooter (πχ BF) με 64 παικτες χωρις προβληματα?

Δημοσ.

Αυτο που ενδιαφερει εμενα ιδιαιτερα ειναι ποσα ατομα θα υποστηριζει online. Μεχρι τωρα το πολυ 24 παικτες και καργα lag,αυτες ειναι οι κονσολες και τα network τους. Θα μπορουν να βγαλουν ενα σοβαρο shooter (πχ BF) με 64 παικτες χωρις προβληματα?

Εκεί η καλύτερη λύση είναι να δίνει επιλογή για 60fps με χειρότερα γραφικά στο multiplayer.

Και ο κάθε ένας θα επιλέγει που θα παίξει. Θα γίνεσαι pair μόνο με άλλους που έχουν κάνει τν ίδια επιλογή.

Fighting games και "σπασιματα" δεν υπαρχουν. Υπαρχει λογος που εδω και χρονια το στανταρ για ολα τα fighting παιχνιδια ειναι 60 frames.

Δικό μου το λάθος τότε! Το SF4 δεν κάνει κάτι σπασιματάκια; Αυτά είναι επίτηδες περασμένα για να θυμίζει Coin-op;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...