Vole Maulder Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλά, εννοείται πως πράγματα τα οποία δεν είχε το DS3 δε θα δουλεύουν στο DS4. Οσο για τη σύνδεση, μπορεί να λειτουργήσει και ασύρματα, αλλά χωρίς δόνηση. http://www.eurogamer.net/articles/2014-07-02-how-to-use-a-dualshock-4-wirelessly-with-a-ps3 2
Akiszaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά είμαι στην αναζήτηση νέας κονσόλας. Πάντα είχα στην κατοχή μου xbox αλλά φέτος λέω να πάω σε ps4 και θα ήθελα την γνώμη σας. Αξίζει το play? Υπάρχει κάποιος που το μετάνιωσε η καλύτερη ακόμα καλύτερα να έχει εμπειρία και από της δύο κονσόλες; ευχαριστω
Aias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 αν αγορασω ps4 plus απο το αμερικανικο amazon ενεργοποιειται κανονικα?Επισης ολα τα ps4 ειναι region free?Σημερα πηρα την κονσολα.thx
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ολα τα ps4 games ειναι region free απλα αν θες να αγορασεις καποιο dlc για το παιχνιδι που θα αγορασεις αν δεν ειναι ευρωπαικο το παιχνιδι τοτε θα πρεπει και το psn id σου να ειναι οτι ειναι και του παιχνιδιου που θα αγορασεις για να μπορεις να κατεβασεις τα dlc του. Π.χ.: Εχεις αγορασει ενα αμερικανικο παιχνιδι τοτε θα πρεπει και το psn id σου να ειναι αμερικανικο για να μην εχεις κανενα προβλημα ουτε με τα dlc του.
NikonNote Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα!παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν παιχνιδια στο playstation 4 οπως παλια που επεζαν 2 παιχτες μαζι εναντιον του υπολογιστη ενα παραδειγμα.... Metal slug κλπ!Crash?Στην συνδρομη του plus καθε ποτε ανανεωνονται τα παιχνιδια που δινει τον μηνα στους plus?απο οταν αγορασα το ps4 εχει το injustice kai to secret ponhos εχει αλλαξει ο μηνας εχει αλλαξει ο χρονος και ακομα αυτο εχουν
Hulk7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 <p>Καλημερα!<br><br> παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν παιχνιδια στο playstation 4 οπως παλια που επεζαν 2 παιχτες μαζι εναντιον του υπολογιστη <br><br> ενα παραδειγμα.... Metal slug κλπ!<br> Crash?<br><br><br> Στην συνδρομη του plus καθε ποτε ανανεωνονται τα παιχνιδια που δινει τον μηνα στους plus?<br> απο οταν αγορασα το ps4 εχει το injustice kai to secret ponhos εχει αλλαξει ο μηνας εχει αλλαξει ο χρονος και ακομα αυτο εχουν</p> Κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα δίνει τα νεα παιχνίδια το PS plus
red1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα! παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν παιχνιδια στο playstation 4 οπως παλια που επεζαν 2 παιχτες μαζι εναντιον του υπολογιστη ενα παραδειγμα.... Metal slug κλπ! Crash? Στην συνδρομη του plus καθε ποτε ανανεωνονται τα παιχνιδια που δινει τον μηνα στους plus? απο οταν αγορασα το ps4 εχει το injustice kai to secret ponhos εχει αλλαξει ο μηνας εχει αλλαξει ο χρονος και ακομα αυτο εχουν 1) http://psnprofiles.com/forums/topic/12404-list-of-ps4-games-with-local-multiplayer/ 2) Αρχές του επόμενου μήνα
coyote2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εχετε κάνει upgrade στο minecraft με 5 ευρώ που έλεγαν. Δε το βρίσκω πουθενά. Κάποιο bug υπάρχει Το εχω αγοράσει στο vita και κανονικά με 5 ευρω αλλα δε βλέπω το ps4 ΤΟ βγάζει installed και μέσα απο το ps4 μου λεει να το κάνω unlock και δε παει πουθενα... που να έχει αγορά (με πάει πάλι στο ps stor που είναι όμως όπως σας είπα installed
coyote2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 το βρήκα στα 39 results για minecraft game unlock στα 3.99 ευρω Πρέπει να κάνεις find όλα και να τα ψάξεις.
rouxlas86 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά το No man's sky βγαίνει Ιανουάριο? Δεν βρίσκω κάτι.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ιανουάριο; Τίνος έτους; Δεν έχουν πει πότε θα κυκλοφορήσει, απ' όσο ξέρω. 1
ggramenos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά το No man's sky βγαίνει Ιανουάριο? Δεν βρίσκω κάτι. No Man's Sky Release Date Set On May 2015 For The PS4 As Confirmed By Retailers; PC Version Of The Game To Be Delayed? http://www.kdramastars.com/articles/65423/20150101/no-mans-sky-release-date.htm 2
cortaN@ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πολύ όμορφο το No Man's Sky. Από τα αναμενόμενα του 2015.
ggramenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Introducing Your PlayStation Now Subscription https://www.youtube.com/watch?v=YSWqbp51-tk Set to launch on January 13th, the subscription option will cost $19.99 per month (or a discounted $44.99 for three months). That gets you unlimited access to the more than 100 PS3 games available through the streaming service. The Now subscription will be available to PS4 owners next week, "and will come to other PlayStation Now enabled devices in the future," according to Sony. If you're unsure whether yours will stand up to the service, Sony is offering a seven day free trial launching on the 13th. It is recommended that you have a broadband connection of at least 5Mbps. Sony also suggests that you will get a more stable experience if you use a wired connection over a wireless one. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2015 από ggramenos 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εξαιρετικά νέα και πολύ καλό vfm την υπηρεσίας σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Μόλις έρθει στην Ευρώπη η υπηρεσία πουλάω κατευθείαν το PS3 μου και αγοράζω PS4 μαζί με PS Now. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις