Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και δεν ειμαι πολυ του racing(ειδικα με αμαξια) λεω να παω να νοικιασω το driveclub και αναλογως μπορει και να παω σε αγορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και δεν ειμαι πολυ του racing(ειδικα με αμαξια) λεω να παω να νοικιασω το driveclub και αναλογως μπορει και να παω σε αγορα.

Για ενοικίαση αξίζει σίγουρα, δες άμα σου αρέσει το gameplay και αν ναι αγόρασε την PSplus έκδοση που είναι στα 40 ευρώ, η άμα το βρίσκεις μεταχειρισμένο πιο φτηνά.

Εγώ πάω για platinum και 100% στα πάντα, που και που χτυπάω World Records και στέλνω challenges. Το έχω ξεζουμίσει και το ευχαριστιέμαι ακόμα και τώρα :D Αγόρασα και το Season Pass και εύχομαι να βάλουν σύντομα καμια LaFerrari, η McLaren F1 LM και η 458 Speciale που βάλανε στο τελευταίο pack μετράνε απίστευτα.

• Like 2

Θελω να αγοράσω 3 παιχνίδια που εχει σε προσφορα το psn (fifa, dragon age, metro redux)

Μπορω να τα δώσω σε άλλον κάτοχο ps4?η διαδικασία ειναι ίδια (αν φυσικα γινεται) με το PS3?

Μπορω να τα κατεβάσω μια φορα στο ps4 ή όσες φορές θελω?

Ευχαριστώ, καλή χρονιά!

Ευχαριστώ, καλή χρονιά!

Το μονο σιγουρο! Οσο για το 2ο σου ερωτημα, το εχω και εγω απορια! Για τα παιχνιδια, καλυτερα να σου απαντησει καποιος αλλος?!

Ερωτηση, το rest mode του PS4 δουλευει κανονικα? Σε καποιους λεει οτι αν μπει δεν ξανανοιγει (σε καπους μεχρι να πατησις το ON/OFF). Θελω να το βαλω σε rest mode (ωστε να παιξω remote play), λετε να παθει τιποτα? (το εχω βαλει ακομα 2-3 φορες?)

Θελω να αγοράσω 3 παιχνίδια που εχει σε προσφορα το psn (fifa, dragon age, metro redux)

Μπορω να τα δώσω σε άλλον κάτοχο ps4?η διαδικασία ειναι ίδια (αν φυσικα γινεται) με το PS3?

Ευχαριστώ, καλή χρονιά!

Ιδια διαδικασια νομιζω ειναι πανω κατω αν κ δεν ειχα ασχοληθεί με αυτη την τακτική στο ps3 καθως το ειχα σαν δευτερη κονσολα.,

Οσες φορες θες κατεβάζεις τα παιχνιδια που εχεις αγοράσει digital...απορώ απο που βγηκε αυτη η φήμη οτι τα κατεβαζεις μονο μια φορα κ τελος... Δεν ισχύει αυτο.

Το μονο σιγουρο! Οσο για το 2ο σου ερωτημα, το εχω και εγω απορια! Για τα παιχνιδια, καλυτερα να σου απαντησει καποιος αλλος?!

Ερωτηση, το rest mode του PS4 δουλευει κανονικα? Σε καποιους λεει οτι αν μπει δεν ξανανοιγει (σε καπους μεχρι να πατησις το ON/OFF). Θελω να το βαλω σε rest mode (ωστε να παιξω remote play), λετε να παθει τιποτα? (το εχω βαλει ακομα 2-3 φορες?)

Το rest δουλευει κανονικα υπηρχε προβλημα παλια και οντως γινοταν αυτο που ειπες αλλα δεν παθαινε τιποτα η κονσολα...απλα επρεπε να κρατησεις το on/off για να την επαναφερεις. Το εφτιαξαν με update και πλεον δεν υπαρχει προβλημα.

Ευχαριστώ, καλή χρονιά!

Ναι,γινεται αλλα εχει περιορισμους.Αυτο που γραφεις λεγεται game share.Κανε αναζητηση και διαβασε σε αυτο και στο θεμα Playstasion Plus για να καταλαβεις για τι προκειται.

Εχω γραψει ο ιδιος 2-3 ποστ που εξηγω αναλυτικα.

Απο την στιγμη που κατεβασεις οτιδηποτε μπορεις να το ξανακατεβασεις οποτε θες με τον λογαριασμο που αγοραστηκε.Δεν νομιζω να υπαρχει περιορισμος πχ μεχρι 5 φορες.

Η μπαταρια του DS4 αν θυμαμαι καλα πρεπει να κραταει κανενα 8-9 ωρες αν θυμαμαι καλα,ενω του DS3 υποτιθεται οτι κραταγε 25 με 30 ωρες.

παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν το dualshock 4 δουλευει στο ps3.Επισης ποση ωρα κραταει η μπαταρια και αν δουλευει η δονηση/motion control.

Δουλεύει, ναι, αλλά πρόσεχε να μην έχεις στο ρεύμα ή εντός εμβέλειας το PS4 (αν έχεις), επειδή έχουν γίνει ατυχήματα έτσι (κάποιος εδώ μέσα, αν θυμάμαι καλά, είχε αγοράσει έτσι κατά λάθος ολόκληρο παιχνίδι!) Το motion control δεν ξέρω αν δουλεύει όμως. Η μπαταρία είναι, δυστυχώς, όπως λέει ο Fulgore. 

5μερες PSN membership και 10% εκπτωση στο Shop θα δωσει η Sony για το τελευταιο θεμα με το δικτυο http://www.gamespot.com/articles/here-s-what-sony-is-offering-to-make-up-for-playst/1100-6424433/

παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν το dualshock 4 δουλευει στο ps3.Επισης ποση ωρα κραταει η μπαταρια και αν δουλευει η δονηση/motion control.

Απ'οσο γνωριζω δεν ειναι συμβατο με ολα τα games,το κεντρικο κουμπι δεν λειτουργει και φυσικα ουτε το pad.Δονηση εχει κανονικα.

Αν το τσεκαρεις στο ιντερνετ θα βρεις λογικα ποια games ειναι συμβατα.

Επισης δεν ξερω αν παθαινει ζημια η μπαταρια του DS4 επειδη θα παιζει και θα φορτιζει ταυτοχρονα και μετα θα ειναι μονιμα συνδεδεμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...