Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα μονο Χριστουγεννα και 26 δεν δουλευε.Απο το περασμενο Σαββατο δουλευει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν το επαναφερουμε στο mtu 1500 χανουμε τιποτα? Και το λεω αυτο γιατι αν ξαναγινει τιποτα γιατι να μην το εχεις μονιμα στο 1473 αφου εκει δεν θα εχεις προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Λογικα το 1473 ειναι μια προσωρινη λυση και την εχει βαλει η Sony σαν εναλλακτικη σε περιπτωση παρομοιας καταστασης του psn. Θα το γυρισω default και εγω. Λογικα αυτη θα πρεπει να ειναι η κανονικη λειτουργια. Σιγα την διαδικασια Just gamer 15 Sec σου παιρνει η αλλαγη των ρυθμισεων του network. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειπα οτι ειναι δυσκολη διαδικασια αλλα καθε φορα που θα εχει καποιο προβλημα το psn+ θα πρεπει να το αλλαζουμε ενω αν δουλευει κανονικα με το mtu 1473 για ποιο λογο να το αλλαξουμε και να μην το αφησουμε μονημα εκει? Δεν νομιζω να επηρεαζει καθολου την ολη κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 συμφωνώ με τον Alex..... καλό είναι να επαναφέρουν όλοι όσοι δεν έχουν προβλημα το mtu σε default ρυθμίσεις....το 1473 ήταν μια προσωρινή λύση δια στόματος Sony... / Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασες να αλλαξεις το νουμερο mtu στη κονσολα σου? Αν οχι τοτε κανε αυτο: Μολις ειδα στο βιντεο το Download και Upload το εκλεισα. Υ.Γ. Το Diablo 3 εχει στο cd καποιον κωδικο και για τι ειναι? Εχει μηπως κωδικο για online pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μολις ειδα στο βιντεο το Download και Upload το εκλεισα. Σιγά τις ταχύτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ΗΑΙ GAIZ !1!11 Για να δούμε τι λένε τα ακουστικά...ΥΓ : Άμα σας περισσεύει κάνα σώβρακο...στείλτε Π.Μ, πληρώνω όσο-όσο...ΥΓ2 : Να ξεκινήσω με το Crew expendable DLC ή το κυρίως πιάτο ? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πάντα τα κύρια πιάτα παίζω πρώτα, οπότε η απάντησή μου θα είναι biased Το τελείωσες το TEW; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Χα, το TEW το άφησα χθες βράδυ τελευταία πίστα - what a ride ρε φίλε, απίστευτο game, κρίμα για τα οποια μικρο-προβληματάκια που έχει, αν το είχαν στρώσει λίγο παραπάνω πριν το κυκλοφορήσουν θα ηταν RE4 επιπέδου...Εσύ ησουν spectator χθες που έκανα broadcast ? , Αλήθεια, οταν κανεις broadcast, μπορείς να δείς ποιοι παρακολουθούνε εκείνη τη στιγμή ή όχι ?Σχετικά με το Alien, το crew expendable προηγείται χρονολογικά (προφανώς) του Isolation αλλά διάβαζα πως είναι καλύτερα να ξεκινήσεις με το Isolation καθώς χτίζει ωραία και μεθοδικά την 1η συνάντηση με το Alien αφού στο DLC σε πετάει στους κάπακους στην "αγκαλιά" του οπότε και χάνεις λίγο απο το σασπένς (αλλά οχι απο το χ@σιμο )First world problems ρε πστ μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι λέει και ο συγκάτοικος, που τα έχει παίξει, και είναι μέγα fanboy του Alien (εγώ όχι τόσο). Οπότε μάλλον ξεκίνα με το κύριο πιάτο. Σε είδα λίγο χτες, ναι, αλλά λίγα λεπτά μόνο, επειδή ήσουν αρκετά μπροστά και δεν ήθελα να σποϊλεριαστώ Δεν ξέρω αν μπορείς να δεις ποιος σε βλέπει. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τη φάση ώς τώρα, πέρα από το να στριμάρω το TEW για έναν φίλο που παραείναι χέστης για να τα παίξει μόνος του αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ....εδώ είναι ενας οδηγος συνδεσης http://www.tomsguide.com/us/setup-ps4-remote-play,news-17910.html ΠΡΟΣΟΧΗ....για να ανοίξεις την κονσολα που είναι σε stand by mode πρεπει να εχεις τικαρει την επιλογή στο PS4 Enable Turning On PS4 from Internet....δες στο παρακατω βιντεακι στο 1:20 + 4 απαντησεις 1.Αν εχει wi fi spot μπορεις και στην άλλη ακρη του κοσμου.... 2.Όχι 3.Όχι 4.Οχι Ευχαριστω! Απλως δεν ειχα ανοιξει στο Rest Mode αυτο που λεει "Enable turning On PS4 via Network".. Οσο για την χρηση του μοχλου στο PS Vita, ειδα κια υπαρχει τροπος μονο οταν παιζεις PS4 games! Aλλα και παλι δεν καταλαβα.. Ευχαριστω για την απαντηση! +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathshade Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά εμένα το PSN δουλεύει . αλλα στο Diablo (PS4) συνέχεια λέει πως ο server δεν είναι διαθέσημος αυτην την στιγμή απο εχθές που αγόρασα το παιχνίδι ! ενώ το Plants vs Zombies παίζει κανονικά online ! ξέρει κανείς τι παίζει ? γτ λύση δεν βρίσκω πουθένα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Θα πουλησω το gtav που το τερματισα. Τι μου προτεινετε; NBA2K15 ή Driveclub; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve.spil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Nba2k15 wont go past intro game OPTIONS Yesterday To clarify: the download history shows both the main program and the updated installed. This is what make it confusing.. I saw that the file or update is still downloading then I would not be confused and simply wait. The itssue is that it appears all appropriate files downloaded and yet I receive an error message at the bottom....stating to "go to main menu and apply update παιδια εχω αυτο το προβλημα μπορει να βοηθησει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις