FromDusk_TillDawn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εγω οποτε παιζω Destiny και μετα βαζω cod aw λογο καποιων φιλων απογοητευομαι το ποσο "ψευτικο" ειναι σε συγκριση με το Destiny. Απορω πως εχει πιο καλη βαθμολογια στο metacritic.Βεβαια οι user εχουν βαλει καλυτερη στο Destiny. Ενα 30ρι το τσιμπησα μεταχειρισμενο κ εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 δεν παίζει το PS4 παιχνίδια του PS3 το ξέρω ότι δεν παίζει Ps3 παιχνίδια,δλδ να πάρω ένα δισκάκι του Ps3 και να παίξω στο Ps4(καλά μεγάλη μλκ αυτό), αλλά κάτι είχα ακούσει παλιά(ίσως να είχα καταλάβει λάθος) ότι κάποια παιχνίδια του Ps3 σε ψηφιακή μορφή επιλογής τις sony θα παίζουν στο Ps4 ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων μέσες άκρες. Oχι ακόμα φίλε, αν θέλεις όμως fighting game, τα Dead or alive 5 last round, Mortal Kombat 10, Guilty Gear Xrd θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες Ευρώπη. Τώρα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Injustice το οποίο είναι και δωρεάν με το PS plus Ευχαριστώ από αυτά μόνο το MC10 δείχνει καλό,το dead or alive δεν το πήγα ποτέ σαν παιχνίδι,guilty gear τι μου θύμισες.... αλλά παλιό στύλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pechlis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ειχε λιωσιμο χθες στο Destiny βγαλαμε το αχτι 3 ημερων Υπαρχει κανεις που εχει ακομα θεμα με psn? Εγω χθες που προσπαθησα δεν μπορεσα να μπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια, τι γινεται με το Remote Play...Εχω το PS4 σε rest mode (εχω συγχρονησει το Vita-με ενα κωδικο που σε πεταει-) και παταω το PS link, ψαχνει να βρει το PS4 "nearby" αρχικα και μετα "via internet", τιποτα μια στιγμη μαλλον πιανει σημα και λεει turning on PS4 system και το PS4 ουτε καν ανοιγει.. Αν ειναι ανοιχτο το Remote δουλευει κανονικα.. + 4 ερωτησεις Μπορω να ειμαι 50 (ή και περισσοτερα) km μακρια απο το PS4 & να κανω remote play? Γινεται να χρησιμοποιω το DS4 για να παιζω Remote play στο Vita ----------------- || --------------------- για να παιζω του Vita τα παιχνιδια? (χαζη ερωτηση) Τρωει πολυ μπαταρια στο Remote Play? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια, τι γινεται με το Remote Play...Εχω το PS4 σε rest mode (εχω συγχρονησει το Vita-με ενα κωδικο που σε πεταει-) και παταω το PS link, ψαχνει να βρει το PS4 "nearby" αρχικα και μετα "via internet", τιποτα μια στιγμη μαλλον πιανει σημα και λεει turning on PS4 system και το PS4 ουτε καν ανοιγει.. Αν ειναι ανοιχτο το Remote δουλευει κανονικα.. + 4 ερωτησεις Μπορω να ειμαι 50 (ή και περισσοτερα) km μακρια απο το PS4 & να κανω remote play? Γινεται να χρησιμοποιω το DS4 για να παιζω Remote play στο Vita ----------------- || --------------------- για να παιζω του Vita τα παιχνιδια? (χαζη ερωτηση) Τρωει πολυ μπαταρια στο Remote Play? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Σοβαρα τωρα, τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια, τι γινεται με το Remote Play...Εχω το PS4 σε rest mode (εχω συγχρονησει το Vita-με ενα κωδικο που σε πεταει-) και παταω το PS link, ψαχνει να βρει το PS4 "nearby" αρχικα και μετα "via internet", τιποτα μια στιγμη μαλλον πιανει σημα και λεει turning on PS4 system και το PS4 ουτε καν ανοιγει.. Αν ειναι ανοιχτο το Remote δουλευει κανονικα.. + 4 ερωτησεις Μπορω να ειμαι 50 (ή και περισσοτερα) km μακρια απο το PS4 & να κανω remote play? Γινεται να χρησιμοποιω το DS4 για να παιζω Remote play στο Vita ----------------- || --------------------- για να παιζω του Vita τα παιχνιδια? (χαζη ερωτηση) Τρωει πολυ μπαταρια στο Remote Play? ....εδώ είναι ενας οδηγος συνδεσης http://www.tomsguide.com/us/setup-ps4-remote-play,news-17910.html ΠΡΟΣΟΧΗ....για να ανοίξεις την κονσολα που είναι σε stand by mode πρεπει να εχεις τικαρει την επιλογή στο PS4 Enable Turning On PS4 from Internet....δες στο παρακατω βιντεακι στο 1:20 + 4 απαντησεις 1.Αν εχει wi fi spot μπορεις και στην άλλη ακρη του κοσμου.... 2.Όχι 3.Όχι 4.Οχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Για οποιον δεν εχει παρει ακομα το συγκεκριμενο παιχνιδι και το σκεφτεται GTA V στα 39ευρω http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/Grand-Theft-Auto-V-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-PS4,99452,486159,1538527.html?langId=-18 Στο Skroutz επομενο καταστημα στα 56ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 43€ μου βγαίνει η αγορά του με τα μεταφορικά. Σαν used δεν θα παίζει πιο κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τωρα βγηκε το παιχνιδι και μιλαμε για GTA V που ακομα και για ps3 αν δεις ειναι ακριβο ακομα. Ωριστε και αλλα 3 παιχνιδια σε αυτη την τιμη για οποιον ενδιαφερεται http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=1148949||1146947||1148239||1148237&et_cid=252&et_lid=1554&et_sub=[Homepage]-TVC-Games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το πήρα! Άντε να δούμε! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkig Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδες το psn δεν μου εχει επανελθει ακομα! Ειναι φυσιολογικο? Πανε αρκετες μερες! Με εβαλαν στο Ματι οι Κορεατες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασες να αλλαξεις το νουμερο mtu στη κονσολα σου? Αν οχι τοτε κανε αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 .....από το βραδυ το PSN δουλευει κανονικα ΧΩΡΙΣ αλλαγη του MTU ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Να το επαναφερουμε δλδ τωρα στα 1500 το MTU που ειναι και το default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις