JUST-GAMER Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Πολλοι ειχαν πει παλιοτερα οτι θελει να εχεις και τους public google dns δηλαδη primary dns: 8.8.8.8 & secondary dns: 8.8.4.4 για να δουλευει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μπαίνει κανονικά και με τον νόμο. Έβαλα και τον κωδικό του plus και κατεβάζω τώρα το Injustice :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi7RiS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εαν λήξει η συνδρομή στο plus όμως κλειδώνει το παιχνίδι μέχρι να την ανανεώσεις ορθώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 ορθως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εσείς που έχετε κατεβάσει το injustice σας εμφανίζει όλες τις επιλογές του παιχνιδιού; Γιατί εμένα το play story και κάτι αλλά μου τα έχει κλειδωμένα και δεν μπορώ να τα επιλέξω. Και σε σας έτσι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος είναι 20gb το injustice έχει κατέβει ολόκληρο? Αν όχι τότε περιμένεις να κατέβει και θα στις εμφανίσει όλες τις επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έλεγε κάτι για 20gb, έλεγε για 4.57gb. Αυτά μου κατέβασε. Να έκανα εγώ κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο ειναι το πρωτο μερος μονο... Εχει κι αλλο! Θα το δεις αν επιλεξεις το παιχνιδι και πατησεις options Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο ειναι το πρωτο μερος μονο... Εχει κι αλλο! Θα το δεις αν επιλεξεις το παιχνιδι και πατησεις options Σωστα, είχες δίκαιο! Πάντως σε μια γρήγορη ματια που έριξαν στις τιμες του Plus δεν τρελάθηκα με τις τιμες για να πω την αλήθεια... Αλλά τα 2 παιχνίδια δωρεάν κάθε μήνα είναι πολύ καλά. Στην δικιά μου περιπτωση 4 παιχνίδια (PS3 + PS4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους, να ρωτήσω αν υπάρχει κανά Tekken ή Soul calimber που παίζει στο Ps4? Οχι να έχει βγεί για Ps4 γιατί αυτό ξέρω δεν έχει γίνει ακόμα,αλλά Ps3 παιχνίδι που να παίζει στο Ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Eγω παντως με τις προσφορες του store πηρα το BF4 , βρηκα συμφερουσα την τιμη .Φιλος το ειχε αγορασει πριν 3 μηνες και τωρα εχει ξενερωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους, να ρωτήσω αν υπάρχει κανά Tekken ή Soul calimber που παίζει στο Ps4? Οχι να έχει βγεί για Ps4 γιατί αυτό ξέρω δεν έχει γίνει ακόμα,αλλά Ps3 παιχνίδι που να παίζει στο Ps4. δεν παίζει το PS4 παιχνίδια του PS3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους, να ρωτήσω αν υπάρχει κανά Tekken ή Soul calimber που παίζει στο Ps4? Οχι να έχει βγεί για Ps4 γιατί αυτό ξέρω δεν έχει γίνει ακόμα,αλλά Ps3 παιχνίδι που να παίζει στο Ps4. Oχι ακόμα φίλε, αν θέλεις όμως fighting game, τα Dead or alive 5 last round, Mortal Kombat 10, Guilty Gear Xrd θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες Ευρώπη. Τώρα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Injustice το οποίο είναι και δωρεάν με το PS plus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ειχε λιωσιμο χθες στο Destiny βγαλαμε το αχτι 3 ημερων Υπαρχει κανεις που εχει ακομα θεμα με psn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ειχε λιωσιμο χθες στο Destiny βγαλαμε το αχτι 3 ημερων Υπαρχει κανεις που εχει ακομα θεμα με psn? Ολα καλά εδώ μεριά... Σχετικά με το Destiny, τις ημέρες που είχε πρόβλημα το PSN, σε άφηνε να πάιξεις online (fireteams + crucible) χωρίς να έχεις ps Plus To παιχνίδι τώρα...τα έχουμε πει 1000 φορες ηδη στο άλλο τοπικ αλλά...για να σβήσεις εγκέφαλο, ρίξεις μπουμ-μπουμ και να περάσεις ευχάριστα μερικές ωρίτσες μια χαρά είναι - ας είναι καλά η εξαιρετική αίσθηση του shooting, ο οπτικός τομέας και οι φοβερές μουσικές... Να μπορούσα να το βρώ και φτηνά εδω μέσα καλά θα ηταν, σήμερα επιστρέφει στα sevenspots και (μάλλον) θα μου λειψει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις