Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβουτσικος.. Ειχες τοσο θεμα με τον χωρο; Απο τωρα;(games δεν εχουμε και τοσα για την ωρα, για αυτο το λεω)Δεν πρεπει να εισαι και πολυ το σβησιματος μερικων games στο ps4 ε;

Και εμενα με προβμηματιζε ο χωρος αλλα τερματιζοντας ενα game πχ platinum, ε του ριχνω δρομο απο τον δισκο. Τωρα αν μου ξαναερθει καποια στιγμη στη ζωη μου να το ξαναπιασω(πολυ δυσκολα) οκ, παλι εγκατασταση απο το disk.

Για digital καταλαβαινω οτι ειναι ταλαιπωρια κατι τετοιο.. παρε gta v για παραδειγμα, 3 ωρες installation αφου εκανες μια μερα + να το κατεβασεις το ρημαδι...

Δημοσ.

Απο το sony android app δοκιμασες?

Aπο ps4 ειμαι μεσα με αλλαγη MTU 1473.Δε ξερω για ποσο θα ειμαι ακομα :P αλλα προς το παρον ειμαι μεσα.

Παντως το status του ps4 ειναι απο τις πρωινες ωρες online. https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status%3A-online

Δημοσ.

UK account μπαίνει κανονικά, δουλεύει και το store (από κονσόλα). Ελληνικό και US accounts δεν μπαίνουν.

(Είμαι στο UK, για ό,τι σημασία μπορεί να έχει αυτό.)

Edit: Right, άλλαξα το MTU και μπήκε και το ελληνικό προφίλ τώρα. Δουλεύει και το store του. Το ίδιο και το US.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...