Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 ναι τωρα εκανε log out ο αδερφος μου για να παιξει προ με το δικο του λογαριασμο και δεν ξαναμπαινει του γρουσουζη... If you’re still unable to access the PSN, despite the fact that the services are gradually coming back online, here’s a temporary fix that might help you. Go to Settings -> Network -> Set Up Internet Connection on your PS4, select “Custom,” leave all your settings as they were, but change MTU to 1473. αυτο δουλεψε Εσείς που το κάνατε αυτό για πείτε μου και που είναι... Εγώ πάω settings--> network--> set up internet connection--> και μετα μου βγάζει (use wi-fi) & (use a lan cable) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 wifi αν το εχεις ασυρματο, cable αν το εχεις με καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το εκανα έτσι όπως λέει αλλά όχι δεν μπαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μπήκα κι εγώ, αλλά το Store από το PS4 δε δουλεύει ακόμα. Στο US store μπορώ να μπω από το σάιτ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Παμε για 4 ημερα offline.Tοσο ασοβαρη εταιρια εχω καιρο να δω.Απογοητευση. Αντε μετα να πω σε εναν xboxakia για το psn. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Τραγικη οπως παντα η σονυ στο θεμα online... 2 μερες για να επαναφερουν την υπηρεσια ελεος απλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 με τους "engineers" της σονυ καλη πρωτοχρονια για multiplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Λίγο Destiny θελω να παίξω ο καρμίρης, λίγο μπουμ-μπουμ ρε πστ μου, θέλω να δω μπάρες ΧΡ να ανεβαίνουν ρε γμτ, θέλω grind και emotes χορου στο tower...E καλή μου Sony ? Άνοιξα μεσημέρι την κονσόλα, έπαιξα καμιά ωρίτσα και πήγα να αγοράσω headphones για να ΓκουΣτάρω το βράδυ μπουμ-μπουμ, πάω Πλαίσιο (αφού έχω φάει "δροσούλα" στο μεΚανάκι), σκάω το 60-άρι, γυρνάω σπίτι (αφού έχω φάει "δροσούλα" στο μεΚανάκι πάλι), συνδέω headphones στον ενισχυτή, ανοίγω το μπλεϊστέσιο τέσσερα έτοιμος να κάνω 360-no-scope στους Fallen με mucho gusto και...nope, fuck you Red1, yours truly, the PSN servers... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Πηγή: PlayStation Network Update Thanks again for your patience!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Λίγο Destiny θελω να παίξω ο καρμίρης, λίγο μπουμ-μπουμ ρε πστ μου, θέλω να δω μπάρες ΧΡ να ανεβαίνουν ρε γμτ, θέλω grind και emotes χορου στο tower...E καλή μου Sony ? Άνοιξα μεσημέρι την κονσόλα, έπαιξα καμιά ωρίτσα και πήγα να αγοράσω headphones για να ΓκουΣτάρω το βράδυ μπουμ-μπουμ, πάω Πλαίσιο (αφού έχω φάει "δροσούλα" στο μεΚανάκι), σκάω το 60-άρι, γυρνάω σπίτι (αφού έχω φάει "δροσούλα" στο μεΚανάκι πάλι), συνδέω headphones στον ενισχυτή, ανοίγω το μπλεϊστέσιο τέσσερα έτοιμος να κάνω 360-no-scope στους Fallen με mucho gusto και...nope, fuck you Red1, yours truly, the PSN servers... Ειπαμε κατα τα αλλα να πληρωνεις το Online και στις 2 κονσολες,και βλεπεις δεν υπαρχουν και παιχνιδια εκτως του DA I που να μπορεις να παιξεις και Offline .... Κριμα γιατι οντως οπως λεει ο Red ξενερωνεις την ζωη σου με κατι τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Λίγο Destiny θελω να παίξω ο καρμίρης, λίγο μπουμ-μπουμ ρε πστ μου, θέλω να δω μπάρες ΧΡ να ανεβαίνουν ρε γμτ, θέλω grind και emotes χορου στο tower...E καλή μου Sony ? Άνοιξα μεσημέρι την κονσόλα, έπαιξα καμιά ωρίτσα και πήγα να αγοράσω headphones για να ΓκουΣτάρω το βράδυ μπουμ-μπουμ, πάω Πλαίσιο (αφού έχω φάει "δροσούλα" στο μεΚανάκι), σκάω το 60-άρι, γυρνάω σπίτι (αφού έχω φάει "δροσούλα" στο μεΚανάκι πάλι), συνδέω headphones στον ενισχυτή, ανοίγω το μπλεϊστέσιο τέσσερα έτοιμος να κάνω 360-no-scope στους Fallen με mucho gusto και...nope, fuck you Red1, yours truly, the PSN servers... χαχαχα ιδιο σκηνικο και με μενα....ενω το πρωι καταφερα να χωθω μαλλον κατα τυχη και επαιξα λιγο tlou online φευγω να παω να παρω τα gold wireless που ειχα σταμπαρει και οταν γυρισα πηρα και τα....μου...τουλαχιστον το headset εχει φαση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο 50 περιπου προσπαθειες μπηκα στο psn στο ps4, το store δουλευει κανονικα, online παιζω φιφα15 και gtav κανονικα αλλα οταν παω στο gtav στο story mode να αγορασω μετοχες στο bawsaq μου λεει the market is down for maintenance!!! Τι παιζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μετα την προσφορα της Wind με το Lumia 930+XboxOne στα 600ευρω,τωρα η Vodafone βαζει και αυτη την δικια της αντιστοιχη με Ps4+Sony Z3 στα 700ευρω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12185 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 ....μια προσωρινη λυση για οσους δεν μπορουν να συνδεθουν(PSN sign in)....την δοκημασα εγω προσωπικα και δουλεψε με τη μια...μολις φτιαξει το psn μπορειτε να επαναφερε ξανακάνοντας απλα ένα resetup του Internet. Go to Settings -> Network -> Set Up Internet Connection on your PS4, select “Custom,” leave all your settings as they were, but change MTU to 1473. ......ΠΡΟΣΟΧΗ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ MTU..ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ INTERNET SETTINGS ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΤΟ MTU ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1500.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις