Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι τωρα εκανε log out ο αδερφος μου για να παιξει προ με το δικο του λογαριασμο και δεν ξαναμπαινει του γρουσουζη...

If you’re still unable to access the PSN, despite the fact that the services are gradually coming back online, here’s a temporary fix that might help you.

Go to Settings -> Network -> Set Up Internet Connection on your PS4, select “Custom,” leave all your settings as they were, but change MTU to 1473.

αυτο δουλεψε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι τωρα εκανε log out ο αδερφος μου για να παιξει προ με το δικο του λογαριασμο και δεν ξαναμπαινει του γρουσουζη...

If you’re still unable to access the PSN, despite the fact that the services are gradually coming back online, here’s a temporary fix that might help you.

Go to Settings -> Network -> Set Up Internet Connection on your PS4, select “Custom,” leave all your settings as they were, but change MTU to 1473.

αυτο δουλεψε

Σωστός ο Xavier, και εμένα δεν έμπαινε μέχρι που άλλαξα το ΜTU σε 1473, όποιος έχει θέμα ας το δοκιμάσει.

υπόψιν, μπορεί να φάτε κανα' error αλλά προσπαθήστε 1-2 φορές και θα φτιάξει, κάντε και κανα' reboot την κονσόλα...

Μπα δεν δουλευει ουτε αυτο..

Στο set up connection λεει successfull το sign in στο psn αλλα οταν πας να μπεις @@, παλι maintenance λεει. Και στο ευρωπαικο και στο αμερικανικο psn αν αυτο εχει σημασια. Δεν μπαινει για κανενα λογο για την ωρα..

Μπα δεν δουλευει ουτε αυτο..

Στο set up connection λεει successfull το sign in στο psn αλλα οταν πας να μπεις @@, παλι maintenance λεει. Και στο ευρωπαικο και στο αμερικανικο psn αν αυτο εχει σημασια. Δεν μπαινει για κανενα λογο για την ωρα..

Aλέξη, μιλάς για το store ή για να κάνεις sign-in ? Το store είνια ακόμα down, ολα τα άλλα λειτουργούν κανονικά όμως (achievements/friends list κτλπ).

Δοκίμασέ το πάλι, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, όπως είπα και πιο πάνω, ενδέχεται να να χρειαστεί να το κάνεις 1-2 φορές μέχρι να μπείς καθώς πετάει κανα' random error, και εμένα τα ίδια μου έκανε μέχρι που εκανα reboot το αργαλείο, ξανάβαλα τα στοιχεία μου και ολα ΟΚ ;)

Το store ειναι down, για αυτο αναφερομαι. Εχω και 2-3 games που χρειαζονται  licenses για να μπουν και δεν μπορει να κανει verify.

Sign in ναι γινεται κανονικα. Απο οτι φαινεται ειναι σε σταδιο φτιαξιματος ολη η φαση. Ευτυχως δλδ που οτι εχω σε secondary account δεν ειναι games που καιγομαι να παιξω. Για αυτο και τα αγορασα αλλωστε σε αυτη την μορφη, γνωριζοντας προφανως οτι τετοιες μλκιες ενδεχεται να συμβουν. 

Οσοι ειναι τωρα με gameshare ή sec accounts τον πινουν κανονικα και με τον νομο. :-D

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα ειμαι ετοιμος για αγορα σκληρου για ps4 ειμαι αναμεσα σε αυτους εδω http://www.skroutz.gr/s/3045289/Hitachi-Travelstar-7K1000-1TB.htmlκαι http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-hardware/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-Sata-III-1%CE%A4B-Scorpio-Blue-WD10JPVX.htm και http://www.skroutz.gr/s/3187352/Seagate-Laptop-Thin-SSHD-1TB.html?keyphrase=ST1000LM014 εσεις ποιον μου προτεινετε για αγορα ευχαριστω 

Το store ειναι down, για αυτο αναφερομαι. Εχω και 2-3 games που χρειαζονται  licenses για να μπουν και δεν μπορει να κανει verify.

Εγω μπηκα στο store το πρωι (και απο πισι και απο ΠΣ4) και κατεβασα το Injustice

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...