Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....και μια συμβουλή για τα beeps που μπορεί να ακουστούν την στιγμη που κλείνετε το ps4 λόγο του ότι δεν συγχρονιζει με το psn,απλά καντε ένα  uncheck την επιλογή από τα  settings,internet....Connect to the internet και τέλος .

Δημοσ.

.....red.....καλα ειμαι...και πίστεψε με...δεν έχω όρεξη να κανω τη ζωή δύσκολη κανενος,ούτε να στεναχωρησω κανέναν μα κανέναν...αλλα εδω έγινε θέμα ακομα και στο κεντρικο δελτίο ειδήσεων.....τεσπα...το θέμα είναι όλη αυτή η ταλαιπωρία να τελειώσει το συντομότερο και να μας δώσουν και κανα πρωτοχρονιάτικο δωρακι :P

Χαχα άσε, πέτυχα απόψε στο BBC να έχουν και "ειδικό" για να εξηγήσει τι έχει γίνει.

Δεν έκατσα να ακούσω τι έλεγαν επειδή ετοιμαζόμασταν να δούμε ταινία, αλλά ήταν αστείο ότι είχε headline το BBC news ότι οι κονσόλες είναι offline :D

• Like 1
Δημοσ.

Γελοίο δεν ειναι απλα αποδυκνιει ποσο σουρωτήρι ειναι ολες οι διαδικτιακες υπηρεσιες ειτε αυτη λεγεται xbox live, ειτε psn+.

Το DDoS Attack δεν εχει να κανει με σουρωτηρι.

Υπερφορτωμα ειναι με απλα λογια.

• Like 3
Δημοσ.

..............................ότι οι κονσόλες είναι offline :D

Και λεω τωρα εγω.... φανταστειτε τι θα γινοταν αν ηταν required/mandatory το always on που πηγε να πλασαρει η Microsoft.

ωραιες καταστασεις :P

Δημοσ.

ετσι οι anonymus που ειναι κονσολακηδες να κανουν ddos attacks στο steam  για αντιποινα να μη παιζει κανενας...ολοι για τη νιντεντο δουλευουν :P

απο το Pc παντως συνδεθηκε στο store, οποτε λογικα ειναι ενταξει...θα τσεκαρω αργοτερα

• Like 2
Δημοσ.

παιδια καλημερα! θελω να παρω τo shadow of morfor και βλεπω οτι στο store to season pass εχει 25 ευρω. αν αγορασω αυτο αρκει για να παιξω το παιχνιδι? τι θα μου λειπει σε σχεση με το premium editiion??

ευχαριστω

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν θα μπορεις να παιξεις το παιχνιδι με το season pass.Αυτο σου δινει ολα τα DLC που εχουν βγει για το παιχνιδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...