Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αιντε βρε του καραγκιοζηδες τους πληρωνουμε για να μας εχουν τοσες μερες εκτος,πηγα σημερα κι εγω να νοικιασω ενα παιχνιδι και δεν μπορω να παιξω online που γι αυτο το νοικιασα! 2 μερες ειχα κι εγω ρεπο απο την δουλεια μου χριστουγενιατικα και σε αυτες τις 2 μερες ετυχε αυτο το πραγμα...αι στον διαολο πια τι σκατα προστασιες εχουν τα καρναβαλια και τους κανουν πλακα καθε μερα οι χακερς..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι χάκερς, DDoS επιθέσεις κάνουν και το παίζουν γαμάτοι στο twitter. Κάνουν το ψηφιακό αντίστοιχο του να έρθει κάποιος και να σου τιγκάρει το γραμματοκιβώτιο με spam και να μη χωράει μετά η κανονική αλληλογραφία (στο περίπου). Και το Live χτύπησαν, δεν είναι μόνο το PSN. 

....λοιπον παιδια δεν ξερω αν είναι αληθεια αλλα οσον αφορα το psn!!!!Τωρα για το Xbox live δεν ειδα κατι...αλλα πιστευω και εκει κατι θα δωσουν...

B5y3bJkIEAAEOj0.jpg

Γανώ το PSN μου μέσα, ακόμα down είναι...Ενα Destiny νοίκιασα και εγώ ο καρμίρης να ρίξω λίγο μπουμ-μπουμ και...

....χαχαχαχαχχαχαχαχχα............που ξερεις ...μπορει να το παρεις και...τσαμπα και όχι μονο....εμενα παλι....σημερα που επαιζα offline μου αρχισαν τα three beeps στο PS4 μολις εκανα power off...

B5yasblCYAACpr3.jpg

δεν πιστευω οτι ισχυει το παραπανω...τεσπα, αμα συνεχιστει η ιστορια για καμια εβδομαδα ακομα τιποτα δεν αποκλειεται....

http://www.brashgames.co.uk/2014/12/26/sony-to-offer-free-games-and-services-for-psn-outage/

vole δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο το σαιτ, πρωτη φορα το βλεπω...

• Like 1

Allegedbly, Lizard Squad is claiming that it will stop the DDoS attack if it continues to get more followers on its Twitter account and those of its associates.

Alright ima hit the bed. I get 13K by when I get up around 10:00 I'll leave shit alone if I don't it's gone RT tell your parents friends.Bye
— Lizard Squad (@LizardSquad69)

Sony has not said when it expects the service to resume.

http://www.psu.com/news/25493/PSN-down-for-second-day-as-Lizard-Squad-calls-for-more-followers

Mε λιγα λογια οποτε θελουν οι σαυρες θα παιζουμε και οποτε δε θελουν δε θα παιζουμε.

Ε αν ειναι ετσι να κανουμε λογαριασμο και να τα δινουμε σε αυτους και οχι στη sony.

• Like 1

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο ggramenos είναι spambot με το copy-paste που έχει ρίξει...
Gram, γραψε κατι για να ξέρουμε οτι είσαι εσύ καθώς και το αν είσαι καλά :D :D :D

Σχετικά με την φόλα που έχουμε φάει...δεν εχει να κανει ρε πστ με το γεγονος οτι δεν μπορουμε να παίξουμε VIDJYA GAEMS και κατι τρέχει στα γύφτικα αλλά το οτι τις λίγες μέρες που έχουμε οι γηραιότεροι (και μη) για πραγματικό λιώσιμο (πολυτέλεια πλέον) έρχονται κατι μαλανγκανες και σου στερουν το δικαιωμα - ειναι σαν να προσπαθείς να παίξεις σκάκι με φίλο, να πετάγεται ενας μαλανγκανας και να σου φυσάει διαρκώς τα πιόνια απο την σκακιέρα...σπάσιμο για το σπάσιμο με λίγα λόγια...

Που να επικρατούσε και η πολιτική ορισμένων εταιριών για "always online" κονσόλα και 24ωρα checks...θα κλαίγανε μανούλες (οι δικές τους) τώρα...

• Like 5

.....red.....καλα ειμαι...και πίστεψε με...δεν έχω όρεξη να κανω τη ζωή δύσκολη κανενος,ούτε να στεναχωρησω κανέναν μα κανέναν...αλλα εδω έγινε θέμα ακομα και στο κεντρικο δελτίο ειδήσεων.....τεσπα...το θέμα είναι όλη αυτή η ταλαιπωρία να τελειώσει το συντομότερο και να μας δώσουν και κανα πρωτοχρονιάτικο δωρακι :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...