Vole Maulder Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αυτοί με τα secondary μουφο-accounts ή, που κάνουν gameshare με φίλους τους πρέπει να διασκεδάζουν πολύ αυτή την στιγμή...amirite ? Εγώ μια χαρά είμαι, πάντως...στο PS3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Παιδες ηρθα στη παρεα. Το πηρα και γω χθες με Call Of Duty και Pes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Προφανως οταν ενα game το γουσταρεις πολυ, τα δινεις τα 40/50/60ευρα. Για ολα τα υπολοιπα meh games ή τα ενοικιαζεις ή τα παιρνεις secondary με 10/15 ευρω. Ε τωρα αν πεφτει το psn ή σου κοβει η forthnet το ιντερνετ, ε τι να κανουμε, μικρο το κακο. Και εδω ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Προφανως οταν ενα game το γουσταρεις πολυ, τα δινεις τα 40/50/60ευρα. Για ολα τα υπολοιπα meh games ή τα ενοικιαζεις ή τα παιρνεις secondary με 10/15 ευρω. Ε τωρα αν πεφτει το psn ή σου κοβει η forthnet το ιντερνετ, ε τι να κανουμε, μικρο το κακο. Και εδω ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. Τιποτα Δεν ανεβηκε το psn ακομη; PSN: http://gr.playstation.com/static/maintenance/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 PlayStation, Xbox users forced offline in possible attack Gamers were able to play games offline, but couldn't communicate with other players or make use of network functions. The hacker group Lizard Squad said earlier it was "smacking" the two systems, apparently one of several attacks in December. The group took responsibility for keeping each network down earlier this month on separate occasions. http://edition.cnn.com/2014/12/25/tech/playstation-xbox-problems/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ποιος ειναι ο σκοπος ολων αυτων δεν καταλαβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermario29 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ξερουμε αν και ποτε θα ξανα-ανεβει το PSN? Γιατι εγω μολις δοκιμασα να μπω και παλι τιποτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo_Mich Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Και εμεις τιποτα παιδες. 4 ατομα και δεν μπορουμε. Τι σκατα θα γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woolfy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Και μενα τιποτα παιδια νεκρο! Να ρωτησω κατι ρε παιδια το diablo3 πως μπορω να το παιξω διπλο με ενα φιλο στον ιδιο χωρο με τα δυο χειριστηρια που εχω;;; Μπορει να βοηθησει κανεις;;;;;;;;; Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μπαίνεις κανονικά στο παιχνίδι, πας στην οθόνη που έχει τους χαρακτήρες σου, πατάει ο φίλος σου το PS Button στο 2ο χειριστήριο, κάνει login, δημιουργείτε χαρακτήρες... και παίζετε. Αν δεν κάνω λάθος (έχω καιρό που το έκανα στο δικό μου), μέσες-άκρες αυτή είναι η διαδικασία. Αν σε ζορίσει παρ' όλα αυτά, πες μου να την τσεκάρω όταν πάω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimthb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Όταν λέτε νεκρό εννοείται δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλους; Εγώ όλο το πρωί έπαιζα multiplayer bf4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Γανώ το PSN μου μέσα, ακόμα down είναι...Ενα Destiny νοίκιασα και εγώ ο καρμίρης να ρίξω λίγο μπουμ-μπουμ και...Το λοιπόν, αναφέρω κάτι για να το μάθουν όσοι δεν το γνωρίζουν : Μερικά games χρειάζονται σύνδεση στο PSN για να μπορείς να τα πάιξεις - και δεν αναφέρομαι σε online-only προφανώς όπως Warframe/Destiny κτλπ αλλά και σε singleplayer - το Strider π.χ είναι ένα απο αυτά και αμα πας να το στείλεις/τρέξεις τώρα με το PSN που είναι down, με το που πας να παίξεις τρως πάγωμα οθόνης καθώς το game προσπαθεί να εξακριβώσει το license σου προφανώς.Σ'αυτή την περίπτωση, αυτό που πρεπει να κάνουμε είναι sign out απο το PSN (settings--> PSN --> sign out) για να μπορέσουμε να το παίξουμε.Πόσο μου λέιπουν οι εποχές που απλά έχωνες κασέτα/cartridge/CD μέσα στο παιχνιδόκουτο σου και έπαιζες... Ηθικό δίδαγμα : Γανώ τα online μου, γανώ το DRM μου μέσα, γανώ το "digital future", να τα βράσω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Γανώ το PSN μου μέσα, ακόμα down είναι...Ενα Destiny νοίκιασα και εγώ ο καρμίρης να ρίξω λίγο μπουμ-μπουμ και... Το λοιπόν, αναφέρω κάτι για να το μάθουν όσοι δεν το γνωρίζουν : Μερικά games χρειάζονται σύνδεση στο PSN για να μπορείς να τα πάιξεις - και δεν αναφέρομαι σε online-only προφανώς όπως Warframe/Destiny κτλπ αλλά και σε singleplayer - το Strider π.χ είναι ένα απο αυτά και αμα πας να το στείλεις/τρέξεις τώρα με το PSN που είναι down, με το που πας να παίξεις τρως πάγωμα οθόνης καθώς το game προσπαθεί να εξακριβώσει το license σου προφανώς. Σ'αυτή την περίπτωση, αυτό που πρεπει να κάνουμε είναι sign out απο το PSN (settings--> PSN --> sign out) για να μπορέσουμε να το παίξουμε. Πόσο μου λέιπουν οι εποχές που απλά έχωνες κασέτα/cartridge/CD μέσα στο παιχνιδόκουτο σου και έπαιζες... Ηθικό δίδαγμα : Γανώ τα online μου, γανώ το DRM μου μέσα, γανώ το "digital future", να τα βράσω... Τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι το προβλημα. Στον σωστο δρομο βρισκονται. Το προβλημα ειναι οτι πληρωνουμε για μια υπηρεσια ωστε να δουλευει σωστα και να ειναι προστατευμενα τα δεδομενα μας και αυτες ειναι τοσο απροστατευτες που μερικοι σπυριαρηδες εφηβοι μπορουν και τις χακαρουν απο τα υπογεια των σπιτιων τους για την πλακα τους...και μιλαμε για την microsoft και sony που αξιζουν δεκαδες δισεκατομμυρια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εγω δεν μπορω να παιξω οσα games εχω κατεβασει ουτε καν με το primary account,ειναι κλειδωμενα γιατι εχω κανει game share. Αυτο γινεται γιατι πρεπει να γινουν verified τα licence του κυριου acccount.Απ'οτι θυμαμαι πριν το share δεν γινοταν αυτο. Με αλλους χρηστες ειναι ουτως η αλλως κλειδωμενα εφοσον εχω κανει share. Μονο τα games που εχω κατεβασει τα οποια ειναι αγορασμενα απο τον αλλον χρηστη που κανω το share. Στα cd δεν υπαρχει περιορισμος,αλλα τα εχω ολα ψηφιακα εκτος απο 1 game που και αυτο χρειαζεται ιντερνετ. Ειμαι απο τους πρωτους χρηστες που εκαναν share αλλα αν γνωριζα τους περιορισμους που ειχε δεν θα το εκανα με τιποτα. Ουτε καν το Plus δεν αφηνει να μοιραστει σε αλλα accounts στην ιδια κονσολα παρα μονο αναμεσα στα 2 accounts που γινεται το share. Η γνωμη μου ειναι η εξης: Αν στην κονσολα σας παιζετε μονο 1 ατομο τοτε συμφερει το share,αρκει να εχετε τα ιδια γουστα με τον αλλον στα games πραγμα δυσκολο,καπου θα διαφωνησεις.Και να ειναι εμπιστος αρκετα. Εμενα με εχει χαντακωσει γιατι ειμαστε 2 ατομα στην ιδια κονσολα,εγω και ο αδερφος μου.Θα με συμφερε μονο αν ειχαμε 2 κονσολες και καναμε share μεταξυ μας. "Ψηνομουν" να αγορασω το Diablo σε cd για να παιξω με τον αδερφο μου γιατι ειναι απο τα λιγα games που υποστηριζουν μεχρι και 4 ατομα ακομα και offline.Αλλα σκεφτομαι να πεσει λιγο ακομα η τιμη του γιατι ουτως η αλλως περιμενα μεχρι τωρα.Και τα 50e που εχει τωρα δεν ειναι λιγα, εχω ξοδεψει αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ρε φανταστειτε πως το εχουν φτιαξει που αν δε κανει Login στο PSN ουτε το Youtube ουτε το PLex ανοιγει. Μιλαμε για τρελη συλληψη όποιος το σκεφτηκε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις