Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια τι ειναι το co-op? πως μπορω στο diablo να παιξω στην ιδια κονσολα με ενα φιλο μου με δυο χειριστηρια;;; Sent from my iPad using Insomnia Co op ειναι οταν μπορεις να παιξεις και με αλλους.Ναι στο Playstation μπορεις να παιξεις και με αλλους στην ιδια οθονη.Οπως λενε και αλλοι When you're at the character select screen, turn on your second controller and you can load a second profile for couch co-op. 1
Vole Maulder Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!! Μόλις χθες αγορασα το PS4.... Θα ήθελα να ρωτησω αν έχετε παίξει το Infamous first light? Επειδή το βλέπω σε παρα πολύ καλη τιμή, να το τσιμπησω; Είναι καλό; Εχε υπόψη πως θα το δώσουν στο Plus τον επόμενο μήνα, οπότε αν έχεις Plus μην το αγοράσεις τώρα. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πρεπει να σε ρωτησω αν εχεις παιξει καταρχην το second son και γενικα αν εισαι φαν της σειρας Infamous. Εγω το βρηκα πολυ τιμιο για τα λεφτα το first light καθως εχει ενα καλο story, μας φανερωνει καποια πραγματα που δεν γνωριζαμε για την Fetch και γενικα με τα challenges και ολα του, περνας καλα και με αυτο. Απο εκει κει περα εγω τα εχω βγαλει και τα δυο platinum, και περασα πολυ καλα μαζι τους. Για μενα αρτιστικα και οπτικως το game αποπνεει next gen και ηταν λογος τουλαχιστον για μενα να παω για το ps4. Δεν ξερω αν ειμαι ο καταλληλος να στα λεω ολα αυτα, καθως ειμαι μεγας fan των Infamous, μπορουν να πουν και αλλοι την γνωμη τους οντας λιγοτερο ενθουσιωδεις σε σχεση με μενα ως προς το game. Για μενα προχωρα και μη φοβου, αν και εφοσον εχεις παιξει το second son, για να καταλαβεις και τι γινεται, ασχετα αν ειναι prequel το First Light. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Δεν έχω παίξει το second son που μου λες αλλά και γενικά infamous. Έριξα μια ματια στο youtube για την πρωτη επαφη και μου άρεσαν τα γραφικά του, αλλά δεν μπορω να καταλάβω υπόθεση και γενικά αυτό που κανει, τα περιεργα , ανεβαίνει, κατεβαίνει απο κτήρια ως δια μαγείας. Σαν τον φλας!!! Χεχε καλό φαίνεται, με το στορυ αν μπορείς λίγο να με βοηθησεις και γενικά ποια είναι η βαση του παιχνιδιού. Εχε υπόψη πως θα το δώσουν στο Plus τον επόμενο μήνα, οπότε αν έχεις Plus μην το αγοράσεις τώρα.Ήθελα να ρωτησω και για αυτό, συμφέρει να βάλεις την κάρτα plus; Σου δίνουν δωρεάν παιχνίδια για κατέβασμα; φαντάζομαι όχι κάτι καλό.... Το first light δηλαδή θα το δώσουν δωρεάν;
Vole Maulder Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχάς, για να παίξεις online multiplayer χρειάζεσαι Plus, οπότε αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πρέπει να βάλεις. Οσον αφορά τα παιχνίδια, ναι, δίνουν δύο παιχνίδια κάθε μήνα, τα οποία αν τα κατεβάσεις όσο είναι διαθέσιμα (για ένα μήνα) σου μένουν για όσο είσαι συνδρομητής και μπορείς να τα σβήσεις και να τα ξανακατεβάσεις όποτε θες. Μέχρι τον προηγούμενο μήνα έδιναν κυρίως indie παιχνίδια στο PS4, κάποια καλά, κάποια αδιάφορα. Για Δεκέμβριο (προλαβαίνεις ακόμα να τα κατεβάσεις) έχουν δώσει το Injustice Gods Among Us και το Secret Ponchos. Για Ιανουάριο θα δώσουν Infamous First Light και Swapper (εξαιρετικό). Στο PS3 έχουν δώσει πολλά καλά παιχνίδια, πάντως, οπότε κάποτε θα αρχίσουν να δίνουν και τέτοια στο PS4, απλώς ακόμα είναι σχετικά νωρίς και δεν υπάρχει η πληθώρα παιχνιδιών που υπήρχε στο PS3 όταν ξεκίνησε αυτή η υπηρεσία. Κατά τ' άλλα, θα έχεις και cloud saving και σε κάποιες προσφορές ένα επιπλέον -10% στην τιμή με το Plus.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ...σου μένουν για όσο είσαι συνδρομητής και μπορείς να τα σβήσεις και να τα ξανακατεβάσεις όποτε θες. Κατά τ' άλλα, θα έχεις και cloud saving και σε κάποιες προσφορές ένα επιπλέον -10% στην τιμή με το Plus. Τι εννοείς για όσο είμαι συνδρομητής; πχ βάζω μια 3μηνη κάρτα, κατεβάζω τα 2 παιχνίδια, περνάνε οι 3 μήνες αλλά τα παιχνίδια τα έχω σβήσει; αν δεν βάλω κάρτα δεν μπορώ να τα κατεβάσω πάλι; καλά κατάλαβα; Με την κάρτα έχω κάποια έκπτωση απ ότι κατάλαβα αλλά πως τα αγοράζω; Με την προπληρωμένη κάρτα η μπορώ να τα αγοράσω και με κάρτα αναλήψεως;
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια τι εγινε με το psn?Σε εσας μπαινει κανονικα?
Vole Maulder Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Τι εννοείς για όσο είμαι συνδρομητής; πχ βάζω μια 3μηνη κάρτα, κατεβάζω τα 2 παιχνίδια, περνάνε οι 3 μήνες αλλά τα παιχνίδια τα έχω σβήσει; αν δεν βάλω κάρτα δεν μπορώ να τα κατεβάσω πάλι; καλά κατάλαβα; Με την κάρτα έχω κάποια έκπτωση απ ότι κατάλαβα αλλά πως τα αγοράζω; Με την προπληρωμένη κάρτα η μπορώ να τα αγοράσω και με κάρτα αναλήψεως; Αν η συνδρομή λήξει δεν μπορείς ούτε να τα παίξεις ούτε να τα κατεβάσεις πάλι. Ωστόσο, όταν ενεργοποιήσεις πάλι τη συνδρομή έχεις πρόσβαση σε ό,τι παιχνίδια είχες κατεβάσει πάλι. Με κάρτα αναλήψεως όχι. Με χρεωστική/πιστωτική/paypal αν θες κατευθείαν αγορά μέσα από το store. Διαφορετικά, μπορείς κι από εδώ http://www.maxplay.gr με paysafe να αγοράσεις προπληρωμένες κάρτες για το PSN και συνδρομές. Θα σου πρότεινα να φτιάξεις US account στο PSN (δες 2-3 σελίδες πίσω για το πώς, απλό είναι), επειδή συμφέρει οικονομικά και βγάζουν και συχνότερες/καλύτερες προσφορές.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια τι εγινε με το psn?Σε εσας μπαινει κανονικα? Εχει Maintenance,σε αλλους παιζει οnline σε αλλους οχι απ'οτι ακουω.Εμενα δεν παιζει,μονο σε party εμπαινε και μολις εκανα sign out ουτε party.
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 @Dec_Ot Τα μονα λιγα πραγματακια που μπορω να σου πω για το Infamous για να μην γραφω εκθεση εδω ειναι οτι στην ουσια ολη σειρα Infamous εχει πρωταγωνιστες μεταλλαγμενους και λεγονται conduits ή bio terrorists για την κυβερνηση. Ο καθε ενας απο αυτους εχει ενα ability, ειτε αυτο ειναι να παραγει, απορροφα ηλεκτρισμο, να χειριζεται καπνο, γυαλι, να παραγει τσιμεντο κτλ. Στο second son ο Delsin μπορει να απορροφησει το ability αλλων conduits. Πανω κατω αυτα, μπες και κανενα wiki και διαβασε και αλλα πραγματα για την σειρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία έχω καλυφθεί σχεδόν και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ένα τελευταίο, αν έχεις βάλει την 3μηνη πχ και για 1 βδομάδα η 2 βδομάδες δεν μπεις καθόλου, αυτές οι μέρες μετράνε ή μετράνε οι μέρες που είσαι μέσα;
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία έχω καλυφθεί σχεδόν και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ένα τελευταίο, αν έχεις βάλει την 3μηνη πχ και για 1 βδομάδα η 2 βδομάδες δεν μπεις καθόλου, αυτές οι μέρες μετράνε ή μετράνε οι μέρες που είσαι μέσα; Και φυσικα μετρανε,αλλιως η 3μηνη θα κρατουσε πολυ παραπανω. Τουλαχιστον εχει αρχισει και δινει καποια games της προκοπης.
Vole Maulder Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία έχω καλυφθεί σχεδόν και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ένα τελευταίο, αν έχεις βάλει την 3μηνη πχ και για 1 βδομάδα η 2 βδομάδες δεν μπεις καθόλου, αυτές οι μέρες μετράνε ή μετράνε οι μέρες που είσαι μέσα; Κάτι που ξέχασα να επισημάνω, αν φτιάξεις US account στο PSN θα πρέπει να προσέξεις να αγοράζεις συνδρομη΄Plus και προπληρωμένες κάρτες για US. Σε αυτή την περίπτωση, επίσης, οι προπληρωμένες είναι μονόδρομος, καθώς το PSN απαιτεί η billing address είτε στην πιστωτική είτε στο paypal να είναι στη χώρα που έχεις δηλωμένο το λογαριασμό του PSN. Δεν είναι κάποιο σοβαρό μείον αυτό, απλώς το τονίζω για τις επιλογές αγοράς που ρώτησες πριν.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ανεβηκε το psn ακομη; Τιποτα
red1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αυτοί με τα secondary μουφο-accounts ή, που κάνουν gameshare με φίλους τους πρέπει να διασκεδάζουν πολύ αυτή την στιγμή...amirite ? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις