red1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ρωταω, εχω ενα παιχνιδι π.χ το COD, θελει PS+ ωστε να παιξω online. Εχω 2 λογαριασμους (κανενας δεν ειναι sub-account κενενος), απο τους 2 εχει μονο ο ενας PS+, και ερωτω, αν μπω απο τον 2ο(που δεν εχει PS+) για να παιξω ονλινε, θα μπορω εφοσον δεν εχει PS+? Ασχετο..πως γινεται primary ενας λογαρισμος? Moυ φαίνεται πως το Ps plus μεταφέρεται απο το ενα account στο αλλο αν είναι ενεργοποιημενοι ως primary στην κονσόλα σου. Το κάνεις απο τα (PSN) settings του μηχανήματος... Δεν έχεις PS4 και ρωτάς υποθέτω ?
Alex21121988 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Us account με plus, λειτουργει και στο eu account και αναποδα, εφοσον ειναι στην primary κονσολα μας. 1
cpttony Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Moυ φαίνεται πως το Ps plus μεταφέρεται απο το ενα account στο αλλο αν είναι ενεργοποιημενοι ως primary στην κονσόλα σου. Το κάνεις απο τα (PSN) settings του μηχανήματος... Δεν έχεις PS4 και ρωτάς υποθέτω ? Οχι, πηρα προχτες ενα PS4 πακετο (2nd DS4, PES 2015, PS+) και ρωταω γιατι δεν εχω βαλει το 2ο account Θα δω και θα σας πω, Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!
ariskard Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Us account με plus, λειτουργει και στο eu account και αναποδα, εφοσον ειναι στην primary κονσολα μας. Λειτουργεί κανονικά, απλά δεν έχεις την έκπτωση για αγορές από το έτερο store 1
cpttony Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Νεες ερωτησεις!!! Παιδια γινεται να παιζω ενα παιχνιδι στο PS4 & να εχω ταυτοχρονα remote-play στο Vita ενα αλλο? Γινεται να παιξω remote play ΟΧΙ μεσω wifi, εννοω με αλλον τροπο, δεν γινεται? και κατι ακυρο. Το Injustice το εχει τζαμπα στο PS+, το εβαλα κι μετα απο λιγο το εσβησα..Αν παω να το κατεβασω τον Γεναρη, ξερω γω, θα το εχω τζαμπα ακομα?
kostiger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 1)No way Jose.. 2) Ναι γινεται με απευθειας συνδεση των 2 κονσολων.. 3) Ναι θα το εχεις κανονικα.
rouxlas86 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά το wolf among us το προτείνει κανείς? Έχει 13 ευρώ. Η πρώτη σεζόν walking μ'άρεσε πολύ, η δεύτερη λίγο λιγότερο.
ggramenos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Moυ φαίνεται πως το Ps plus μεταφέρεται απο το ενα account στο αλλο αν είναι ενεργοποιημενοι ως primary στην κονσόλα σου. .....όχι Red1.....δεν γινετε κατι τετοιο...δυστυχως...μπορεις με το account που εχει το plus να παιξεις κανονικα τα παιχνίδια online αλλων accounts που δεν εχουν plus... http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-Plus-Support/Can-i-transfer-my-plus-to-another-account/td-p/42805071 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα χριστουγεννα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
kostiger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Χρονιά πολλά μάγκες!Με υγεια κ ευτυχία σε όλη την παρέα! 3
Hulk7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα Ξέρει κανείς πως βάζουμε VPN στο PS4 για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Netflix ; και γενικά εφαρμογές που είναι για Αμερική μόνο; Ευχαριστώ
Vole Maulder Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά το wolf among us το προτείνει κανείς? Έχει 13 ευρώ. Η πρώτη σεζόν walking μ'άρεσε πολύ, η δεύτερη λίγο λιγότερο. Εφόσον σου άρεσαν τα TWD, εγώ θα σ' το πρότεινα. Εχει αρκετά διαφορετικό ύφος και πολύ καλή noir ατμόσφαιρα, αλλά το στιλ παιχνιδιού είναι ίδιο με τα TWD (διάλογοι, επιλογές, κλπ).
woolfy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα! Εχω παρει το diablo 3 μπορω να παιξω με ενα φιλο μουμε τα δυο χειριστηρια που εχω διπλα διπλα ;;; Ψαχνω στις ρυθμισεις αλλα δν βρισκω κατι.. Αν μπορει κανεις κ ξερει να βοηθησει ........ Sent from my iPad using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!! Μόλις χθες αγορασα το PS4.... Θα ήθελα να ρωτησω αν έχετε παίξει το Infamous first light? Επειδή το βλέπω σε παρα πολύ καλη τιμή, να το τσιμπησω; Είναι καλό;
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!! Μόλις χθες αγορασα το PS4.... Θα ήθελα να ρωτησω αν έχετε παίξει το Infamous first light? Επειδή το βλέπω σε παρα πολύ καλη τιμή, να το τσιμπησω; Είναι καλό; Πρεπει να σε ρωτησω αν εχεις παιξει καταρχην το second son και γενικα αν εισαι φαν της σειρας Infamous. Εγω το βρηκα πολυ τιμιο για τα λεφτα το first light καθως εχει ενα καλο story, μας φανερωνει καποια πραγματα που δεν γνωριζαμε για την Fetch και γενικα με τα challenges και ολα του, περνας καλα και με αυτο. Απο εκει κει περα εγω τα εχω βγαλει και τα δυο platinum, και περασα πολυ καλα μαζι τους. Για μενα αρτιστικα και οπτικως το game αποπνεει next gen και ηταν λογος τουλαχιστον για μενα να παω για το ps4. Δεν ξερω αν ειμαι ο καταλληλος να στα λεω ολα αυτα, καθως ειμαι μεγας fan των Infamous, μπορουν να πουν και αλλοι την γνωμη τους οντας λιγοτερο ενθουσιωδεις σε σχεση με μενα ως προς το game. Για μενα προχωρα και μη φοβου, αν και εφοσον εχεις παιξει το second son, για να καταλαβεις και τι γινεται, ασχετα αν ειναι prequel το First Light.
woolfy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια τι ειναι το co-op? πως μπορω στο diablo να παιξω στην ιδια κονσολα με ενα φιλο μου με δυο χειριστηρια;;; Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις