Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεος κατοχος PS4, ερωτησεις! (PS4 + 2nd DS4 + PES2015+PS+)

Εχω 2 λογαριασμους, ο πρωτος εχει PS+ (με την αγορα του 4 το εβαλα στον 1ο), απο κει αγοραζω γενικα οτι θελω απο το μαγαζακι.. Στο PS3 (τουλαχιστον) αγοραζα κατι απο το στορ (1oς λογαρ.) και εμφανιζοταν και στον δευτερο μου λογαριασμο.. π.χ. Το CoD:Ghosts το αγορασα & κατεβασα στον πρωτο λογαριασμο και μπορουσα να το παιξω ΚΑΙ απο τον 2ο..

1. Κατι αναλογο στο PS4 γινεται?
  2. Αν ναι, τι γινεται αν το παιχνιδι ειναι multiplayer και χρειαζεται PS+? (αναφερομαι στον 2ο μου λογαριασμο, που δεν εχει PS+) 
Δημοσ.

post-250123-0-83705800-1419407908_thumb.jpg

Παιδιά καλημέρα ! Αυτη η φωτό εχει το κλειδί για το diablo3. Επειδή εχω πρόβλημα μπορει κάποιος να βοηθήσει και να μου πει το πρώτο γραμμα με τα την παυλα πιο ειναι??? Βάζω το 8 αλλα δν ειναι αυτο.. Έχετε καμια ιδέα;;

δλδ ειναι απιστευτο αυτο αλλα πραγματικα εχω φαει ποση ωρα κ λυση δν βρισκω..

μην μπερδευτειτε εννοω το πρωτο γραμμα απο το τετραψηφιο !!

βοηθειααααα guyzzzzzssss

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

attachicon.gif:

Παιδιά καλημέρα ! Αυτη η φωτό εχει το κλειδί για το diablo3. Επειδή εχω πρόβλημα μπορει κάποιος να βοηθήσει και να μου πει το πρώτο γραμμα με τα την παυλα πιο ειναι??? Βάζω το 8 αλλα δν ειναι αυτο.. Έχετε καμια ιδέα;;

δλδ ειναι απιστευτο αυτο αλλα πραγματικα εχω φαει ποση ωρα κ λυση δν βρισκω..

μην μπερδευτειτε εννοω το πρωτο γραμμα απο το τετραψηφιο !!

βοηθειααααα guyzzzzzssss

Sent from my iPhone using Insomnia

μηπως 6?

Δημοσ.

οχι φιλε μου το δοκιμασα!

και δν ξερω κιολας αν αυτο το κλειδι μου χρειαζεται ουσιαστικα σε κατι... οποιο παιζει diablo ας βοηθησει!

Δημοσ.

λογικα ειναι ο κωδικος για μια πανοπλια,κατι για τους ωμους με φωτια αν θυμαμαι καλα το οποιο δεν ειναι και τιποτα,εγω το ειχα πουλησει γιατι μες το παιχνιδι θα βρεις πολυ καλυτερες στολες κλπ...οποτε και να μην το βαλεις δεν πειραζει,τωρα δες μπας και κανεις σε προηγουμενα γραμματα λαθος,κεφαλαια μικρα δοκιμασε...αν δε γινεται τιποτα στειλε mail να τους το πεις!

Δημοσ.

Νεος κατοχος PS4, ερωτησεις! (PS4 + 2nd DS4 + PES2015+PS+)

Εχω 2 λογαριασμους, ο πρωτος εχει PS+ (με την αγορα του 4 το εβαλα στον 1ο), απο κει αγοραζω γενικα οτι θελω απο το μαγαζακι.. Στο PS3 (τουλαχιστον) αγοραζα κατι απο το στορ (1oς λογαρ.) και εμφανιζοταν και στον δευτερο μου λογαριασμο.. π.χ. Το CoD:Ghosts το αγορασα & κατεβασα στον πρωτο λογαριασμο και μπορουσα να το παιξω ΚΑΙ απο τον 2ο..

1. Κατι αναλογο στο PS4 γινεται?
  2. Αν ναι, τι γινεται αν το παιχνιδι ειναι multiplayer και χρειαζεται PS+? (αναφερομαι στον 2ο μου λογαριασμο, που δεν εχει PS+) 

κανεις?

Δημοσ.

λογικα ειναι ο κωδικος για μια πανοπλια,κατι για τους ωμους με φωτια αν θυμαμαι καλα το οποιο δεν ειναι και τιποτα,εγω το ειχα πουλησει γιατι μες το παιχνιδι θα βρεις πολυ καλυτερες στολες κλπ...οποτε και να μην το βαλεις δεν πειραζει,τωρα δες μπας και κανεις σε προηγουμενα γραμματα λαθος,κεφαλαια μικρα δοκιμασε...αν δε γινεται τιποτα στειλε mail να τους το πεις!

δλδ φιλε δν επηρεαζει ουσιαστικα το παιχνιδι και να μην το εχω ? δλδ multiplayer ας πουμε θα λειτουργει κανονικα?

Δημοσ.

^ Αμα αγοράσεις κάτι απο τον Λογαριασμό "Α" ο οποίος είναι ενεργοποιημένος ως "primary" στην κονσόλα μπορείς να τον παίξεις κανονικότατα και απο τον λογαριασμό "Β" (ο οποίος πάλι πρέπει να είναι ενεργοποιημένος ως primary).

Για το 2ο δεν ξέρω, ρωτάς αν το Ps Plus μεταφέρεται απο τον εναν λογαριασμό στον άλλον ?

• Like 1
Δημοσ.

1. οχι

2. ναι

μην καίγεσαι να τα πάρεις.... κάτι βλακειούλες είναι που θα βρεις κίτρινα καλύτερα. 

• Like 1
Δημοσ.

δλδ φιλε δν επηρεαζει ουσιαστικα το παιχνιδι και να μην το εχω ? δλδ multiplayer ας πουμε θα λειτουργει κανονικα?

Ναι φιλε, don't worry, μια μαλ@κία έχτρα item είναι η οποία μάλλον "σπάει" και το παιχνίδι - κρίνοντας απο κάποια DLC rings που κατέβασα εγώ που για να χάσεις...λίγο δύσκολο (ακομα και στο hard) λόγω οτι σε κάνουν λίγο OP ;)

Eλα κι αλλες εορταστικες εκπτωσεις...

store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/january-sale/cid=STORE-MSF75508-DEALSDECPS

Bάλ'το στο άλλο topic Κωστή για τις προσφορές γιατί εδώ...θα χαθεί ;)

Ευχαριστούμε για το heads-up

Δημοσ.

Για το 2ο δεν ξέρω, ρωτάς αν το Ps Plus μεταφέρεται απο τον εναν λογαριασμό στον άλλον ?

Ρωταω, εχω ενα παιχνιδι π.χ το COD, θελει PS+ ωστε να παιξω online. Εχω 2 λογαριασμους (κανενας δεν ειναι sub-account κενενος), απο τους 2 εχει μονο ο ενας PS+, και ερωτω, αν μπω απο τον 2ο(που δεν εχει PS+) για να παιξω ονλινε, θα μπορω εφοσον δεν εχει PS+?

Ασχετο..πως γινεται primary ενας λογαρισμος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...