Mr_Terror Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Γρηγορη οχι σχεδον, ειναι σιγουρο οτι ετοιμαζεται μια συνεχεια του παιχνιδιου.
kostiger Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ti κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια Κωστή μου... Αναμενόμενο μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου, μαΚάκες είναι στην ND ? In other news : Concept εικόνες (έμφαση στο "concept") απο art-ίστα της NDσ Σιγουρα ηταν αναμενομενο, παροτι αρχικα οι επιτελεις του στουντιο φαινονταν μαλλον αρνητικοι στην προοπτικη συνεχισης...Εγω ανηκω στους υποστηρικτες του φιναλε του παιχνιδιου. Ως εκ τουτου, δεν επιθυμω απευθειας συνεχιση της ιστοριας του καλυτερου gaming διδυμου πρωταγωνιστων των τελευταιων ετων. Απο την αλλη αν επαληθευτει το αρθρο, πως θα αντισταθω, καθως για νιοστη φορα θα το γραψω...In ND we trust!
woolfy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις για τα παιχνιδια. Μια τελευταία ερώτηση.. Απο οτι εχω δει οι περισσότεροι αγοράζουν απο το αμερικανικο store για καλύτερες τιμες. Πείτε μου τι χρειάζομαι για να αγοράζω απο το αμερικανικο store κ επισης ποια τα μειονεκτήματα του; Sent from my iPhone using Insomnia
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Σωστός ο Άρης αλλά...δεν ξέρω... Δεν καταλαβαίνω πως η Blizzard βγάζει εναν τίτλο ανα 10 χρόνια, με γραφικά για να μπορεί να τρέχει ακόμα και σε τοστιέρα, "ιστορία" για 10-χρονα, grinding ad infinitum, με gameplay "πάτα το αριστερό click μέχρι να πεθάνει το mouse" - ή στην περίπτωση των κονσολών "button mashing" του αιώνα και ο κόσμος τα αγοράζει σαν ζεστά καρβέλια because..."phat loot"... ...Και μετά ρε φίλε κράζουν ολοι τα Dynasty warriors ως "button mashers" και παιχνίδια "χωρίς βάθος και λόγο ύπαρξης"... Double standards and all that, ή, όπως λένε και στο χωριό μου "2 μέτρα και 2 σταθμά"... Polished είναι τα παιχνίδια της, δεν λέω, παρόλα αυτά, αποτελούν την κλασσική περίπτωση "quantity over quality", και ναι, τα έχω παίξει ολα τα Diablo... παιχνίδι οπου είσαι εκεί, πατάς κουμπάκι (ή έχεις κρατημένο) και...απλά βλέπεις πράματα να ανατινάζονται στην οθόνη...Οταν λέω οτι με έχει πιάσει ύπνος πολλές φορές που το παίζω δεν υπερβάλω... Απίστευτα υπερεκτιμημένη εταιρεία και αυτή... /off-topic Γιατι πολυ απλα η Blizzard ξερει οτι οταν εχεις εκ.κοσμο να σου αγοραζει τα παιχνιδια της,δεν εχουν ολοι υπερ τουμπανα gaming pc για να τα παιξουν ουτε μπορουν να δινουν πολλα χρηματα για καρτες γραφικων οπως βλεπουμε στα διαφορα τεχνολογικα forum.Οσο για το Diablo αν εχεις παρεα ειναι μαγεια οπως αναφερθηκε,αν παλι εισαι μονος σου ναι καποια στιγμη κατανταει βαρετο. Το Dynasty warriors,μιας και ειχα παιξει μερικα στο Ps2,ειχαν το κακο οτι ηταν πολυ Generic,και τι να τα κανεις οταν μετα βγηκανε διαμαντακια οπως Bayonetta,DMC,Onimusha τα αφησαν κυριως για αλλες αγορες. Παντως απο τις λιγες εταιριες που δεν θεωρω υπερεκτιμημενες στο συνολο των παιχνιδιων που βγαζουν.
woolfy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μια τελευταία ερώτηση.. Απο οτι εχω δει οι περισσότεροι αγοράζουν απο το αμερικανικο store για καλύτερες τιμες. Πείτε μου τι χρειάζομαι για να αγοράζω απο το αμερικανικο store κ επισης ποια τα μειονεκτήματα του; Αναμένω απαντήσεις guyssss!!! Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia
cpttony Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Call of Duty AW, PS3 to PS4, physical copy (κουτι και CD) Πρεπει να το ξαναγορασω? ή με καποιον τροπο το περναω (εχω διαβασει αρκετα και εχω μπερδευτει) ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
xterm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Στην επόμενη ώρα αγοράζω ps4 , βοηθήστε να βρω την καλύτερη προσφορά. Θέλω οποσδήποτε 2ο dualshock.
mtzs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-2nd-DS4-Black-Pro-2015-Plus-90.htm http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-2nd-DS4-Black-Pro-2015-Plus-365.htm
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Στην επόμενη ώρα αγοράζω ps4 , βοηθήστε να βρω την καλύτερη προσφορά. Θέλω οποσδήποτε 2ο dualshock. Νομιζω οτι αυτα τα πακετα ειναι οτι πρεπει για σενα http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-Pro-Evolution-2015-Dualshock-Charger-Silicone-Case.htm http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-2nd-DS4-Black-Pro-2015-Plus-365.htm Ελπιζω να μην εχεις θεμα με το παιχνιδι μονο,κοινως να μην σου αρεσει το Pro.
xterm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 πολυ καλο αλλα αν το χε με κανενα call of duty
xavier Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 πολυ καλο αλλα αν το χε με κανενα call of duty παρε αυτη του γερμανου τοτε http://www.e-germanos.gr/e-germanos/middle/showMiddle.eg?selectedCategoryId=156 2 χειριστηρια , το cod, ps plus για 3 μηνες στα 440
ggramenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μια τελευταία ερώτηση.. Απο οτι εχω δει οι περισσότεροι αγοράζουν απο το αμερικανικο store για καλύτερες τιμες. Πείτε μου τι χρειάζομαι για να αγοράζω απο το αμερικανικο store κ επισης ποια τα μειονεκτήματα του; Αναμένω απαντήσεις guyssss!!! Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia ...μειονεκτημα ΚΑΝΕΝΑ.....θα πρέπει να φτιάξεις αμερικανικό λογαριασμό(ονομα(το δικο σου),διευθηνση,τηλεφωνο,ταχυδρομικος κωδικας) στο PS4 και για να το κάνεις αυτό http://www.borderlinx.com/GR/en/. Μετά αγοράζεις συνδρομές και προπληρωμένες κάρτες από amazon.com(στο amazon.com βαζεις αμερικανικη διευθηνση και εδώ όπως στο PS4 μιας και η αγορα είναι σε digital μορφη)..........,maxplay,pcgamesupply,κ.ο.κ.....μπενεις κανεις redeem code...τελος...
moumias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 και ρωσικο λογαριασμο φτιαξτε...ειναι χαμηλοτερο τωρα ακομα κι απο το δολαριο! 1
rouxlas86 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά κατέβασα το trial του Far Cry αλλά θέλει κλειδί από άλλο παίκτη. Αν υπάρχει κανένα διαθέσιμο, ας μου στείλει κάποιος να το δοκιμάσω.
mikele13- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά κατέβασα το trial του Far Cry αλλά θέλει κλειδί από άλλο παίκτη. Αν υπάρχει κανένα διαθέσιμο, ας μου στείλει κάποιος να το δοκιμάσω. απ'οτι καταλαβα,πρεπει αυτος που θα σου δωσει το κλειδι, να ειναι φιλος στο PSN και να μπει στο παιχνιδι να παιξετε μαζι. κ εγω πηρα κλειδι απο φιλο εδω,αλλα δεν με εβαζε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις