Raiden5 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Οσο προχωράς το dragon age γινετε ολο ποιο καλο κ ποιο πολύπλοκο, παιχνιδαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 To Νightmare δε παλευεται λιγακι, αλλα οκ φανταζομαι ειναι νωρις ακομα. Μου κατσε μια γκλιτσια (εκτος αν ειναι φυσιολογικο), σε σεντουκι που δε λουταρα τα παντα, οταν επεστρεψα ηταν εκει και ειχε μεσα και οτι ειχα προηγουμενως παρει. Το δοκιμασα τρεις φορες και καθε φορα που δε το αδειαζα τελειως στο respawn το σεντουκι ειχε οτι ειχα παρει απο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Λεω τωρα που ερχονται Χρισουγεννα, να προβω σε αγορα PS4! Eχω δει διαφορα πακετα, αλλα δεν ξερω πιο εινα "καλυτερο"(απο αποψη προσφορων). Θελω να μου προτεινεται πακετα, κατα προτιμηση με 2 μοχλους...Τι προτεινετε? Kαι κατι τελευταιο, εχω αγορασει στο PS3, κατι PS2 CLASSICS, αυτα μπορω να τα παιξω στο PS4? Καλυτερο κρινεται αυτο που σε βολευει εσενα περισσοτερο η αυτο που εχει παιχνιδια τα οποια προσεγγιζουν το στυλ σου. Με 2 μοχλους τα bundles ειναι στα 429Ε (νομιζω και μαυρο και ασπρο) και επισης υπαρχει ενα bundle με ενα μοχλο στα 419E με Little Big Planet 3, The Last of Us Remastered και Driveclub. Επισης υπαρχει στα 399E με ενα μοχλο και το GTA V. Στην ερωτηση σου για ps2 classics, οχι δε θα παιζουν στο ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλυτερο κρινεται αυτο που σε βολευει εσενα περισσοτερο η αυτο που εχει παιχνιδια τα οποια προσεγγιζουν το στυλ σου. Με 2 μοχλους τα bundles ειναι στα 429Ε (νομιζω και μαυρο και ασπρο) και επισης υπαρχει ενα bundle με ενα μοχλο στα 419E με Little Big Planet 3, The Last of Us Remastered και Driveclub. Επισης υπαρχει στα 399E με ενα μοχλο και το GTA V. Στην ερωτηση σου για ps2 classics, οχι δε θα παιζουν στο ps4. Εχω δει μια προσφορα με το PES 2015 + DS4 + 90 Days στο public, plaisio, αλλα δεν ξερω, το PES 2014 στο PS4 απ'οσο ξερω δεν παιρνει patch, οποτε το θεωρω λιγο ανουσιο αν δεν εχει αληθινες ομαδες! Τι λετε? & κατι που θυμηθηκα σημερα, λεω να παρω ενα infamous, ποιο προτεινετε? το Κανονικο ή το Standalone DLC ? ΠΟιες ειναι οι διαφορες? Ποιο αξιζει τα λεφτα του περισσοτερο? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2014 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Far Cry 4 Full Game Download $37.49 ONLY FOR US ACCOUNTS http://gamedealdaily.com/playstation-4/far-cry-4-full-game-download/ Destiny Full Game Download $37.49 ONLY FOR US ACCOUNTS http://gamedealdaily.com/playstation-4/destiny-full-game-download/ Little Big Planet 3 Full Game Download $32.49 ONLY FOR US ACCOUNTS http://gamedealdaily.com/playstation-4/little-big-planet-3-full-game-download/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woolfy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 παιδια ποιο θεωρειτε καλυτερο για αγορα : diablo 3 , far cry 4, shadow of mordor , dragon age?? ξερω ειναι διαφορετικα στυλ , αλλα σαν must buy με σειρα προτερειοτητας πιο θα βαζατε πρωτο??? αναμενω απαντησεις!!! ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικά, πρώτο στη λίστα μου θα έβαζα το Diablo, κυρίως λόγω του ότι υποστηρίζει 4 άτομα ταυτόχρονα στην ίδια κονσόλα. Ίσως δεν είναι το ποιοτικότερο εκ των τεσσάρων που αναφέρεις (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι), αλλά η δυνατότητα για local coop σπανίζει πλέον, γι' αυτό και το προκρίνω έναντι των άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hulk7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια ποιο θεωρειτε καλυτερο για αγορα : diablo 3 , far cry 4, shadow of mordor , dragon age?? ξερω ειναι διαφορετικα στυλ , αλλα σαν must buy με σειρα προτερειοτητας πιο θα βαζατε πρωτο??? αναμενω απαντησεις!!! ευχαριστω!! Shadow of mordorDiablo 3Far cry Dragon age Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2014 από Hulk7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικά, πρώτο στη λίστα μου θα έβαζα το Diablo, κυρίως λόγω του ότι υποστηρίζει 4 άτομα ταυτόχρονα στην ίδια κονσόλα. Ίσως δεν είναι το ποιοτικότερο εκ των τεσσάρων που αναφέρεις (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι), αλλά η δυνατότητα για local coop σπανίζει πλέον, γι' αυτό και το προκρίνω έναντι των άλλων. Σωστός ο Άρης αλλά...δεν ξέρω... Δεν καταλαβαίνω πως η Blizzard βγάζει εναν τίτλο ανα 10 χρόνια, με γραφικά για να μπορεί να τρέχει ακόμα και σε τοστιέρα, "ιστορία" για 10-χρονα, grinding ad infinitum, με gameplay "πάτα το αριστερό click μέχρι να πεθάνει το mouse" - ή στην περίπτωση των κονσολών "button mashing" του αιώνα και ο κόσμος τα αγοράζει σαν ζεστά καρβέλια because..."phat loot"... ...Και μετά ρε φίλε κράζουν ολοι τα Dynasty warriors ως "button mashers" και παιχνίδια "χωρίς βάθος και λόγο ύπαρξης"... Double standards and all that, ή, όπως λένε και στο χωριό μου "2 μέτρα και 2 σταθμά"... Polished είναι τα παιχνίδια της, δεν λέω, παρόλα αυτά, αποτελούν την κλασσική περίπτωση "quantity over quality", και ναι, τα έχω παίξει ολα τα Diablo... παιχνίδι οπου είσαι εκεί, πατάς κουμπάκι (ή έχεις κρατημένο) και...απλά βλέπεις πράματα να ανατινάζονται στην οθόνη...Οταν λέω οτι με έχει πιάσει ύπνος πολλές φορές που το παίζω δεν υπερβάλω... Απίστευτα υπερεκτιμημένη εταιρεία και αυτή... /off-topic 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Με βρίσκεις σε γενικές γραμμές σύμφωνο στα όσα αρνητικά αναφέρεις για το παιχνίδι. Όπως προανέφερα όμως, είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια -πλην fifa, uefa, fiba, ΕΠΟ κλπ... αθλητικών- που σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με άλλους τρεις στον ίδιο χώρο. Προσωπικά, την κονσόλα τη θεωρώ "εργαλείο" για ψυχαγωγία με παρέα, αλλιώς έχω και το PC. Και όταν η παρέα είναι στον ίδιο χώρο (και όχι ο καθένας σπίτι του με ακουστικά, μικρόφωνα κλπ), η διασκέδαση υπερισχύει -για εμένα- της ποιότητας του τίτλου (έως ένα βαθμό φυσικά). Έχω περάσει άπειρες όμορφες στιγμές π.χ. στο παρελθόν με....bomberman, worms κλπ, τα οποία σαφώς και δεν ήταν οι ΑΑΑ τίτλοι της γενιάς τους από πλευράς σεναρίου, τεχνικών χαρακτηριστικών κλπ. Συνοψίζω λοιπόν, και εν μέρει διορθώνω το προηγούμενο post μου, λέγοντας ότι θα προτιμούσα το Diablo μιας και είμαι "παρεάκιας". Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχω άποψη, αφού δεν έχουν περάσει ακόμη από τα χέρια μου (όταν πέσει η τιμή τους σε ρεαλιστικά για εμένα επίπεδα...βλέπουμε). Εάν δε είχα να επιλέξω κάποιο από αυτά για να παίζω μόνος στο σπίτι, προσωπικά θα επέλεγα : 1. Dragon age γιατί είμαι RPGας 2. Shadow of mordor γιατί ακούω γενικά ότι είναι από τους καλύτερους τίτλους αυτή τη στιγμή 3. Far Cry γιατί για εμένα FPS χωρίς mouse δε γίνεται (είμαι "ανάπηρος" όταν πρέπει να στοχεύσω με controller) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Όπως προανέφερα όμως, είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια -πλην fifa, uefa, fiba, ΕΠΟ κλπ... αθλητικών- που σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με άλλους τρεις στον ίδιο χώρο. Θα ήθελα να πιαστώ από αυτό και να προτείνετε - πείτε παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε 2 (ή παραπάνω) άτομα στην ίδια κονσόλα. Φυσικά δεν μιλάω για αθλητικά που σίγουρα γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκινας με Shadow of Mordor. Toσο απλα.. ΣΕΙΣΜΟΣ!!!! Αν επαληθευθει το αρθρο... http://www.gamrreview.com/news/92246/rumour-the-last-of-us-2-revealed-by-linkedin-profile/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκινας με Shadow of Mordor. Toσο απλα.. ΣΕΙΣΜΟΣ!!!! Αν επαληθευθει το αρθρο... http://www.gamrreview.com/news/92246/rumour-the-last-of-us-2-revealed-by-linkedin-profile/ Ti κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια Κωστή μου... Αναμενόμενο μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου, μαΚάκες είναι στην ND ? In other news : Concept εικόνες (έμφαση στο "concept") απο art-ίστα της ND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι σχεδον σιγορο για εμενα οτι θα βγαλουν και the last of us 2. Αποκλείεται να αφησουν την επιτυχια που ειχε το 1 ετσι ανεκμετάλλευτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 The Last of Us 2 Mentioned in Former Naughty Dog Developer's Resume http://www.gamespot.com/articles/the-last-of-us-2-mentioned-in-former-naughty-dog-d/1100-6424353/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις