Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τρωει το alien , θελω πολυ να το παιξω....προφανως και αξιζει...εγω προβλημα...εχω τοσα παιχνιδια να πιαξω εχω και το καναλι(προσπαθω να κανω το καλυτερο δηλαδη..) και μου ηρθε τωρα το εορταστικο ωραριο (10 με 9 Καθημερινες και τα Σ/Κ καποιες ωρες παλι..) και εγαμ@θειν λιγο..

Ε αφου εχεις γεμισει κονσολες :P

Alien δεν έχω παίξει ακόμα αλλά το Evil Within...είναι απίθανος τίτλος τελικά...

Λέω "τελικά" γιατί ο τεχνικός τομέας του δεν είναι και ο καλύτερος και η 1η ώρα (και κάτι ψιλά) του παιχνιδιού είναι..."κάπως" καθώς και όπλα δεν έχεις και βασίζεσαι στο (μέτριο) stealth, και τις μαύρες μπάρες δεν έχεις (ακόμα) συνηθίσει (ο οποίες λόγω αυτού σε εμποδίζουν στο να κάνεις κάποιες πράξεις), και τα συστήματα του παιχνιδιού δεν έχουν ακόμα "ανοίξει" και...

...με το που μαζέψεις όμως κανα' όπλο, κάνεις μερικά upgrade, μάθεις πως "λειτουργεί" το παιχνίδι και συνηθίσεις τις μαύρες μπάρες...ΑΛΛΟ παιχνίδι και κυριολεκτώ - στον βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν είναι ο ίδιος τίτλος που έπαιζες μερικες μόνο ώρες πρίν...Κοινώς, αργεί λίγο να πάρει μπρός αλλά με το που πάρει, διάολε, μιλάμε για Resident Evil 4 καταστάσεις και δεν γ@μω-υπερβάλω, απο την ζοφερή, μαεστρική ατμόσφαιρα μέχρι το "meaty" και ικανοποιητικό shooting, μέχρι τα διάφορα σενάρια οπου στην πέφτουν απο παντού καθώς το Soundtrack αρχίζει να "βαράει" δυναμικά και αρχίζεις να μετράς τις σφαίρες σου και το πως/με ποιον τρόπο θα τις αξιοποιήσεις σωστά.

Επίσης - και αυτο είναι κάτι το οποιο θέλω να τονίσω - είναι "game" με το "g" κεφαλαίο, απο τα διάφορα, σωστά και balanced συστηματα παιχνιδιού όπως "σφαίρες ή σπίρτα για να εξολοθρεύσω τους εχθρούς?" , μέχρι τον πολύ συγκεκριμένο ήχο των headshots/stomp, την μουσική των save-rooms οταν τα πλησιάζεις (resident κανείς ? ;)) , τα συγκεκριμένα i-frames κάποιων animation και το σωστό exploit τους και και και...

Το παιχνίδι είναι παιχνίδι και το γνωρίζει καλά, το άγγιγμα/πινελιά του Mikami είναι εμφανέστατο και μαεστρικό - είναι παχνίδι Mikami και φαίνεται.

Είναι απίστευτα ατυχές όμως το γεγονός οτι πάσχει απο τον σύνδρομο "το σπρωξαμε στην αγορά νωρίτερα απ'οτι έπρεπε" ή, το οτι το ID Tech 5 δεν ηταν καλή επιλογή γι'αυτόν το τίτλο συγκεκριμένα.

Όποιος θέλει ατμοσφαιράρα, καλό και "meaty" μπουμ-μπουμ (dat shotgun, dayummm), γούσταρε Resident/Silent Hill και είναι διατεθειμένος να παραβλέψει κάποια προβλήματα στο framerate...το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Είναι επίσης χορταστικότατο (εχω 14ώρες ήδη και μου μένουν άλλα 4 κεφάλαια) χωρίς να γίνεται βαρετό ή να κάνει "κοιλιά" καθώς τα σενάρια/πίστες αλλάζουν διαρκώς.

Κατ'εμε, άξιος συνεχιστής του RE4 (παίξτε το και θα το καταλάβετε) και το GOTY μου - κατι το οποίο δεν το περίμενα καθόλου...

Ενα "ακατέργαστο διαμαντάκι" μαζί με το 1ο Mass Effect, Demon/Dark Souls σειρά κτλπ - αμα μπορέσατε να συγχωρήσετε τα όποια τεχνικά προβληματάκια των προηγουμενων και να τα ευχαριστηθείτε γι'αυτά που προσέφεραν ως τιτλοι (βλέπε: gameplay) θα σας αρέσει και αυτό ;)

Και εμενα μου αρεσε παρα πολυ το Evil Within,τουλαχιστον μεχρι να πας στην πολη οπου γενικα ο κοσμος της πολης καμια σχεση με τις στοες κλπ.Εγω βεβαια το επαιξα στο Pc αλλα ναι ο τιλος ειναι παρα πολυ καλος και φερνει αρκετα το συναισθημα του RE4 οταν το πρωτο επαιξα στο GC. Γενικα για Goty δεν ξερω καθως ειμαι και εγω πιο πολυ ατομο των exclusive να βγαινουν σαν Goty αλλα αυτη την στιγμη αυτο μονο στην Nintendo πραγματικα γινεται.Στις αλλες κονσολες/Pc τον πρωτο λογο εχουν τα Multiplattform βλεπε Dragon Age,Shadow of Mordor,Bioshock και Tomb Raider περυσι κλπ.

Να πω μονο οπως ειπα και στο αντιστοιχο τμημα του Evil Within,οτι μακαρι να ηταν ετσι και τα παιχνιδια  Alone In the Dark οπως επισης και τα RE και Silent Hill. Αυτη ειναι η πραγματικη δυναμη του παιχνιδιου οτι πολυ απλα δειχνει τον δρομο στα αλλα Franchise για το που να κινηθουν. Και φυσικα εν οψη του αλλου διαμαντιου της Capcom Resident Evil Remaster αντε να ξαναδουμε επιτελους σωστη ατμοσφαιρα σε τετοιου ειδους παιχνιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Dragon Age Inquisition έχει παίξει κανείς σας; Ακούω/διαβάζω πολύ κόσμο να λέει τα καλύτερα (βγήκε και GOTY στα Keighly Awards), αλλά δε βλέπω να το αναφέρει κανείς εδώ.

Θελω να αγορασω ενα headset bluetooth γιατι δε με βολευει το μαμισιο,κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/2622268/Plantronics-Marque-2-M165.htmlθα το αναγνωρισει η θα εχω θεμα?Εχει κανει καποιος δοκιμη με κατι τετοιο?

Εγω προσωπικα θελω να το παιξω το συγκεκριμενο αλλα περιμενω να πεσει πρωτα η τιμη του :P

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Περιμένω να τελειώσει ο κύκλος προσφορών μήπως και το βγάλουν εκεί. Και το Evil Within το μετάνιωσα σχεδόν (τονίζω το σχεδόν, επειδή τα αξίζει τα λεφτά του με τα χίλια, για όλα αυτά που έγραψε ο red από πάνω) που δεν το περίμενα λίγο, 2-3 βδομάδες αφότου το αγόρασα το έβγαλαν μισή τιμή.

Τωρα σοβαρα αν ειναι να αγοραζουμε κονσολα 350-400 ευρω για να παιζουμε tetris τοτε παει το χασαμε...

Aν δεις τα top games για το ps4 μεχρι και τωρα - δεις ποσο εχει πουλησει η κονσολα ειναι να κλαις. 

Δεν μετανιωσα που την πηρα εννοειται, αλλα αν το δεις αντικειμενικα(οσο αυτο γινεται) βλεπεις οτι τα καλυτερα games της κονσολας ειναι τα remastered..

Το θετικο ειναι οτι το 2015 θα ειναι γεματη χρονια gaming και δεν νομιζω οτι το ps4 θα σκονιζεται για πολυ ακομα στο σαλονι μου.

Να την εχεις και απο κοντα φιλε Spartan29 την κονσολα για τις υπολοιπες μερες just to be sure για το θεμα αυτο. Αν στο ξανακανει να την πας στην κομετρον.

Ηθελα να στο προτεινω και εγω το rebuild database αλλα δεν μπορουσα να το συνδυασω στο μυαλο μου με το προβλημα της κονσολας σου.

Σου ειχα πει βεβαια κατι περι firmware κτλ αλλα το ειπα πανω στο desperation γιατι το θεμα που ειχες δεν το διαβαζα στα γνωστα φορουμ να υπαρχει σε πολλες κονσολες. Ελπιζω να μην χρειαστει να την επιστρεψεις.

Θα της βαλω ματακι και της δικης μου κονσολας :P

Βαλε ματακι αλεξη διοτι πεφτει ματιασμα καργα :PΤωρα περα απο την πλακα ο συγκεκριμενος θορυβος που μου εμφανιζετε μονο σε rest mode!!τελικως σταματαει μονο οταν απενεργοποιω τελιως την επιλογη usb charge απο τις ρυθμισεις τις επιλογης.Σκεφτομαι αυτο που μου ειπες σε προηγουμενο ποστ!!μηπως εφαγε καμια μπαγκια απο το τελευταιο filmware!!!και στρωσει στην πορεια με μια πιο νεοτερη εκδοση του λογισμικου.(Ο κυριοτερος  λογο που  δεν επελεξα να την παω σημερα στο σερβις ηταν η βελτιωση του προβληματος μου κατα μεγαλο ποσοστο)

Aν δεις τα top games για το ps4 μεχρι και τωρα - δεις ποσο εχει πουλησει η κονσολα ειναι να κλαις. 

Δεν μετανιωσα που την πηρα εννοειται, αλλα αν το δεις αντικειμενικα(οσο αυτο γινεται) βλεπεις οτι τα καλυτερα games της κονσολας ειναι τα remastered..

Απο τον επομενο χρονο αυτη η κατασταση θα βελτιωθει δραματικα πιστευω.

Οταν εχουμε το PS4 stand by και θελουμε να την κλεισουμε,γινεται να πατησουμε απ'ευθειας το power button απο την κονσολα η δεν κανει?Το εχει δοκιμασει κανεις?

Οταν εχουμε το PS4 stand by και θελουμε να την κλεισουμε,γινεται να πατησουμε απ'ευθειας το power button απο την κονσολα η δεν κανει?Το εχει δοκιμασει κανεις?

Απλά το πατάς συνέχεια μέχρι να ακούσεις 2 μπιπ. Τότε κλείνει.

• Like 2

Aσχετα αν η Sony υποστηριζει οτι το ps4 ειναι φτιαγμενο για να το εχουμε σε rest mode χωρις να εχουμε ποτε κανενα προβλημα, εγω θα προτεινω μιας και το συστημα ρευματος της ΔΕΗ δεν το λες και σταθερο να την κλεινετε και κανονικα την κονσολα που και που. Δεν ειναι ντροπη.

Εγω τουλαχιστον επειδη στην περιοχη που μενω γινεται το χειροτερο, φευγει και ερχεται το ρευμα σε κλασματα sec, τα ηλεκτρικα του σπιτιου δεν ειναι και τα καλυτερα, το εχω και σε σταθεροποιητη τασης καρφωμενο το ps. Απο εκει και περα και εγω οταν θελω να κατεβασει ενα game, να βρει updates και εγω το αφηνω σε rest mode αλλα οχι συνεχεια.

Ειναι κριμα να μας το καψει καμια μερα η εκπληκτικη ΔΕΗ, και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..

Εχουμε εγγυηση αλλα δεν ξερω κατα μας καλυπτει απο κατι τετοιο.

• Like 1

Δεν υπαρχει λογος να το εχουμε stand by αν δεν κατεβαζει.

Δεν υπαρχει περιπτωση να σε καλυψει η ΔΕΗ αν σου καει οποιαδηποτε ηλεκτρικη συσκευη,ποτε δεν εχω ακουσει η διαβασει να εχει γινει.

• Like 1

Λεω τωρα που ερχονται Χρισουγεννα, να προβω σε αγορα PS4!

Eχω δει διαφορα πακετα, αλλα δεν ξερω πιο εινα "καλυτερο"(απο αποψη προσφορων).

Θελω να μου προτεινεται πακετα, κατα προτιμηση με 2 μοχλους...Τι προτεινετε?

Kαι κατι τελευταιο, εχω αγορασει στο PS3, κατι PS2 CLASSICS, αυτα μπορω να τα παιξω στο PS4?

Dragon Age Inquisition έχει παίξει κανείς σας; Ακούω/διαβάζω πολύ κόσμο να λέει τα καλύτερα (βγήκε και GOTY στα Keighly Awards), αλλά δε βλέπω να το αναφέρει κανείς εδώ.

To ξεκινησα χτες.

Σε πρωτη φαση στο 4ωρο που ξοδεψα φενεται αρκετα καλος ο τιτλος και απο θεμα βαθους και γραφικων ηχου.

Το Customization του χαρακτηρα ειναι αρκετα καλο και μπορεις να αλλαξεις σχεδον τα παντα στην εμφανιση, το inventory ειναι κατανοητο και ο χειρισμος ειναι οσο πιο βατος μπορει να ειναι για ενα τετοιο παιχνιδι.

Εχει καποια ωραια συστηματακια περαν το κλασσικο συστημα μαχης που του δινουν λιγο βαθος.

Θα πω περισσοτερα σε μια δυο μερες για να το δω λιγο ακομα αλλα για την ωρα το παιχνιδι ειναι καλο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...