vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εμενα παλι ενω μου αρεσε πολυ δε μου αρεσε να πω την αληθεια (αν και αναμενομενο) , η αντιμετωπιση...Δηλαδη, απο ενα σημειο και μετα το παιχνιδι επαναλαμβανεται..βεβαια να πω και του στραβου τι δικιο δεν το τερματισα το αφησα...τεσπα....Θεωρω οτι ειναι ντροπη γενικα οχι για το gamespot αλλα για τις ιδιες τις κονσολες να μην εχουν game of the year καποιο exclusive τους....
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εμενα παλι ενω μου αρεσε πολυ δε μου αρεσε να πω την αληθεια (αν και αναμενομενο) , η αντιμετωπιση...Δηλαδη, απο ενα σημειο και μετα το παιχνιδι επαναλαμβανεται..βεβαια να πω και του στραβου τι δικιο δεν το τερματισα το αφησα...τεσπα....Θεωρω οτι ειναι ντροπη γενικα οχι για το gamespot αλλα για τις ιδιες τις κονσολες να μην εχουν game of the year καποιο exclusive τους.... Καλα αυτο χρονια γινεται.Μονο στην Nintendo που την κραζουν το βλεπεις αυτο αλλα εκει παμε αλλου Να πω την αληθεια και εμενα το Mordor μου αρεσε σε γενικες γραμμες μιας και ειναι ισως το καλυτερο Lotr παιχνιδι εκτως του Mmo,αλλα για GOTY αυτο δειχνει ποσο φτωχη χρονια ηταν αυτη για το Ps4.
spartan29gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ...ρε συ Patrick τη λες τωρα...το ότι κρατανε ρευμα οι πυκνωτες δεν είναι πρόβλημα ουτε κατι αγνωστο.....αυτό συμβαινει και στo τροφοδοτικο στο PC και γενικα ότι εχει σχεση με πυκνωτες ....η αποφορτηση ΠΑΝΤΑ γινετε όταν το βγαζεις από την πριζα και πατας το κουμπι Power On ... 1. Disconnect the power supply from the wall outlet. 2. Hit the power button on the computer a few times. This will drain the capacitors for you. The fans will spin briefly at the first power button push. I usually push it four or five times to make sure the capacitors are completely drained. ....Spartan.....δοκημασες τελικα να κανεις ένα rebuild database πριν το στειλεις??? Οχι δεν το δοκιμασα αυτο που μου ειπες(την κονσολα τελικα την εχω σπιτι μιας και οι 15 με 20 ημερες που μου ελεγε το καταστημα ηταν μουφες)Θα την παω μια βολτα ο ιδιος στην κομετρον αυριο το πρωι να δω τη θα μου πουν. Οχι δεν το δοκιμασα αυτο που μου ειπες(την κονσολα τελικα την εχω σπιτι μιας και οι 15 με 20 ημερες που μου ελεγε το καταστημα ηταν μουφες)Θα την παω μια βολτα ο ιδιος στην κομετρον αυριο το πρωι να δω τη θα μου πουν. Φιλε grammenos!!! με το που εκανα το rebuild database το προβλημα ελαχιστοποιηθηκε αρκετα(κανει τον συγκεκριμενο θορυβο στην αρχη πριν μπει σε rest mode!!αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταματαει τελιως τωρα.Μαλλον τζαμπα θα την πηγαινα αυριος προς κομετρον μερια.Να σε καλα ρε φιλαρακο με εσωσες. 1
Alex21121988 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Να την εχεις και απο κοντα φιλε Spartan29 την κονσολα για τις υπολοιπες μερες just to be sure για το θεμα αυτο. Αν στο ξανακανει να την πας στην κομετρον. Ηθελα να στο προτεινω και εγω το rebuild database αλλα δεν μπορουσα να το συνδυασω στο μυαλο μου με το προβλημα της κονσολας σου. Σου ειχα πει βεβαια κατι περι firmware κτλ αλλα το ειπα πανω στο desperation γιατι το θεμα που ειχες δεν το διαβαζα στα γνωστα φορουμ να υπαρχει σε πολλες κονσολες. Ελπιζω να μην χρειαστει να την επιστρεψεις. Θα της βαλω ματακι και της δικης μου κονσολας 1
Vole Maulder Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μούφα κονσόλα πήρα τελικά, ούτε το Tetris δεν μπορεί να τρέξει. Λέω να την πουλήσω όσο-όσο... ... 'Η μήπως να μην ξαναγοράσω τίποτα από την Ubisoft, γενικότερα; Χμμμ... Διλήμματα
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τωρα σοβαρα αν ειναι να αγοραζουμε κονσολα 350-400 ευρω για να παιζουμε tetris τοτε παει το χασαμε... 1
Vole Maulder Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αρα καλά κάνουν και δεν μπορούν να βγάλουν ούτε το Tetris σωστά, ε;
hollow_83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι ο κοσμος δειχνει τοσο hate σε μικρες εταιρειες και δεν παραβλεπει καποια στραβωπατηματα, αλλα σε εταιρειες του κωλου οπως η Ubifail που συνεχως σκατωνουν παιχνιδια και παιχνιδια υπαρχει συγχωροχαρτι. Καλα κανουν και βγαζουν σαβουρες. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ρε boyz επειδη το παρακολουθειται το θεμα στενα αρκετοι απο εδω, ψαχνω για ενα φιλο ενα PS4 καινουργιο σαν bundle με fifa15 ή nba2k15 ή PES2015 ή δευτερο DS4 .. Εχει παρει καμια καλη προσφορα το ματι σας;
Hulk7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ρε boyz επειδη το παρακολουθειται το θεμα στενα αρκετοι απο εδω, ψαχνω για ενα φιλο ενα PS4 καινουργιο σαν bundle με fifa15 ή nba2k15 ή PES2015 ή δευτερο DS4 .. Εχει παρει καμια καλη προσφορα το ματι σας; http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-PlayStation%C2%AE4-500GB-Black---GTA-5---PES-2015---Playstation-Plus-Cards---%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE-90-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD,99452,486149,1745913.html?langId=-18 http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-2nd-DS4-Black-Pro-2015.htm http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-Pro-Evolution-2015-NBA-2K-2015-Plus90.htm http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-500gb-and-gta-v-and-nba-2k15/prod7000466pp/ http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-500gb-and-pes-2015-and-nba-2k15/prod7000472pp/ 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θενξ κατι τετοιο κοιταγα να εχει κατι εξτρα απο τα συνηθισμενα..
kostiger Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλα αυτο χρονια γινεται.Μονο στην Nintendo που την κραζουν το βλεπεις αυτο αλλα εκει παμε αλλου Να πω την αληθεια και εμενα το Mordor μου αρεσε σε γενικες γραμμες μιας και ειναι ισως το καλυτερο Lotr παιχνιδι εκτως του Mmo,αλλα για GOTY αυτο δειχνει ποσο φτωχη χρονια ηταν αυτη για το Ps4. Τεινω να συμφωνησω. Και γραφω τεινω, καθως δεν εχω παιξει ακομα το Alien Isolation και το Evil Within, τα οποια φανταζουν στα ματια μου ως σοβαροι υποψηφιοι για GOTY. Εξαιρωντας λοιπον τις επανεκδοσεις, το Mordor, πραγματι ειναι ο ποιοτικοτερος τιτλος με τον οποιο εχω ασχοληθει στο ps4, μεχρι σημερα. To οποιο θα το χαρακτηριζα ως πολυ καλο και οχι ως αριστουργηματικο παιχνιδι. Ειναι και αυτος ενας δεικτης της πενιας τιτλων της βιβλιοθηκης του ps4...
red1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τεινω να συμφωνησω. Και γραφω τεινω, καθως δεν εχω παιξει ακομα το Alien Isolation και το Evil Within, τα οποια φανταζουν στα ματια μου ως σοβαροι υποψηφιοι για GOTY. Εξαιρωντας λοιπον τις επανεκδοσεις, το Mordor, πραγματι ειναι ο ποιοτικοτερος τιτλος με τον οποιο εχω ασχοληθει στο ps4, μεχρι σημερα. To οποιο θα το χαρακτηριζα ως πολυ καλο και οχι ως αριστουργηματικο παιχνιδι. Ειναι και αυτος ενας δεικτης της πενιας τιτλων της βιβλιοθηκης του ps4... Alien δεν έχω παίξει ακόμα αλλά το Evil Within...είναι απίθανος τίτλος τελικά... Λέω "τελικά" γιατί ο τεχνικός τομέας του δεν είναι και ο καλύτερος και η 1η ώρα (και κάτι ψιλά) του παιχνιδιού είναι..."κάπως" καθώς και όπλα δεν έχεις και βασίζεσαι στο (μέτριο) stealth, και τις μαύρες μπάρες δεν έχεις (ακόμα) συνηθίσει (ο οποίες λόγω αυτού σε εμποδίζουν στο να κάνεις κάποιες πράξεις), και τα συστήματα του παιχνιδιού δεν έχουν ακόμα "ανοίξει" και... ...με το που μαζέψεις όμως κανα' όπλο, κάνεις μερικά upgrade, μάθεις πως "λειτουργεί" το παιχνίδι και συνηθίσεις τις μαύρες μπάρες...ΑΛΛΟ παιχνίδι και κυριολεκτώ - στον βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν είναι ο ίδιος τίτλος που έπαιζες μερικες μόνο ώρες πρίν...Κοινώς, αργεί λίγο να πάρει μπρός αλλά με το που πάρει, διάολε, μιλάμε για Resident Evil 4 καταστάσεις και δεν γ@μω-υπερβάλω, απο την ζοφερή, μαεστρική ατμόσφαιρα μέχρι το "meaty" και ικανοποιητικό shooting, μέχρι τα διάφορα σενάρια οπου στην πέφτουν απο παντού καθώς το Soundtrack αρχίζει να "βαράει" δυναμικά και αρχίζεις να μετράς τις σφαίρες σου και το πως/με ποιον τρόπο θα τις αξιοποιήσεις σωστά. Επίσης - και αυτο είναι κάτι το οποιο θέλω να τονίσω - είναι "game" με το "g" κεφαλαίο, απο τα διάφορα, σωστά και balanced συστηματα παιχνιδιού όπως "σφαίρες ή σπίρτα για να εξολοθρεύσω τους εχθρούς?" , μέχρι τον πολύ συγκεκριμένο ήχο των headshots/stomp, την μουσική των save-rooms οταν τα πλησιάζεις (resident κανείς ? ) , τα συγκεκριμένα i-frames κάποιων animation και το σωστό exploit τους και και και... Το παιχνίδι είναι παιχνίδι και το γνωρίζει καλά, το άγγιγμα/πινελιά του Mikami είναι εμφανέστατο και μαεστρικό - είναι παχνίδι Mikami και φαίνεται. Είναι απίστευτα ατυχές όμως το γεγονός οτι πάσχει απο τον σύνδρομο "το σπρωξαμε στην αγορά νωρίτερα απ'οτι έπρεπε" ή, το οτι το ID Tech 5 δεν ηταν καλή επιλογή γι'αυτόν το τίτλο συγκεκριμένα. Όποιος θέλει ατμοσφαιράρα, καλό και "meaty" μπουμ-μπουμ (dat shotgun, dayummm), γούσταρε Resident/Silent Hill και είναι διατεθειμένος να παραβλέψει κάποια προβλήματα στο framerate...το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι επίσης χορταστικότατο (εχω 14ώρες ήδη και μου μένουν άλλα 4 κεφάλαια) χωρίς να γίνεται βαρετό ή να κάνει "κοιλιά" καθώς τα σενάρια/πίστες αλλάζουν διαρκώς. Κατ'εμε, άξιος συνεχιστής του RE4 (παίξτε το και θα το καταλάβετε) και το GOTY μου - κατι το οποίο δεν το περίμενα καθόλου... Ενα "ακατέργαστο διαμαντάκι" μαζί με το 1ο Mass Effect, Demon/Dark Souls σειρά κτλπ - αμα μπορέσατε να συγχωρήσετε τα όποια τεχνικά προβληματάκια των προηγουμενων και να τα ευχαριστηθείτε γι'αυτά που προσέφεραν ως τιτλοι (βλέπε: gameplay) θα σας αρέσει και αυτό 3
vag.patrick Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Με τρωει το alien , θελω πολυ να το παιξω....προφανως και αξιζει...εγω προβλημα...εχω τοσα παιχνιδια να πιαξω εχω και το καναλι(προσπαθω να κανω το καλυτερο δηλαδη..) και μου ηρθε τωρα το εορταστικο ωραριο (10 με 9 Καθημερινες και τα Σ/Κ καποιες ωρες παλι..) και εγαμ@θειν λιγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις