ggramenos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και ειπες remastered ....εγω που ειχα να πιασω PS από το 2002 ,τα remastered τα εχω καταευχαριστηθει....οσο για το 2015 πιστευω............... is going to be the best year in gaming's history
red1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 LOADOUT out now... Kούτρα btw...Στο ΕυρωπΕϊκο δεν ξέρω αν βγήκε...βαριέμαι να ψάξω 1
vag.patrick Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ευρωπΕϊκο δεν ηρθε ακομα red το ψαξα εγω.... περιμενουμε.... 1
red1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ευρωπΕϊκο δεν ηρθε ακομα red το ψαξα εγω.... περιμενουμε.... Btw, δεν με άφηνε να μπω στο store πριν λίγο, ουτε το 'πεϊκό, ουτε στο 'μεριΚλάνικο...Τι παίζει κύριοι ? Bug-ιά ή...? Πατάω στο εικονίδιο και απλά μου βγάζει το κυκλάκι που spin-άρει αλλά..δεν...
mixalisss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα καινουργιος κατοχος ps 4 θελω τα φωτα σας .ειχα παλιο account ps3 το εβαλα και ps4 και εφτιαξα και ενα αμερικανικο account εκανα και τους 2 λογαριασμους prumary.σκεφτομαι τωρα να αγορασω ps plus us ειναι πιο φτηνο.τα παιχνιδια που κατεβαζω απο εκει θα παιζονται και στο ευρωπαικο λογαριασμο μου ; εχετε να προτεινεται κατι αλλο που πρεπει να κανω επισης στις ρυθμισεις για την τηλεοραση τα αφηνω στο automatic η πειραψ rgb κπς ευχαριστω
spartan29gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τον ηπιαμε μαγκες!!15 με 20 εργασιμες ημερες μου ειπαν οτι θα κανει για να μου επιστραφει η κονσολα στα χερια μου(ελπιζω μονο να βγω κερδισμενος απο ολλην αυτην την ταλαιπωρια)
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 mixaliss γυρνα μερικες σελιδες πισω τα λενε αναλυτικα τα παιδια.(στο λεω για να μην περιμενεις απαντησεις τσαμπα).Red εμενα στο ΕυρωπΕϊκο μου κολλησε λιγακι οντως, αλλα μπηκε κανονικα και η πλοηγηση ηταν κανονικη.Καιιιιι...!!Spartan θυμησε μου ποια ταλαιπωρια φιλος....
spartan29gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 mixaliss γυρνα μερικες σελιδες πισω τα λενε αναλυτικα τα παιδια.(στο λεω για να μην περιμενεις απαντησεις τσαμπα).Red εμενα στο ΕυρωπΕϊκο μου κολλησε λιγακι οντως, αλλα μπηκε κανονικα και η πλοηγηση ηταν κανονικη.Καιιιιι...!!Spartan θυμησε μου ποια ταλαιπωρια φιλος.... Μπες στην προηγουμενη σελιδα βαγγελη!!και διαβασε αναλυτικος το προβλημα μου http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic/page-671 Υ.Γ 6 ποστ απο την αρχη.
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 αααα...Το διαβασα το μεσημερι στο διαλλειμα στην δουλεια.. Το στειλες τελικα??? Εγω να σου πω ρε συ θα το εστελνα μετα τα χριστουγεννα...Οπως και να χε θα περνουσε το λιγοτερο ελεγχο , ειτε σου βγαζε θεμα η οχι απο σερβις θα περνουσε...Αρα (για μενα παντα) εισαι χαμενος λογω χριστουγεννων ( αν ειχες χρονο να βγαλεις τα ματια σου, να παιξεις)..... Οπως και να χει ελπιζω να περασει κανονικα απο σερβις..Γενικα το χα πει και τις προηγουμενες μερες οτι παρατηρησα θεματακι με το τροφοδοτικο του...Εμενα κραταει φορτο για μερικα λεπτα και δεν αδειαζει αν δεν κανω την κινηση να πατησω το power(touch button) , ενω ειναι εκτος πριζας φυσικα.... 1
spartan29gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 αααα...Το διαβασα το μεσημερι στο διαλλειμα στην δουλεια.. Το στειλες τελικα??? Εγω να σου πω ρε συ θα το εστελνα μετα τα χριστουγεννα...Οπως και να χε θα περνουσε το λιγοτερο ελεγχο , ειτε σου βγαζε θεμα η οχι απο σερβις θα περνουσε...Αρα (για μενα παντα) εισαι χαμενος λογω χριστουγεννων ( αν ειχες χρονο να βγαλεις τα ματια σου, να παιξεις)..... Οπως και να χει ελπιζω να περασει κανονικα απο σερβις..Γενικα το χα πει και τις προηγουμενες μερες οτι παρατηρησα θεματακι με το τροφοδοτικο του...Εμενα κραταει φορτο για μερικα λεπτα και δεν αδειαζει αν δεν κανω την κινηση να πατησω το power(touch button) , ενω ειναι εκτος πριζας φυσικα.... To εστειλα τελικα διοτι με ενοχλουσε αρκετα ο στατικος θορυβος που εβγαζε η κονσολα.Δυστυχως επεσε η φαση να ειναι κοντα στην περιοδο των χριστουγεννων!!!!αλλα πραγματικα ηθελα να τελιωνω μια και καλη.Τωρα αν ειμαι τυχερος μπορει να μου την στειλει το πνευμα των χριστουγεννων την παραμονη.
ggramenos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ..Γενικα το χα πει και τις προηγουμενες μερες οτι παρατηρησα θεματακι με το τροφοδοτικο του...Εμενα κραταει φορτο για μερικα λεπτα και δεν αδειαζει αν δεν κανω την κινηση να πατησω το power(touch button) , ενω ειναι εκτος πριζας φυσικα.... ...ρε συ Patrick τη λες τωρα...το ότι κρατανε ρευμα οι πυκνωτες δεν είναι πρόβλημα ουτε κατι αγνωστο.....αυτό συμβαινει και στo τροφοδοτικο στο PC και γενικα ότι εχει σχεση με πυκνωτες ....η αποφορτηση ΠΑΝΤΑ γινετε όταν το βγαζεις από την πριζα και πατας το κουμπι Power On ... 1. Disconnect the power supply from the wall outlet. 2. Hit the power button on the computer a few times. This will drain the capacitors for you. The fans will spin briefly at the first power button push. I usually push it four or five times to make sure the capacitors are completely drained. αλλα πραγματικα ηθελα να τελιωνω μια και καλη.Τωρα αν ειμαι τυχερος μπορει να μου την στειλει το πνευμα των χριστουγεννων την παραμονη. ....Spartan.....δοκημασες τελικα να κανεις ένα rebuild database πριν το στειλεις???
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μισο... αλλο το psu στο pc που ξες τι ειναι γενικοτερα...ασε που ας πουμε εγω εχω ενα 750hxi corsair... ειναι το πρωτο που δε κραταει φορτο στους πυκνωτες....και αυτο γιατι προφανως ειναξ ποιοτητα , οχι μ@λακιες. Αλλο το φορτο που κραταει 2-3 δευτερολεπτα και αλλο αυτο που μου κανει εμενα (κοντα στα 10 και κατι...).Εν ολιγης λεω οτι το τροφοδοτικο ειναι για τον πεολιδη και αυτο ισχυσι για το δικο μου ps4... P.S:Εχω παρατηρησει εδω μεσα οτι υπαρχει πολυ ενταση γενικοτερα,οτι γραψουμε ας πουμε για να μην την ακουσουμε απο καποιον γενικα πρεπει να το εξηγησουμε απο δεκα μεριες..... Ειλικρινα χαλαρωστε, δε μπορουμε να γραφουμε εκθεσεις για να καταλαβαινει ο καθε ενας τι θελουμε να πουμε, αν ειμαστε σχετικοι η ασχετοι και παει λεγοντας..... Ggramenos φιλικα τα γραφω, οχι για σενα, το βλεπω απο πολλους. Εσυ ησουν η αφορμη. Καλημερα
ggramenos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 . Αλλο το φορτο που κραταει 2-3 δευτερολεπτα και αλλο αυτο που μου κανει εμενα (κοντα στα 10 και κατι...). .....σε αυτό το φορτο αναφερθηκα των 2-3 δευ. όχι για 10+........δεν προσεξα που ειπες ότι σου κραταει το φορτιο τοσο πολύ....σορρυ..αν είναι εντος εγγυησης, από μενα,θα σου ελεγα να το κοιτάξεις....
woolfy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά καλημέρα ! Ειμαι σε διλημμα γιατί διαβάζοντας αμέτρητα posts δν εχω καταλήξει αν πρεπει να αλλάξω το PS3 κ να παρω το ps4... Αν παραμείνω με το PS3 κ παρω κ μια σύνδρομη plus για να κατεβάσω παιχνιδια που δν εχω παίξει πιστεύετε θα ειμαι οκ; Sent from my iPhone using Insomnia
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 να σου πω την αμαρτια μου τα θελει ο κωλος μου και δε θα το στειλω γιατι στην τελικη σπανια βγαινει απο την πριζα...αν στα τελευταια της εγγυησης (αν δεν εχει βγαλει κατι-κουφια ωρα) εχω ορεξη θα το στειλω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις