Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο κατω στα comments πολλοι λενε οι φταιει o hdd. Eτσι ακριβως σου κανει και εσενα.? Δεν ειναι και πολυ συχνο το φαινομενο αυτο, λιγο που το εψαξα.

Αλεξη αυτο μου το κανει μονο σε rest mode!!Οταν  ομως το βαζω σε κανονικη λειτουργια παυει το συγκεκριμενο φαινομενο.(απλα ο θορυβος που δειχνει στον βιντεο μοιαζει αρκετα με του δικου μου προβληματος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολυ κουφο. Το googl-αρες να δεις αν εχει παρουσιαστει σε αλλον? Θα το δω και εγω. Δεν παιζει να φταιει κανενα firmware κτλ. λες?

Πολυ κουφο. Το googl-αρες να δεις αν εχει παρουσιαστει σε αλλον? Θα το δω και εγω. Δεν παιζει να φταιει κανενα firmware κτλ. λες?

Πολυ φοβαμαι οτι μπορει να παιζει και αυτο(filmware)αλλα πραγματικα δεν θελω να τραβαω στην κομετρον τον μηχανημα αν δεν μαθω τελικως ποσο σοβαρο η οχι ειναι το συγκεκριμενο φαινομενο.

Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο να ακουγεται ψιλος και ιχνος ηχος ενω ειναι κλειστο το  μηχανημα??μηπως τα εχει κλασει οριστικα το τροφοδοτικο του μηχανηματος? :fear:

Να φανταστω εχεις δοκιμασει να το βγαλεις απο την μπριζα για κανενα 2λεπτο ή να αλλαξεις πχ πολυμπριζο ή να δοκιμασεις σε αλλη μπριζα γενικα. 

Αν κανει τα ιδια μαλλον ελλατωματικο psu σου ετυχε στο ps4 ή εγινε απο την ΔΕΗ και τις τασεις του ρευματος. Εγω πχ το εχω καρφωμενο σε πολυμπριζο με σταθεροποιητη τασης για αυτο ακριβως τον λογο.

Αυτες ειναι οι μλκιες του Rest mode. Aν κανει ιστοριες το ρευμα και το ειχες συνεχως σε rest mode, μαλλον υπαρχει περιπτωση να στην εκανε η ΔΕΗ την δουλεια..

Εχεις εγγυηση, αρα θα στο αλλαξουν αν οντως υπαρχει προβλημα με την ιδια την κονσολα.

• Like 2

Πολυ φοβαμαι οτι μπορει να παιζει και αυτο(filmware)αλλα πραγματικα δεν θελω να τραβαω στην κομετρον τον μηχανημα αν δεν μαθω τελικως ποσο σοβαρο η οχι ειναι το συγκεκριμενο φαινομενο.

... rebuild database εκανες??

Eιτε ειναι coil whine ειτε ακουγεται ο ανεμιστηρας που δουλευει σε πολυ χαμηλες στροφες.

Σε καθε περιπτωση μπορεις να το πας πισω και να πεις με ενοχλει ο θορυβος σε αλλους δε το κανει.

Me to coil whine δυστυχως η AMD εχει ενα θεμα γενικοτερα, οποτε καποια στιγμη ισως να αρχισει να το κανει σε ολους, δεν ειναι παντα κακο ή οτι θα χαλασει δε σημαινει οτι πρεπει να ανεχεσαι τον θορυβο.

• Like 1

Οχι δεν εχω κανει(θα βοηθουσε σε κατι?)

Υ.Γ Ευχαριστω πολυ παιδια για της πληροφοριες σας

....το ρωτας???Κανε ένα, δεν χανεις ΤΙΠΟΤΑ....το πρωτο πραγμα που θα'πρεπε να κανεις εξαρχής...μπες σε safe mode...καλητερα...

• Like 1

Μιας και ειπες remastered

Ευκαιρια μιας και προχτες εκλεισε το PS4 ενα χρονο στην ελληνικη αγορα.

οριστε η λιστα με τα καλυτερα scores στο μετακριτικ

http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/new-releases/ps4/metascore

Πηραμε λοιπον PS4 για να παιζουμε

pixels (minecraft), tales of borderlands, isaac rebirth, geometry wars, unfinished swan, και remastered editions των GTA + TLOU + tombraider.

παιχνιδια που δε θα ειχαν καμια ουσιαστικη διαφορα αν παιζαμε σε PS3 η και PSV (ολες οι ιντιές)

Ολα αυτα τα  platform-indies δε τα εχω παιξει. Απλα αναρωτιεμαι ποσο καλυτερα φαινονται η ειναι στο PS4 απ οτι ειναι στο PSV η το PS3

Για να μη πω παραπανω λεω μια λεξη μονο: ντροπη.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...