Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι οπως με τα cd, που γραφουν επανω οτι απαγορευετε να κανεις μεταπώληση κ ανταλαγη αλλα το κανουν ολοι.

Εγω παντως δεν το αλλαζω κ δεν προκειται να με κανουν ban γτ δεν τους συμφερει να μπουν σε αυτη την διαδικασια κ να τα βαζει μετα μαζι τους ολος ο κοσμος.

Θεωρο οτι το βαζουν στους ορους μονο κ μονο για να ειναι καλυμμένοι νομικα.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια το θεμα εχει παρει λιγο διαστασεις..η sony επιμενει να λεει οτι ειναι παρανομο και μιλα ξεκαθαρα για ban σε οποιον το κανει!

http://community.eu.playstation.com/t5/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-sos/m-p/22777522/highlight/false#M5448

Αφου ειναι παρανομο γιατι το επιτρεπει;

Ενα firmware update ειναι και κλειδωνει ο λογαριασμος στον χρηστη. Τελεία, ουτε μπαν χρειαζονται ουτε τιποτε αλλο.

Δημοσ.

Μαλακιες.

Στο επισημο FAQ δε λεει καπου οτι απαγορευεται το sharing και το primary account, μαλιστα εχει ενοτητα για χρηση του primary account σε not home κονσολα. Αν ειναι να κανουν κατι πρωτα θα πρεπει να γινουν ξεκαθαροι στο FAQ τους.

Tσαμπα τρωγεστε. Οι μονοι που κινδυνευουν ειναι οσοι αγοραζουν λογαριασμους απο ebay.

To συστημα αυτο υπαρχει απο το PS3 (ξεκινησε με 5 συστηματα και στην πορεια επεσε στα 2) και συνεχιζει και τωρα.

• Like 4
Δημοσ.

Παράνομο είναι, όπως επεσήμαναν παραπάνω, το να δίνεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου σε τρίτους, ή να πουλάς λογαριασμούς. Γι' αυτό τονίζουν το παράνομο της φάσης σε τέτοιες ερωτήσεις, επειδή έχει γίνει μόδα η αγοραπωλησία secondary accounts (πράγμα που είναι είναι παράνομο). 

Αυτό που δεν είναι παράνομο είναι να μπαίνεις σε άλλη κονσόλα από την κύριά σου με το προφίλ σου και να παίζεις, που αυτό, ουσιαστικά γίνεται με το gamesharing. Με πιο απλά λόγια, είναι σαν να κάνετε τράμπα κονσόλες με τον αδερφό σου ή τον κολλητό σου. Αυτό δε γίνεται να το απαγορέψει η Σόνι ούτε και να το ελέγξει. 

Αν μιλάτε γι' αυτό εγώ εκτιμώ πως θα ήταν μεγάλη και ακραία γκάφα από τη Σόνι να αλλάξει κάτι. Αν μιλάτε για αγορές λογαριασμών από το ebay εκεί αναλαμβάνετε τα ρίσκα σας. 

• Like 1
Δημοσ.

Dante returns in 1080p/60fps, with a fistful of new features and optimisations

http://blog.eu.playstation.com/2014/12/15/dmc-definitive-edition-coming-ps4-march-2015/

Trine Enchanted Edition charms its way onto PS4 this week http://blog.eu.playstation.com/2014/12/15/trine-enchanted-edition-charms-way-onto-ps4-week/

Καλα συγνωμη αλλα ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΡΜΕΓΜΑ. 1080p 60fps σοβαρα τωρα??? Δηλαδη εχει αυτη η εκδοση πραγματα που επρεπε να ειχε η κανονικη,απο τα 60fps που κατα τα αλλα λεγανε σε συνεντευξη οτι δεν χρειαζονται,το αρχικο Skin του Dant και Lock mode.Ολα αυτα που τους κραζανε οι fans.Ε ρε κλασσικη Capcom δεν μαθαινει με τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

συντομη ερωτησουλα, εχω δυο ps plus αμερικανικο και ευρωπαικο, το θεμα ειναι οταν εφτιαξα το αμερικανικο εβαλα παλι το κανονικο μου ονομα και τωρα οταν μπενω στο πσ4 και οι δυο account εχουν το ονοματεπωνημο σαν χρηστη, οποτε δεν ξεχωριζω καθε φορα το αμερικανικο απο το ευρωπαικο. Απο που μπορω να αλλαξω το ονομα του χρηστη? Και θα επηρεασει τιποτα απο τα παιχνιδια που εχω αγορασει με το αμερικανικο και παιζω και με τον ευρωπαικο λογαριασμο?

Δημοσ.

Καλα συγνωμη αλλα ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΡΜΕΓΜΑ. 1080p 60fps σοβαρα τωρα??? Δηλαδη εχει αυτη η εκδοση πραγματα που επρεπε να ειχε η κανονικη,απο τα 60fps που κατα τα αλλα λεγανε σε συνεντευξη οτι δεν χρειαζονται,το αρχικο Skin του Dant και Lock mode.Ολα αυτα που τους κραζανε οι fans.Ε ρε κλασσικη Capcom δεν μαθαινει με τιποτα.

του remaster το καγκελο....απο τα μονα σοβαρα remaster για μενα ειναι μονο το the last of us.

αλλα απο δω και περα θελω να δω νεους τιτλους....το εχουνε ξεφτιλισει....ασε που ειναι κ ψιλομετριο παιχνιδι εφτυχως το επαιξα στο ps3 που το δωσε το plus δεν εδινα λεφτα για κανενα λογο.επισης στην ειδηση θα βγαλουνε και το dmc 4 remaster το καλοκαιρι για ps4..χαχαχα..θεουληδες μιλαμε.ρε φτιαχτε ενα σοβαρο dmc με τον κλασσικο dante και οχι με τον emo που εβγαλε η team ninja...

onimusha- dino crisis κανεις?

παρτε και demo του until dawn 60fps χεσμεντεν εντισιον

https://www.youtube.com/watch?v=w1WIi_9LFE0#t=42

• Like 2
Δημοσ.

Γειά σας έχω πάρει από το αμερικάνικο account μου το gta v. Αλλά από εκείνο παίζει ο αδελφός μου ενώ εγώ παίζω στο δικό μου από ευρωπαϊκό. Εγώ θέλω να πάρω ένα add on που δίνει 100000 χρήματα για να τα χρησιμοποιήσω στο ευρωπαϊκό. Ξέρετε από πιο account πρέπει να τα πάρω και αν γίνετε αυτό

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γειά σας έχω πάρει από το αμερικάνικο account μου το gta v. Αλλά από εκείνο παίζει ο αδελφός μου ενώ εγώ παίζω στο δικό μου από ευρωπαϊκό. Εγώ θέλω να πάρω ένα add on που δίνει 100000 χρήματα για να τα χρησιμοποιήσω στο ευρωπαϊκό. Ξέρετε από πιο account πρέπει να τα πάρω και αν γίνετε αυτό

Ευχαριστώ

μόνο από το Αμερικάνικο μπορείς να πάρεις το addon αφού το παιχνίδι το αγόρασες από το us store

Δημοσ.

Παιδια την βοηθεια σας παρακαλω!!!πριν απο λιγο πηγα να βαλω το ps4 σε rest mode και μου εκανε ενα περιεργο θορυβο.Για να σας δωσω να καταλαβετε το ειδος του θορυβου!!σας παραθετω ενα βιντεο που βρηκα απο το youtube.

Το συγκεκριμενο θορυβο μου το εμφανιζει μονο στην συγκεκριμενη λειτουργια!!!αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση μιας και τις αλλες φορες που ειχα βαλει την κονσολα μου σε αυτην την ρυθμιση!!!δεν ακουγα αυτο το πραγμα.

Τι λετε να παιζει ρε παιδες?ευχαριστω
Δημοσ.

Απο κατω στα comments πολλοι λενε οι φταιει o hdd. Eτσι ακριβως σου κανει και εσενα.? Δεν ειναι και πολυ συχνο το φαινομενο αυτο, λιγο που το εψαξα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...