Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχεται να μου προτεινεται καποιον καλο σκληρο και φθηνo για ps4

....εγω αυτόν εδώ εχω βαλει και δουλευει αψογα....

http://www.e-shop.gr/hgst-travelstar-5k1000-hts541010a9e680-1tb-95mm-mobile-drive-p-PER.305865

ρε παιδια ξερει κανενας αν το gamesharing ειναι παρανομο?με τον αδερφο μου που μενουμε σε διαφορετικες πολεις καναμε primary ο ενας του αλλου το ps4 ετσι ωστε να μπορουμε να παιζουμε και οι δυο το driveclub που πηρα εγω!ειναι οκ η θα φαμε κανα ban?αμα ειναι να το κοψουμε!

....metallica....δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα δεν πιστευω να εχεις πρόβλημα.....αυτος είναι και ο λογος που η Sony επιτρεπει μεχρι 16 primary acc στο PS4...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε grammenos ρωτησα στο επισημο forum του playstation και μου ειπανε οτι ειναι παρανομο και μπορει να φαω ban!οτι να ναι..θα το κοψουμε γιατι αλλη ορεξη δεν ειχαμε το ban μας ελειπε..πραγματικα οτι να ναι η συγκεκριμενη υπηρεσια..δεν ξερεις τι ισχυει και τι οχι!

φιλε grammenos ρωτησα στο επισημο forum του playstation και μου ειπανε οτι ειναι παρανομο και μπορει να φαω ban!οτι να ναι..θα το κοψουμε γιατι αλλη ορεξη δεν ειχαμε το ban μας ελειπε..πραγματικα οτι να ναι η συγκεκριμενη υπηρεσια..δεν ξερεις τι ισχυει και τι οχι!

........το περιμανε που θα σου λεγανε κατι τετοιο..αυτοι απαντανε εκ του ασφαλους παντα..game sharing είναι και τα games που αγοράζεις μεταχειρησμενα να ξερεις  ......αλλα για ρωτα τους τη πρεπει να κανεις δηλαδή αν εσυ εχεις ένα PS4 στο σπιτι σου,ενα στο εξοχικο σου και ένα στο...........θα πρεπει να εχεις και μια ντουζινα λογαριασμούς???

Ριξε και μια ματια εδώ....

Playing on other PS4 systems away from home Games you purchase from the PlayStation Store:

Games you purchase can be downloaded and played on any PS4 system if you sign in to PSN. There is no limit on the number of systems you can use. Only you can start games that you download.

Sharing the benefits of PlayStation Plus:

If you subscribe to PlayStation Plus, you can sign in to PSN from any PS4 system and enjoy your membership benefits.

2.png

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5058

• Like 1

μηπως  ειναι παρανομο το οτι το δικο μου προφιλ ειναι primary σε μια κονσολα που δεν μου ανηκει  και αντιστοιχα του αδερφου μου?

...εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα το εκανα...και στο ξαναλεω δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου....εχει καταντησει και το ....game sharing σαν τον αντικαπνιστικο νομο :P  :P :P  

• Like 1

τελικα παρηγγειλα το πακετο απο το πλαισιο που εγραψα πριν. παιδες μια πληροφορια για το plus, τα παιχνιδια που που προσφερει καθε μηνα μπορω να τα κανω Purchase και να μην τα κατεβασω? και αμα θελω τα κατεβαζω αργοτερα?

επισης αν κατεβασω ενα παιχνιδι απο το plus και το σβησω, σε περιπτωση που θελω να το ξανακατεβασω τον επομενο μηνα μπορω κανονικα και αυτο γινεται οσες φορες θελω(εννοειται πως θα εχω συνδρομη στο plus)?

τα ρωταω ολα αυτα γιατι φοβαμαι οτι ο σκληρος του ps4 θα γεμισει πολυ γρηγορα...

Για αρχη να σε καλωσορισω στο club!☺ Η απαντηση σε ολα τα ερωτηματα που θετεις ειναι καταφατικη. Με μια σωστη διαχειριση, τουλαχιστον σε πρωτη φαση μια χαρα θα εισαι και με τον εργοστασιακο σκληρο..

• Like 1

μηπως  ειναι παρανομο το οτι το δικο μου προφιλ ειναι primary σε μια κονσολα που δεν μου ανηκει  και αντιστοιχα του αδερφου μου?

Παράνομο δεν είναι. Αλλα σε καμια περίπτωση η Sony δεν θα σου πει ναι πλήρωνε τα μισά λεφτά και πλήρωνε την τιμή ενός παιχνιδιού για να παίζουν δυο.

Ban είναι πολύ ακραίο να φας και δεν νομίζω να κάνουν κάτι τέτοιο, ουσιαστικά αυτοί το φτιάξανε έτσι το σύστημα.

• Like 2

Στο επίσημο forum λενε αυτο που πρεπει να πουν για να παιρνει ο καθενας full price τα παιχνιδια, Κ εγω το κανω με εναν φιλο μ για να τα παιρνουμε ποιο φτηνά κ γενικα παααααρα πολλοι το κανουν, δεν υπαρχει περιπτωση να φας ban, δεν μπορει να ξερει η σονυ ποια κονσολα ανηκει στον καθενα, παρανομο ειναι κ το να πουλας κ να ανταλλαζεις παιχνιδια, το γραφουν πανω τα δισκακια, αλλα το γραφουν για τυπικους λογους. κ στο One το ιδιο γινετε με το gamesharing με λιγο διαφορετικό τροπο βεβαια.

Σωστος.

Το εχουμε αναλυσει και πιο πισω οτι θα ηταν πολυ τολμηρη- χαζη κινηση να εξαγριωσει κοσμο κανοντας ban accounts λογω υποψιων που ΔΕΝ μπορει να ξερει πως βρεθηκε το account στα χερια του καθενος απο εμας, απο ποιον και για πιο σκοπο.

Το διαφημισαν και στην περιφημη e3 τους οπου και παρουσιασαν το ps4. Μπορεις να δανεισεις/χαρισεις/κρατησεις τα games σου. Στην προκειμενη περιπτωση το account σου και οποια games περιλαμβανονται σε αυτο. Το αν εγω το πουλησω για δικους μου λογους ειτε προσωπικους ειτε κατι αλλο, δεν μπορει να το διασταυρωσει καμια Sony και ποτε. 

Μονο στην τυχη ban θα γινει σε λογαριασμους πχ που θα εχουν μπει σε πανω απο 5/6 συστηματα οπου μπορει να μην υπηρχε προθεση.

Φανταζεστε τι συγχυση μπορει να δημιουργηθει? 

Δεν νομιζω να τολμησει κατι τετοιο λοιπον η Sony. Aς μην κινδυνολογουμε αλλα να μην προκαλουμε και την τυχη μας μαζευοντας εκατονταδες accounts απο εδω και απο εκει.

• Like 2

εδω ειναι η συζητηση απο χθες.!

http://community.eu.playstation.com/t5/PSN-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-sos/td-p/22774436

καλο ειναι η επισημη sony να μην φοβιζει τον κοσμο λεγοντας του οτι παρανομει για κατι που το επιτρεπει το ιδιο το συστημα!οτι εχουν γινει λομογιες με τα secontary accounts κτλπ το δεχομαι και εκει οντως πρεπει να εξεταστει το θεμα αλλα το να παρανομουν δυο gamers που ειναι αδερφια και απλα θελουν να μοιραστουν τα παιχνιδια τους ειναι ακραιο!

http://community.eu.playstation.com/t5/PSN-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-sos/td-p/22774436

καλο ειναι η επισημη sony να μην φοβιζει τον κοσμο λεγοντας του οτι παρανομει για κατι που το επιτρεπει το ιδιο το συστημα!οτι εχουν γινει λομογιες με τα secontary accounts κτλπ το δεχομαι και εκει οντως πρεπει να εξεταστει το θεμα αλλα το να παρανομουν δυο gamers που ειναι αδερφια και απλα θελουν να μοιραστουν τα παιχνιδια τους ειναι ακραιο!

Αδελφέ τίποτα δεν θα σου κάνουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρουν ποιος χρησιμοποεί το primary account σου.Kαι δεν τους συμφέρει να το κάνουν.

Επίσης έγινα κι εγώ μέλος του ps4 και πλέον έχω και τα δύο μηχανήματα και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοση του PS4 αν και δεν το περίμενα.Καλώς σας βρήκα κι εδώ λοιπόν

20141209_174616.jpg

• Like 3

Δηλαδή αν το να δώσω τους κωδικούς μου σε έναν φίλο είναι παράνομο, αυτό που διαφήμισε στο παρακάτω βίντεο ο Shuhei Yoshida, ο πρόεδρος της SONY, είναι νόμιμο? 

• Like 2

Τους ειπα μερικα πραγματα στο επίσημο φορουμ κ τα μάζεψαν στο τελευταιο μηνυμα με την απαντηση που μ εδωσαν.

''@Gauros777 Γειά σου! Λοιπόν, το game sharing δεν είναι παράνομο, απλά παράνομο είναι να δώσεις τα account details σου σε κάποιον που δεν είναι μέλος της οικογένειάς σου ή φίλος

Δες εδώ και το FAQ:

Αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους, απλά προσοχή με τα accounts σας παιδιά, γιατί είναι και δική σας ευθύνη!''

http://community.eu.playstation.com/t5/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-sos/td-p/22774436/page/2

• Like 1

παιδια το θεμα εχει παρει λιγο διαστασεις..η sony επιμενει να λεει οτι ειναι παρανομο και μιλα ξεκαθαρα για ban σε οποιον το κανει!

http://community.eu.playstation.com/t5/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-sos/m-p/22777522/highlight/false#M5448

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...