ahill2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά είναι απο τις λίγες αγορές που έκανα και μετά δεν σκέφτηκα(γιατί το κάνω συνήθως) "πάνε τα λεφτάκια μου,μήπως έκανα μλκ που το πήρα,μήπως μήπω" ξέρετε τι εννοώ . @red1 ωπ ναι αυτό εννοούσα psn account usa για αγορές απο εκεί, ευχαριστώ. @vole maulder μές στο μυαλό μου είσαι και εγώ αυτό σκέφτηκα πάνω κάτω,λέω ας παίξω το tomb πρώτα να το απολαύσω σαν φαν της σειράς κιόλας και μετά το καίω τελείως με lou. Πάντως τα ανεμιστήρια δουλεύουν στο φούλ,πιστεύω είναι φυσιολογικό αυτό?η θερμοκρασία του ήταν καλή ζεστό αλλά δεν έκαιγε τo ps4,ελπίζω να μένει έτσι και όταν θα χτυπάει υπερωρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Στην Νaughty Dog δουλεύεις δεν εξηγΑται αλλιώς Mόλις βρηκα τον λογαριασμό του Neil Druckman στο insomnia.gr - Neil is that you ? ΧΟΥΜΟΡΡΡ Καρφωνόμαστε όλοι οι developers εδώ μέσα, μου φαίνεται, ο ένας στην Crystal Dynamics, ο άλλος στη Naughty Dog Πάντως τα ανεμιστήρια δουλεύουν στο φούλ,πιστεύω είναι φυσιολογικό αυτό?η θερμοκρασία του ήταν καλή ζεστό αλλά δεν έκαιγε τo ps4,ελπίζω να μένει έτσι και όταν θα χτυπάει υπερωρίες Δεν είναι τόσο ότι δουλεύουν φουλ, είναι ότι αυτό το είδος ανεμιστήρα ακούγεται περισσότερο από άλλους + ότι ανεβοκατεβάζει στροφές πολύ μια άμεσα βάσει φόρτου και θερμοκρασίες σε σύγκριση με το PS3. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι το εσωτερικό του είναι ανάποδα σε σχέση με τις άλλες κονσόλες, η πλακέτα είναι στην οροφή και η ψύχτρα/ανεμιστήρας από κάτω, οπότε θα το νιώθεις πιο ζεστό στο χέρι σου αν το ακουμπάς από πάνω απ' ό,τι το PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Aυτή την στιγμή, τα pes2015 (399€) Kαι το άλλο με Driveclub/LittlebigPlanet3/Last of us στα 459€ είναι τα bunduru που συμφέρουν περισσότερο... Τα αλλα πακέτα τα έχασες φίλε (GTAV στα 399€)... Δισκάκι, oxi digital download Φίλτατε Άρη, είναι επίσημο το bundle και οχι του Πλαισιου (διατίθεται παντού), πράμα που σημαίνει πως θα είναι και νεα παρτίδα hardware και οχι stock-ατζίδικη Ειδικα για το πακετο με το gta5 δεν νομιζω να το εχασα γιατι στανταρ το εχουν και πολλα αλλα μαγαζια και να μην το ειχαν που δεν παιζει θα το ξαναφερει το πλαισιο γιατι ξερουν οτι πουλαει σαν τρελλο απο μονο του το gta5 αν και εγω πιστευω οτι το πακετο με τα 3 παιχνιδια ειναι το καλυτερο που μπορεις να παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ahil, αυτο με τα βεντιλατέρ που δουλευουν στο full...ωπα...Καταλαβαίνω πως ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον θόρυβο αλλά...πόσο "full" δουλευουν ? Δεν θα έπρεπε π.χ να τα ακούς οταν παίζεις/βλέπεις BR ταινία κτλπ...Το μηχανημα το έχεις δίπλα απο καλοριφέρ ? Μέσα σε έπιπλο ? Κάθετο ή οριζόντια κάθεται ? ΔΕΝ θα πρέπει να κανει πολύ θόρυβο...Δες στο πλάι του κουτιού και πες μας τι παρτίδα είναι να μας φύγει η περιέργεια "CUH..."- τι είναι ?To δικό μου ακούγεται έτσι - το θεωρώ αθόρυβο γι'αυτο που έιναι και κάνει, κάθομαι επίσης στα 2.5m απο την κονσόλα (ανοιχτή) που το έχω τοποθετήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 @red1 Ε εντάξει και το δικό μου έτσι ακούγεται , έχω πολλά χρόνια να δουλέψω κονσόλα,δεν είχα ps3 να δώ πόσο θόρυβο έκανε και μου φάνηκε παράξενο που ο ανεμιστήρας ακούγεται τόσο, το CUH 1116A , το έχω βάλει σε ράφι που έχω στην ντουλάπα οριζόντια (ξέρεις τηλεόραση πάνω και δύο ράφια απο κάτω με πολύ χώρο για dvd player και την κονσόλα ),ένα σε κάθε ράφι και είναι μακρυά απο καλοριφέρ+ δεν βάζω καλοριφέρ ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Γενικως το ps4 ακουγετε αρκετα ειδικα οταν παιζει αρκετες ωρες ή ζοριζεται αλλα προς το παρον δεν εχει αναφερθει καποιο προβλημα οπως στις προηγουμενης γενειας κονσολες(xbox360(Rrrod) & ps3(Ylod)). Δειτε και ενα βιντεο που συγκρινει ποια απο τις δυο κονσολες ειναι ποιο θορυβωδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Και εμενα τοσο θορυβο περιπου κανει η κονσολα οπως και στο video. Για να αρχισει να δουλευει το fan, πρεπει να παιζω αρκετη ωρα με ενα game, και συνηθως δεν το καταλαβαινω γιατι ειμαι γυρω στο 1.5 μετρο απο την bravia με ακουστικα ή και με τα ηχεια της tv. Το μοναδικο που μου εχει κανει η κονσολα απο τοτε που την πηρα ηταν αυτο που κολλαει το eject αλλα την εβγαλα απο το ρευμα και λυθηκε το θεμα. Δεν μου το εχει ξανακανει. @just gamer φανταζομαι εχεις δει την φανα που ειναι μεσα στα σπλαχνα του xbone.. απλα τερατιλα. Λογικο ειναι να ειναι και πιο ησυχο και πιο ψυχρο απο το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ps4 - pes2015 - 2nd dual shock - plus365 στα 450e, μου φαινεται καλη προσφορα και λεω να την τιμησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Κύριοι, βρήκα απίθανη bug-ιά που έχει να κάνει με τα privacy settings :Aπο το PS app στο Android, μπορείς να δείς την προσωπική φωτογραφία και το πραγματικό όνομα κάποιου ακόμα και αν στα privacy settings στο PS4 δεν το έχει ορίσει... Συγκεκριμένα, έστειλα FR σε καποιον και φαινόταν και η φωτο του, και το ονομα του στο κινητό μέσω app - στο PS4 όμως φαίνεται μονο το gamertag και τα κλασσικά avatar...Το ίδιο και με εμένα...Mεγαλη χοντράδα καθώς μερικοί δεν γουστάρουμε να μοιράζουμε τα μούτρα και τα ονόματα μας με ολο το σύμπαν...Που το δηλώνουμε αυτό ? Bug report που κάνεις στην Sony ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ps4 - pes2015 - 2nd dual shock - plus365 στα 450e, μου φαινεται καλη προσφορα και λεω να την τιμησω... http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-2nd-DS4-Black-Pro-2015.htm Στα 430 καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Σιγα μην δωσω λεφτα για να παρω το αθλιο pes2015. Μπααα καλυτερα η προσφορα με τα 3 παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνούμε ότι είναι καλύτερο το πακέτο με τα 3 παιχνίδια. Απλά στο πρώτο σου post μίλησες μόνο για τα πακέτα με pes2015, οπότε (φυσιολογικά θεωρώ), έλαβες απαντήσεις -κυρίως- επ' αυτών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Οχι ακριβως. Ειπα απλα οτι το πλαισιο εχει πολλα πακετα προσφορων του ps4 με το παιχνιδι pes 2015. Τα πακετα που εχει το πλαισιο με το pes 2015 + καποιο αλλο παιχνιδι + 3 μηνη συνδρομη psn+ τα παιχνιδια ειναι σε δισκακια ή σε digital μορφη? Και καποιο πακετο με αλλα παιχνιδια οπως π.χ. gta5 & συνδρομη psn+ δεν υπαρχει? Γενικοτερα ποιο πακετο ειναι καλυτερο σε εσας και σε ποιο προσιτη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 To Evil Within σε προσφορά για όσους ενδιαφέρονται (πληροφόρηση από gameshopper.gr): http://www.game.co.uk/en/the-evil-within-limited-edition-only-at-game-300502?cm_mmc=Affiliate-_-Tradedoubler-_-GameShopper-_-Banner Υ.Γ. Μήπως πρέπει να ξεκινήσει ένα thread με προσφορές παιχνιδιών για PS4, αντίστοιχο αυτού για τα PC ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-2nd-DS4-Black-Pro-2015.htm Στα 430 καλυτερα γιατι? νομιζω οτι το plus για ολο το χρονο το αξιζει το 20αρικο επιπλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις