Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν κάνω λάθος, η Nostromo σε αφήνει να παίξεις ως μέλος του πληρώματος του Nostromo (υποθέτω κάποια ειδική αποστολή και όχι το story του παιχνιδιού), ενώ η Ripley σε αφήνει να παίξεις ως ... Elen Ripley (surprise :P), με την οποία προσπαθείς να ενεργοποιήσεις το σύστημα αυτοκαταστροφής του σκάφους και να διαφύγεις από αυτό.

edit: η Ripley edition περιλαμβάνει ΚΑΙ την αποστολή από το Nostromo Edition 

203494_detail.jpg

Είσαι ωραίοςςςς ρε Άρη, έψαχνα σε φορουμ αλλα δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες...

Ευχαριστώ και πάλι αδερφέ ;)

Μη σε απασχολεί ιδιαίτερα, θα έλεγα. Το main body του παιχνιδιού είναι το ίδιο. Εξτρα υλικό για τους πολύ φαν του IP είναι αυτά που περιέχουν οι δύο εκδόσεις. Δεν έχουν κόψει, δηλαδή, κάτι από το παιχνίδι για να το κάνουν DLC.

Vole, Alien παιχνίδι αγοράζω, εννοείται πως είμαι fan :D

Απότι κατάλαβα, το nostromo έχει την κουτρα αποστολή crew expendable ενώ η Ripley ΄εχει και την crew expendable και την last survivor, συν του οτι έρχεται σε steelbook και βιβλιαρακι με artwork...Xμμμ

Εχει στο Πλαισιο την Ripley στα 56€, ενω την Nοstromo με 44€ στο skroutz...τα DLC είναι στα 4€ έκαστο στο store...Δεν έχω ιδεά ρε πστ μου,χμμμμ :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πάρεις από Store το παιχνίδι (35€) και το season pass (17€), δεν τα έχεις αυτομάτως όλα +μελλοντικό DLC με 52€ συνολικά;  

Ελα μου ντε...ξερει κανεις να μας πει ?

Λοιπόν.... ας είναι καλά το google :Ρ

Το season pass ΔΕΝ περιλαμβάνει τα Lone survivor (Ripley) και Crew expendable (Nostromo). 

Περιλαμβάνει 5 μελλοντικά DLCs που θα είναι χάρτες και χαρακτήρες, όχι νέο story. 

Δε μου λέει και πολλά λοιπόν... προσωπικά θα έπαιρνα το παιχνίδι και τις δύο αποστολές από το store με 35+3,5+3,5=42 €

• Like 2

Λοιπόν.... ας είναι καλά το google :Ρ

Το season pass ΔΕΝ περιλαμβάνει τα Lone survivor (Ripley) και Crew expendable (Nostromo). 

Περιλαμβάνει 5 μελλοντικά DLCs που θα είναι χάρτες και χαρακτήρες, όχι νέο story. 

Δε μου λέει και πολλά λοιπόν... προσωπικά θα έπαιρνα το παιχνίδι και τις δύο αποστολές από το store με 35+3,5+3,5=42 €

Κερνάω μπυρες κολλητέ ;)

To season pass φαίνεται μουφα καθώς μιλάμε για challenge modes κτλπ μονο...

Μuch appreciated kind sir

/tips hat

• Like 1

Καλως όρισα στο club και εγώ,τελικά δεν άντεξα να δώ ΑΝ θα βγάλουν καμιά γιορτινή προσφορά και χτύπησα το bundle με τα τρία παιχνίδια driveclub,last of us,little big planet 3 και αφού ΄γραφτήκαμε κτλ. έβαλα μέσα το tomb raider definitive edition που πήρα απο τον φίλο kingmortis1986 σήμερα και έχω να πώ μόνο ένα πράμα τα ΣΠΑΕΙ και το παιχνίδι και η κονσόλα :D .(με δυσκολία κρατιέμαι να μην βάλω και το the last of us αλλά είπαμε,ενα ενα τα παιχνίδια να τα απολαυσουμε ).

Επίσης να επιβεβαιώσω,ανοίγω νέο λογαριασμό psn με αμερικάνικη διευθυνση κτλ. για να αγοράσω Plus αμερικής και να αγοράζω πιό φτηνά τα παιχνίδια?ή κάνει και το psn account που άνοιξα το ελληνικό?

• Like 2

Καλως όρισα στο club και εγώ,τελικά δεν άντεξα να δώ ΑΝ θα βγάλουν καμιά γιορτινή προσφορά και χτύπησα το bundle με τα τρία παιχνίδια driveclub,last of us,little big planet 3 και αφού ΄γραφτήκαμε κτλ. έβαλα μέσα το tomb raider definitive edition που πήρα απο τον φίλο kingmortis1986 σήμερα και έχω να πώ μόνο ένα πράμα τα ΣΠΑΕΙ και το παιχνίδι και η κονσόλα :D .(με δυσκολία κρατιέμαι να μην βάλω και το the last of us αλλά είπαμε,ενα ενα τα παιχνίδια να τα απολαυσουμε ).

Επίσης να επιβεβαιώσω,ανοίγω νέο λογαριασμό psn με αμερικάνικη διευθυνση κτλ. για να αγοράσω Plus αμερικής και να αγοράζω πιό φτηνά τα παιχνίδια?ή κάνει και το psn account που άνοιξα το ελληνικό?

Με γειές αδερφέ και καλώς ηρθες στην παρέα :D

Καλό πακέτο αγόρασες...

Το Tomb είναι χάρμα οφθαλμών, 1080p 60fps...Kριμα που αυτή η μόδα δεν θα κρατήσει για πολύ...

Σχετικά με τα υπόλοιπα : ΔΕΝ χρειάζεται Ps plus φίλε για να αγοράσεις, πρόσεξε μην κάνεις λάθος και πάνε τσάμπα τα χρήματα...

Πίστωση θέλεις και οχι plus, το plus είναι για να παίζεις online και να παίζεις κάποια παιχνίδια που σου "νοικιάζει" η Sony καθε μήνα (αμα λήξει η plus συνδρομή σου, ναι μεν μένουν στον σκληρό σου δίσκο αλλά δεν μπορείς να τα παίξεις).

Σχετικά με τις κάρτες πίστωσης :

- EU λογαριασμός θέλει EU κάρτα - πρόσεξε όμως γιατί άμα πάρεις π.χ Aγγλική δεν νομίζω να είναι συμβατή με άλλους ΕU λογαριασμούς.

- US λογαριασμός θέλει και US κάρτα.

- US κάρτα σε EU λογαριασμό (ή το αντίθετο) ΔΕΝ λειτουργεί.

Πας στο maxplay.gr και αγοράζεις κάρτα ανάλογα με την περιοχή του Account/λογαριασμού σου.

Αυτά για αρχή, οτι άλλο χρειαστείς ρώτα

Welcome to the club λοιπόν :) 

Πιστεύω ότι ήταν καλή η επιλογή του bundle, αφού όλα τα παιχνίδια που περιλαμβάνει είναι αξιόλογα (προσωπική εμπειρία έχω μόνο με το last of us βέβαια... ). 

Αναφορικά με τα των stores, το βασικό κέρδος που έχεις αγοράζοντας από το Αμερικανικό είναι ότι κερδίζεις τη διαφορά ισοτιμίας (εφόσον το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει έχει 1:1 αντιστοιχίες τιμής, πχ. 59,99€ - 59,99$). Πέραν αυτού, υπάρχουν κατά καιρούς προσφορές και στα δύο stores (ΕυρωπαΪκό και Αμερικανικό - δεν έχω εμπειρία και άποψη για Ιαπωνικό και Αγγλικό), οπότε δεν είναι δεδομένο ότι πάντα θα είναι πιο φτηνό το ένα από το άλλο.

Για παράδειγμα, πρόσφατα πήρα το last of us από το ΕυρωπαΙκό με 25€, ενώ το tomb raider από το Αμερικανικό με 18$, τιμές πολύ κατώτερες από τις αντίστοιχες στο αντίθετο store κατά περίπτωση.

Έχω συμπεράνει γενικά ότι θέλει αρκετό ψάξιμο, αλλά βρίσκεις αξιόλογες προσφορές και τιμές. Καλό gaming ;) 

Έλα μου ντε που δεν είναι 59.99 ευρώ και είναι 69.99 ευρώ στα περισσότερα. Συγκριτικά στο αμερικανικο πληρώνεις 20+ ευρώ λιγότερα για το ίδιο game.

Ως παράδειγμα ανέφερα το 59,99€-59,99$. 

Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει ως τώρα παιχνίδι του ps4 (από την ημέρα που το απέκτησα - πριν περίπου ένα μήνα) που θα αγόραζα καινούργιο. Οπότε...δεν έχω ασχοληθεί καν να δω τιμές.

Αν λοιπόν κατά κανόνα μιλάμε για 20+ ευρώ διαφοράς, σαφώς συμφέρει -πέραν προσφορών- το Αμερικανικό Store.

Ευχαριστώ για τη διευκρινιστική συμπλήρωση :) 

• Like 1

Καλά έκανες και ξεκίνησες με το TR κι όχι με LoU. Θα σου φαινόταν αστείο το TR αν το έπαιζες καπάκια μετά το LoU :P

Καλή διασκέδαση, όπως και να έχει.

Καλά έκανες και ξεκίνησες με το TR κι όχι με LoU. Θα σου φαινόταν αστείο το TR αν το έπαιζες καπάκια μετά το LoU :P

Καλή διασκέδαση, όπως και να έχει.

Στην Νaughty Dog δουλεύεις δεν εξηγΑται αλλιώς :P

Mόλις βρηκα

τον λογαριασμό του Neil Druckman στο insomnia.gr - Neil is that you ? :P

ΧΟΥΜΟΡΡΡ

• Like 2

Τα πακετα που εχει το πλαισιο με το pes 2015 + καποιο αλλο παιχνιδι + 3 μηνη συνδρομη psn+ τα παιχνιδια ειναι σε δισκακια ή σε digital μορφη?

Και καποιο πακετο με αλλα παιχνιδια οπως π.χ. gta5 & συνδρομη psn+ δεν υπαρχει?

Γενικοτερα ποιο πακετο ειναι καλυτερο σε εσας και σε ποιο προσιτη τιμη?

Από ότι φαίνεται, τα παιχνίδια είναι σε δισκάκια. Λογικά είναι προσφορές του Πλαισίου και όχι κάποιο προ-πακεταρισμένο bundle, αλλιώς θα φαινόταν και στη φωτογραφία της συσκευασίας. Προσωπικά, θεωρώ ότι αξίζει αυτό με το έξτρα χειριστήριο και τις 90 ημέρες plus (κόστος 70€ αν τα αγόραζες ξεχωριστά, ενώ τα παιχνίδια τα βρίσκεις φθηνότερα έστω και μεταχειρισμένα)

Τα πακετα που εχει το πλαισιο με το pes 2015 + καποιο αλλο παιχνιδι + 3 μηνη συνδρομη psn+ τα παιχνιδια ειναι σε δισκακια ή σε digital μορφη?

Και καποιο πακετο με αλλα παιχνιδια οπως π.χ. gta5 & συνδρομη psn+ δεν υπαρχει?

Γενικοτερα ποιο πακετο ειναι καλυτερο σε εσας και σε ποιο προσιτη τιμη?

Aυτή την στιγμή, τα pes2015 (399€) Kαι το άλλο με Driveclub/LittlebigPlanet3/Last of us στα 459€ είναι τα bunduru που συμφέρουν περισσότερο...

Τα αλλα πακέτα τα έχασες φίλε (GTAV στα 399€)...

Δισκάκι, oxi digital download ;)

Από ότι φαίνεται, τα παιχνίδια είναι σε δισκάκια. Λογικά είναι προσφορές του Πλαισίου και όχι κάποιο προ-πακεταρισμένο bundle, αλλιώς θα φαινόταν και στη φωτογραφία της συσκευασίας. Προσωπικά, θεωρώ ότι αξίζει αυτό με το έξτρα χειριστήριο και τις 90 ημέρες plus (κόστος 70€ αν τα αγόραζες ξεχωριστά, ενώ τα παιχνίδια τα βρίσκεις φθηνότερα έστω και μεταχειρισμένα)

Φίλτατε Άρη, είναι επίσημο το bundle και οχι του Πλαισιου (διατίθεται παντού), πράμα που σημαίνει πως θα είναι και νεα παρτίδα hardware και οχι stock-ατζίδικη ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...