Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

sold out που? Ελλάδα δεν νομίζω να κυκλοφόρησε ούτε ένα κομάτι,αγγλία άρχισε σήμερα η πώληση και απο αυριο θα το δίνουν σε κανονική τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδωσαν αρχικά 94 κομμάτια για 19.94 (see what they did? :P ) και τα υπόλοιπα πωλούνται στην κανονική τιμή, αλλά τα κομμάτια είναι πολύ περιορισμένα. Μην ελπίζεις.

Δεν είμαι σίγουρος πόσα κομμάτια έχουν για Ευρώπη και πού θα τα διαθέσουν, αλλά αν δεν πας να στηθείς απ' έξω 2 μέρες πριν πολύ χλωμό το κόβω να πιάσεις τέτοια κονσόλα. 

Το χειριστήριο να έβγαζαν οι άτιμοι σε κανονική παραγωγή...

Τι να κάνουμε θα μείνουμε με το μαύρο για αγορά :)  ,να ρωτήσω κάτι τελευταίο,

παίζει ρόλο ποιό πακέτο θα πάρω? δηλαδή αν πάρω αυτό με infamous ή με last of us ή Pes 2015? πχ. σε σχέση με την κονσόλα και τα προβλήματα που ακούγονται ότι είχαν πιο παλιά μοντέλα?

Δεν είμαι σίγουρος πόσα κομμάτια έχουν για Ευρώπη και πού θα τα διαθέσουν, αλλά αν δεν πας να στηθείς απ' έξω 2 μέρες πριν πολύ χλωμό το κόβω να πιάσεις τέτοια κονσόλα. 

Το χειριστήριο να έβγαζαν οι άτιμοι σε κανονική παραγωγή...

Μπορεις να αγορασεις απο ebay μονο το shell και να αντικαταστησεις το μαμα με αυτο.

• Like 1

Τι να κάνουμε θα μείνουμε με το μαύρο για αγορά :)  ,να ρωτήσω κάτι τελευταίο,

παίζει ρόλο ποιό πακέτο θα πάρω? δηλαδή αν πάρω αυτό με infamous ή με last of us ή Pes 2015? πχ. σε σχέση με την κονσόλα και τα προβλήματα που ακούγονται ότι είχαν πιο παλιά μοντέλα?

Οι κονσόλες δεν είχαν ποτέ κάποιο διαδεδομένο πρόβλημα. Οσον αφορά τη φθορά στους μοχλούς, δεν ξέρω αν όντως έχουν αλλάξει υλικό στα χειριστήρια σε νεότερα πακέτα. Μπορείς να αγοράσεις "καποτάκια", όπως έχουμε κάνει οι περισσότεροι, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσον αφορά αυτό. Εχουν και καλύτερη αίσθηση από το γυμνό μοχλό (προσωπική άποψη).

Μπορεις να αγορασεις απο ebay μονο το shell και να αντικαταστησεις το μαμα με αυτο.

Καλά, δεν καίγομαι ιδιαίτερα, ούτε θα αγόραζα τρίτο χειριστήριο αν ξαφνικά αύριο το πωλούσαν κανονικά. Αλλά θα ήταν πιο προσιτό έξοδο από ό,τι το ολόκληρο συλλεκτικό πακέτο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sold out που? Ελλάδα δεν νομίζω να κυκλοφόρησε ούτε ένα κομάτι,αγγλία άρχισε σήμερα η πώληση και απο αυριο θα το δίνουν σε κανονική τιμή.

...εδώ μπορεις να το αγορασεις......

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_dmd=2&_nkw=ps4+anniversary&_sop=15

Επεξ/σία από ggramenos
  • Like 1

DriveClub revisited: is dynamic weather a game-changer?

It's hard not to rave about what we're seeing here with this latest patch. We love looking closely at game visuals and picking apart the fine detail, and it's rare to come across something so startlingly impressive - but here it is. The weather effects in DriveClub are, without a doubt, some of the most realistic we've seen in any game to date. Combining these effects with the already excellent lighting model and realistic materials elevates Evolution's racer to the top of the pack from a visual perspective and in combination with the other features added to the game, it definitely deserves another look.

In a declining genre where open world sandbox gameplay comes as standard with virtually every racing title, it actually feels rather refreshing to return to a classic track-based game like DriveClub. We had a soft spot for the Evolution racer since our pre-launch testing (before things went horribly wrong) and this stunning dynamic weather patch in combination with the other new features adds a new sheen of polish and a definite wow factor. Opinion is divided of course, but in our view, there's a great game in here with some of the finest visuals you'll see in a racing title.

1920x-1

1920x-1

1920x-1

• Like 2

έχεις να προτείνεις κάποια καλα τέτοια "καποτακια" ? Κάποιο λινκ από Ελλάδα?

Έχει στο Πλαίσιο (3€) και στα sevenspots (6€) 

¨Εχω αυτά του πλαισιου και μια χαρά κάνουν την δουλεια τους ;)

Μαγκες, ψήνω Alien Isolation αλλά δεν ξέρω τι πάιζει με τις εκδόσεις (αυτά τα preorder DLC...σκ@τά στα μουτρα τους :D )

- Aυτο στο store (που το έχει στα 35€ μέχρι αύριο), συμπεριλαμβάνει τα DLC ?

- Oι εκδόσεις "Nostromo edition" Και " "Ripley edition" τι διαφορά έχουν ? Εβλεπα στα Plaisio και Public και έχουν τις ίδιες περιγραφές(?)

Αν δεν κάνω λάθος, η Nostromo σε αφήνει να παίξεις ως μέλος του πληρώματος του Nostromo (υποθέτω κάποια ειδική αποστολή και όχι το story του παιχνιδιού), ενώ η Ripley σε αφήνει να παίξεις ως ... Elen Ripley (surprise :P), με την οποία προσπαθείς να ενεργοποιήσεις το σύστημα αυτοκαταστροφής του σκάφους και να διαφύγεις από αυτό.

edit: η Ripley edition περιλαμβάνει ΚΑΙ την αποστολή από το Nostromo Edition 

203494_detail.jpg

• Like 1

Μη σε απασχολεί ιδιαίτερα, θα έλεγα. Το main body του παιχνιδιού είναι το ίδιο. Εξτρα υλικό για τους πολύ φαν του IP είναι αυτά που περιέχουν οι δύο εκδόσεις. Δεν έχουν κόψει, δηλαδή, κάτι από το παιχνίδι για να το κάνουν DLC.

• Like 1

Οι κονσόλες δεν είχαν ποτέ κάποιο διαδεδομένο πρόβλημα. Οσον αφορά τη φθορά στους μοχλούς, δεν ξέρω αν όντως έχουν αλλάξει υλικό στα χειριστήρια σε νεότερα πακέτα. Μπορείς να αγοράσεις "καποτάκια", όπως έχουμε κάνει οι περισσότεροι, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσον αφορά αυτό. Εχουν και καλύτερη αίσθηση από το γυμνό μοχλό (προσωπική άποψη).

Καλά, δεν καίγομαι ιδιαίτερα, ούτε θα αγόραζα τρίτο χειριστήριο αν ξαφνικά αύριο το πωλούσαν κανονικά. Αλλά θα ήταν πιο προσιτό έξοδο από ό,τι το ολόκληρο συλλεκτικό πακέτο.

Εγω προσωπικα εχω αλλαξει ηδη την μαμα μπαταρια των 1000mah που ειχε ο μοχλος γιατι μου κραταγε μονο 5-6 ωρες λειτουργιας που ειναι τρομερα λιγες και τωρα με την 2000mah που εβαλα μου κραταει τουλαχιστον 10-12 ωρες συνεχομενης λειτουργιας.

Αργει μεν να φορτισει αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ετσι δεν ειναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...