Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα παιζαμε προ με τα φιλαρακια, και η κονσολα μας ειχε τρελανει στα μπιμ.

Σαν τον ηχο που κανει οταν πατας το power on ή inject.

Μετα απο λιγο σταματησε. Τι παιζει με αυτο? Eιναι μηπως καποια προειδοποιηση για τιποτα θερμοκρασιες (που δεν νομιζω χειμωνιατικα) ή κατι αλλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

του έχεις κάνει τα τελευταια updates?

είχες μέσα δισκάκι?

στις πρώτες κονσόλες ανάλογα με το που την τοποθετείς μπορεί να πατιέται απο κατω το eject button. είναι λίγο ευαίσθητο. μπορεί γι αυτό.

Σημερα παιζαμε προ με τα φιλαρακια, και η κονσολα μας ειχε τρελανει στα μπιμ.

Σαν τον ηχο που κανει οταν πατας το power on ή inject.

...λιγες περισσοτερες λεπτομέρειες με τα beep????.....στο εκανε για πρωτη φορα???Κανε για αρχη ένα rebuild database σε Safe mode....

του έχεις κάνει τα τελευταια updates?

είχες μέσα δισκάκι?

στις πρώτες κονσόλες ανάλογα με το που την τοποθετείς μπορεί να πατιέται απο κατω το eject button. είναι λίγο ευαίσθητο. μπορεί γι αυτό.

To πιθανότερο να είναι αυτό το πρόβλημα. Έχω ακούσει ότι μια λύση είναι να κλείσεις την κονσόλα και να τη βγάλεις από την πρίζα για 2 λεπτά.

• Like 2

εγω εχω παρατηρησει σε μια μετακινηση της απο το ενα δωματιο στο αλλο, οταν την εβγαλα απο την πριζα και την εβαλα στο αλλο δωματιο(συνολο να μου πηρε με ολα τα κλαπατσιμπαλα 3-4 λεπτα) και πατησα χωρις να ει καν το καλωδιο επανω της(δε παιζει ρολο, το τροφοδοτικο ειναι μεσα) , ειχε ρευμα!! επαθα πλακα και η αληθεια ειναι οτι λιγο με φοβισε αυτο...Αυτα τα συναντας σε τροφοδοτικα της πλακας...

H λυση μεχρι στιγμης σε αυτο το προβλημα , αλλα και στο προβλημα που ξαφνικα σου πεταει εξω το δισκακι ειναι να κλεισεις τελειως την κονσολα και να την βγαλεις απο την πριζα για 3 λεπτα , οπως εγραψε παραπανω και ο gRim.

• Like 1

H λυση μεχρι στιγμης σε αυτο το προβλημα , αλλα και στο προβλημα που ξαφνικα σου πεταει εξω το δισκακι ειναι να κλεισεις τελειως την κονσολα και να την βγαλεις απο την πριζα για 3 λεπτα , οπως εγραψε παραπανω και ο gRim.

Η να την πάς να σου δώσουν άλλη επειδή είναι ελλατωματική

Σταματησε να το κανει μετα απο λιγα λεπτα και δεν το εχει ξανακανει απο τοτε. Αν το ξανακανει θα κανω αυτο με το ρευμα.

Το rebuild database που αναφερθηκε πιο πανω παιρνει αρκετο χρονο και δεν γνωριζω αν τα χανεις ολα, αρα δεν τον ψηνω σε καμια περιπτωση.

Ελλατωματικη δεν μπορω να την βγαλω ετσι ευκολα καθως, αυτο μπορει να εχει προκληθει απο τα updates της Sony.

Σταματησε να το κανει μετα απο λιγα λεπτα και δεν το εχει ξανακανει απο τοτε. Αν το ξανακανει θα κανω αυτο με το ρευμα.

Το rebuild database που αναφερθηκε πιο πανω παιρνει αρκετο χρονο και δεν γνωριζω αν τα χανεις ολα, αρα δεν τον ψηνω σε καμια περιπτωση.

Ελλατωματικη δεν μπορω να την βγαλω ετσι ευκολα καθως, αυτο μπορει να εχει προκληθει απο τα updates της Sony.

30 δευτερόλεπτα παίρνει το rebuild database , και δεν χάνεις τίποτα 

http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/15198-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-rebuild-database-%CF%83%CF%84%CE%BF-PS4?highlight=rebuild+database

Το εβγαλα απο το ρευμα 2 λεπτα και λυθηκε το θεμα.

Ειχε κολλησει το eject. Ειναι πολυ ευαισθητο και μαλλον απο το βαρος της κονσολας ειχε κολλησει. Δεν ειχα καταλαβει το προβλημα μεχρι που πηγα να βαλω δισκακι και δεν το εμπαινε.

Πολλοι προτεινουν να βαλεις κανενα βιβλιο ή κατι αλλο απο κατω για να μην το κανει αυτο.

• Like 1

........τελος καλο όλα καλα :-) .......αλλα σχ. με το rebuild database.....

....εγω  μπορει να το κανω και μια δυο φορες το μηνα αναλογα τα update και τα install games που εχω κανει..... ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΥΠΟΤΑ.....και οι διαφορες είναι εμφανεις!!!  ;) 

Rebuilding the database means your PlayStation is reorganizing all of its files and decluttering the harddrive. It's safe and you don't lose any save files, and can even make some games run better because the files can be accessed more quickly once they've been reorganized.

• Like 1

Καλησπέρα και πάλι,μια ερώτηση.....

μήπως ξέρουμε πότε και άν θα κυκλοφορήσει η συλλεκτική έκδοση του ps4 εδώ πέρα?

Σκεφτόμουνα μιας και δεν έχω πάρει ακόμα να κάνω υπομονή και να δώ μπας και προλάβω κανά κομμάτι απο αυτό.

Καλησπέρα και πάλι,μια ερώτηση.....

μήπως ξέρουμε πότε και άν θα κυκλοφορήσει η συλλεκτική έκδοση του ps4 εδώ πέρα?

Σκεφτόμουνα μιας και δεν έχω πάρει ακόμα να κάνω υπομονή και να δώ μπας και προλάβω κανά κομμάτι απο αυτό.

....χλωμο......sold out.....

sony-playstation-4-20th-anniversary-edit

.................On eBay, the 20th Anniversary PS4 sold for as high as $20,100 USD, while another went for $15.100.

http://hypebeast.com/2014/12/sonys-20th-anniversary-ps4-is-selling-for-20000-usd-on-ebay

......αλλα δεν ελειψαν και τα .....απρόοπτα...

20th Anniversary PS4 “Accidentally” Sold for $1

http://www.eteknix.com/20th-anniversary-ps4-accidentally-sold-1/

......οπου και φυσικα ακυρωθηκε η πωληση....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...