Socratis_g Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 αν ψήνεσαι να παίξεις τα παιχνίδια που γράφεις και δεν θα το φάει το ράφι, χαλαρά το παίρνεις. αν θα κάνουν κάποια προσφορά κάτω απο τα 399 που το δίνουν τώρα, θα γίνει λογικά μέσα στις γιορτές. οπότε περίμενε εκεί μέσα και πάρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, δεν ξέρω γιατί αλλά μετά απο κάτι αιώνες απουσίας απο τον κόσμο του παιχνιδιού τώρα τελευταία με "τρώει" να αγοράσω ένα PS4 για να παίξω κάποια παιχνίδια που έχω "άχτι" όπως the last of us,tomb raider,infamous second son,gran tourismo και μερικά άλλα αυτού του στύλ,το δίλημμα φυσικά είναι τα 400 ευρώπουλα που ζητάνε τα τσακάλια στα διάφορα καταστήματα. Η ερώτηση η κλασική,..... αξίζει να σκάσω τόσα λεφτά για 4-5 παιχνίδια και βλέπουμε τι άλλο θα βγεί? ή όχι? (καλά για το the last of us πιό παλιά έψαχνα μεταχειρισμένο ps3 μόνο και μόνο για να παίξω αυτό το παιχνίδι και μετά θα το έδινα,τόσο πολύ ήθελα να το παίξω αλλά κρατήθηκα ). Τα φώτα σας παιδιά και κάτι ακόμα το αγοράζω τωρα ή περιμένω μπάς και βγάλουν καμία προσφορά λόγο εορτών? 400ευρω ειναι πολλα για κονσολα???Τι να πουν δηλαδη οι αλλοι που εσκασαν 600 και 700ευρω σε Ps3 οταν πρωτοβγηκε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για Ελλάδα νομίζω ότι είναι πολλά,αλλά είπαμε με τρωει τώρα,παρέλειψα πιό πάνω να γράψω το "ιστορικό" μου με τα παιχνίδια και τις κονσόλες. Πριν βγεί το ps1 δεν ασχολιόμουν καθόλου με τα παιχνίδια χαρη σε αυτό έλιωσα στο παιχνίδι με καταπληκτικά παιχνίδια που ήταν και πρωτότυπα σαν ιδέες εκείνη την εποχή και όχι αναμασημένη τροφή,αργότερα και αφού είχα ψιλοκουραστεί βγήκε το ps2 που πήρα απο την αρχή αλλά δεν μου έκανε και μεγάλη αίσθηση + δεν υπήρχαν παιχνίδια και εκεί κάπου διακόπηκε η σχέση μου με τις κονσόλες,αργότερα το έκαψα λίγο με WoW και μετά λίγο με Aion και τέλος. Τώρα έχω μια 40" fhd samsung και καμία κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για Ελλάδα νομίζω ότι είναι πολλά,αλλά είπαμε με τρωει τώρα,παρέλειψα πιό πάνω να γράψω το "ιστορικό" μου με τα παιχνίδια και τις κονσόλες. Πριν βγεί το ps1 δεν ασχολιόμουν καθόλου με τα παιχνίδια χαρη σε αυτό έλιωσα στο παιχνίδι με καταπληκτικά παιχνίδια που ήταν και πρωτότυπα σαν ιδέες εκείνη την εποχή και όχι αναμασημένη τροφή,αργότερα και αφού είχα ψιλοκουραστεί βγήκε το ps2 που πήρα απο την αρχή αλλά δεν μου έκανε και μεγάλη αίσθηση + δεν υπήρχαν παιχνίδια και εκεί κάπου διακόπηκε η σχέση μου με τις κονσόλες,αργότερα το έκαψα λίγο με WoW και μετά λίγο με Aion και τέλος. Τώρα έχω μια 40" fhd samsung και καμία κονσόλα. Και στο εξωτερικο τοσο εχει το Ps4 απλα εχει λιγο καλυτερα Bundles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Βγαίνουμε εκτός φίλε fulgore αλλά έξω δεν είχαν μείωση μισθού 65% όπως εγώ και πολλοί άλλοι, οπότε μια χαρά δίνουν 400$ με μισθό 1200-1500$ και πάνω. Πιστεύεις ότι θα παίξει κανά καλό πρόμο τώρα για γιορτές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, δεν ξέρω γιατί αλλά μετά απο κάτι αιώνες απουσίας απο τον κόσμο του παιχνιδιού τώρα τελευταία με "τρώει" να αγοράσω ένα PS4 για να παίξω κάποια παιχνίδια που έχω "άχτι" όπως the last of us,tomb raider,infamous second son,gran tourismo και μερικά άλλα αυτού του στύλ,το δίλημμα φυσικά είναι τα 400 ευρώπουλα που ζητάνε τα τσακάλια στα διάφορα καταστήματα. Η ερώτηση η κλασική,..... αξίζει να σκάσω τόσα λεφτά για 4-5 παιχνίδια και βλέπουμε τι άλλο θα βγεί? ή όχι? (καλά για το the last of us πιό παλιά έψαχνα μεταχειρισμένο ps3 μόνο και μόνο για να παίξω αυτό το παιχνίδι και μετά θα το έδινα,τόσο πολύ ήθελα να το παίξω αλλά κρατήθηκα ). Τα φώτα σας παιδιά και κάτι ακόμα το αγοράζω τωρα ή περιμένω μπάς και βγάλουν καμία προσφορά λόγο εορτών? Μα αν δεν εχεις PC δεν ειναι μονο αυτα τα 4-5 παιχνιδια, εχεις και ολα τα multiplats να παιξεις. Μη κολλας στα exclusives που κανουν ορισμενοι, ολα παιχνιδια ειναι, αλεργια στα multiplatforms εχετε? Οπως και να χει, 4-5 παιχνιδια ειναι ηδη αρκετα για να αξιζει να παρεις κονσολα, και προφανως θα βγουνε και αλλα στο μελλον (ηδη ετοιμαζονται για επομενο χρονο αρκετα games) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Βγαίνουμε εκτός φίλε fulgore αλλά έξω δεν είχαν μείωση μισθού 65% όπως εγώ και πολλοί άλλοι, οπότε μια χαρά δίνουν 400$ με μισθό 1200-1500$ και πάνω. Πιστεύεις ότι θα παίξει κανά καλό πρόμο τώρα για γιορτές? απο περιεργια ποσα πιστευεις οτι θα επρεπε να πουλιεται εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 300 ευρώ περίπου σκέτο. @just4fun δεν λέω ότι είναι μόνο αυτά τα παιχνίδια σίγουρα υπάρχουν και αλλα αλλά αυτά είναι που με καναν να σκεφτώ την αγορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hulk7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 απο περιεργια ποσα πιστευεις οτι θα επρεπε να πουλιεται εδω? σε άλλο forum είδα έναν να πουλάει το πουλάει 400 ευρώ με 4 παιχνίδια δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 300 ευρώ περίπου σκέτο. @just4fun δεν λέω ότι είναι μόνο αυτά τα παιχνίδια σίγουρα υπάρχουν και αλλα αλλά αυτά είναι που με καναν να σκεφτώ την αγορά του. Ε κοιταξε, απτο τη στιγμη που τα παιχνιδια αυτα ουσιαστικα ειναι σειρες, θα βγουνε και οι συνεχειες τους στο μελλον, οποτε ετσι οπως το βλεπω ναι, αξιζει η αγορα του. Τωρα αν εχεις δυσκολια με τα 400 μπορεις να περιμενεις να κυκλοφορησουν gt / lou και να κινηθεις τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/5826721/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-DriveClub-The-Last-of-Us-Little-Big-Planet-3.html459 με 3 παιχνιδια μεσα not bad τωρα δεν ξερω αμα σε ενδιαφερουνε οι συγκεκριμενοι τιτλοι.στην αμερικη επαιζε bundle 399 dollars με gta5 last of us και την καμερα μεσα.περιμενετε μεχρι προπαραμονες χριστουγεννων θα δειτε κ αλλα πακετακια ισως κ με δευτερο χειριστηριο απο kotsovolos-mediamarkt-plaisio κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 @just4fun Αξίζει ναι.έχω περάσει την μέρα διαβάζοντας reviews και βλέποντας βιντεο και μου τρέχουν τα σάλια , last of us,tomb raider,infamous second son,assassin creed unity,dragon age inquisition,grand theft auto v, είναι τα παιχνίδια που θα χτυπήσω στεγνά.... πιστεύω θα με κρατήσουν μέχρι να βγούν κάτι άλλα που έχω δεί σε preview. @vagos1983 Το bundle απο αμέρικα που λές τα σπάει 330 ευρώ για κονσόλα + gta v και last of us αξίζει με χίλια,το bundle που λές το είδα αφού γύρισα τα διάφορα καταστήματα(public,plaisio,mediamarkt) να δώ μήπως και ετοιμάζουν τίποτα καλό για τις γιορτινές μέρες και για μιά στιγμή το έπιασα στα χέρια μου και είμουνα έτοιμος να το πάρω και να φύγω αλλά πέρα του lou το lbp 3 δεν πρόκειται να το άγγιζα το driveclub δεν ξέρω ίσως να με κρατούσε για λίγο,αλλά τελικά κρατήθηκα και έφυγα με άδεια χέρια μήπως ΚΑΙ δούμε κανένα καλό γιορτινό πακέτο. Αλήθεια τι λέτε για το ps4+pro evo 2015 στα 399? το ποδοσφαιράκι δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά σαν πακέτο καλύτερο του bundle με τα 3 παιχνίδια στα 459? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigo6125913 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα. Αγορασα PS4 πριν απο ενα μηνα και ειχα κανει US account με σκοπο να αγοραζω games σε $. Προσπαθησα σημερα να αγορασω PS Plus αλλα δεν δεχεται την ελληνικη μου καρτα προφανως. Γνωριζει κανεις κανενα αλλο τρικ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα. Αγορασα PS4 πριν απο ενα μηνα και ειχα κανει US account με σκοπο να αγοραζω games σε $. Προσπαθησα σημερα να αγορασω PS Plus αλλα δεν δεχεται την ελληνικη μου καρτα προφανως. Γνωριζει κανεις κανενα αλλο τρικ? Ευχαριστω ...αυτό δεν γινετε επειδή η καρτα είναι δηλωμενη Ελλαδα....απλα αγοράζεις psn cards αναλογα την χωρα που εχεις δηλωσει στο psn account σου 1. http://www.maxplay.gr/ 2. http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/?gclid=CJmrs__nucICFWTHtAodWE0A3w 3.http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss/188-3727732-3703200?url=search-alias%3Daps&field-keywords=psn ...........εχει και PS plus...και η ισοτιμία του ευρώ - δολαρίου είναι στο ακαιρεο...ουτε σεντ παραπανω!!!! ...παιρνεις τον κωδικο και τον περνας στον λογαριασμο σου (redeem code)....στο Amazon(...από εδώ αγοραζω εγω...) πρεπει να δηλωσεις και μια Αμερικανικη διευθηνση.........Τωρα αν εχεις ηδη λογαριασμο κανεις έναν δευτερο με US address ,αγοράζεις την καρτα και δηλωνεις ship στην US και σε 2 λεπτα βλέπεις τον κωδικο ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigo6125913 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Σ ευχαριστω. Μεσω amazon δουλεψε μια χαρα τελικα. ...παιρνεις τον κωδικο και τον περνας στον λογαριασμο σου (redeem code)....στο Amazon(...από εδώ αγοραζω εγω...) πρεπει να δηλωσεις και μια Αμερικανικη διευθηνση.........Τωρα αν εχεις ηδη λογαριασμο κανεις έναν δευτερο με US address ,αγοράζεις την καρτα και δηλωνεις ship στην US και σε 2 λεπτα βλέπεις τον κωδικο ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις