Donacgreece Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Όταν είχε βγει το God of War ΣΤΟ playstation 2 είχα πάθει πλάκα. Όταν το ξανά είδα στο playstation 3 ήταν φανταστικό. Αλλά νομίζω πλέον έχει αρχίσει να κουράζει. Χρειάζεται ανανέωση. Η ακόμα καλύτερα θα προτιμούσα να έβλεπα ότι έκαναν ένα καινούργιο ip. Και ας ήταν και στην ίδια κατηγορία με παρόμοιος μηχανισμούς... 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια το Far Cry 4 ειναι περιπου το ιδιο με τα προηγουμενα η εχει καλυτερα στοιχεια εκτος απο γραφικα?
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Περίπου το ίδιο με το 3, όχι με τα προηγούμενα.
hollow_83 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ουτε γραφικα εχει ιδιαιτερα καλυτερα. Η τοποθεσια αλλαζει. Το ρεζουμε ειναι ιδιο. Για τους λατρεις του ψαξιματος ειναι ωραιο παντως. Tωρα το FF να το βαλουν εκει που ξερουν. Η εκδοση που βγηκε προσφατα στο steam θα ειναι, οχι Remake.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 3 παιχνιδια ειναι τα δωρεαν μεχρι καποια ωρα σημερα. Δεν ξερω αν το ποσταρε κανεις. http://www.ign.com/articles/2014/12/06/psx-2014-ea-offering-3-free-games-for-playstation-owners
stavros88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ναι εχεις δικιο αφου το Ascension ειναι prequel το τελος τις σειρας ηταν στο god of war 3 επομενως το παραπανω που ειπα ισχυει για το god of war 3 και οχι για το ascection. Οριστε και βιντεο που αποδυκνιει αυτα που λεω. Και παλι δεν ειναι 100% σιγουρο
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλο ειναι να βαλεις σε spoiler το τι γινεται γιατι υπαρχουν και ατομα που δεν εχουν παιξει το παιχνιδι και διαβαζωντας αυτο τους το αποκαλύπτεις. Ειμαι περιεργος πως θα συνεχισουν την ιστορια με το νεο god of war μιας και απ' οτι ειπαν δεν θα ειναι prequel αλλα συνεχεια της σειρας Ας πανε να το παιξουνε το παιχνιδι αυτο lol.Εδω ειναι ενοτητα για ps4 και οχι για Ps3 και απο την στιγμη που εχει βγει ηδη τριλογια για το Ps3,μπορουμε να μιλαμε ανετα.Δηλαδη δεν μπορουμε να μιλαμε πχ ουτε για το FF VII που εχει βγει απο το 1997 χωρις Spoiler γιατι καποιον μπορει να μην το εχει παιξει???
rouxlas86 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ας πανε να το παιξουνε το παιχνιδι αυτο lol.Εδω ειναι ενοτητα για ps4 και οχι για Ps3 και απο την στιγμη που εχει βγει ηδη τριλογια για το Ps3,μπορουμε να μιλαμε ανετα.Δηλαδη δεν μπορουμε να μιλαμε πχ ουτε για το FF VII που εχει βγει απο το 1997 χωρις Spoiler γιατι καποιον μπορει να μην το εχει παιξει??? Ναι γιατί δεν έχει σχέση το πότε κυκλοφόρησε, καλό είναι να βάζουμε spoiler να μην ξενερώνει κανείς τσάμπα.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ναι γιατί δεν έχει σχέση το πότε κυκλοφόρησε, καλό είναι να βάζουμε spoiler να μην ξενερώνει κανείς τσάμπα. Ναι και σου ξαναλεω με την ιδια λογικη δεν μπορουμε να μιλαμε ουτε για παλιοτερα παιχνιδι ακομα και για Gow 1 και 2 του Ps3 γιατι μπορει καποιος να μην τα εχει παιξει.Δεν ειναι topic εδω για GoW αλλα γενικα για ps4 αρα μπορει να γινει κουβεντα για ολα τα παιχνιδια του Ps4 και γενικα του Playstation 4 χωρις Spoilers,δεν ειναι ταινια ή σειρα για να βαζουμε Spoilers σε τετοια πραγματα.
kostas28a Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ps4+The last of us remastered bundleΚαλησπέρα παίδες. Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο που γράφω στον τίτλο, και είπα να ζητήσω τη γνώμη σας. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα για το The last of us, και καταλαβαίνω ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τίτλο. Αξίζει για σας για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ το συγκεκριμένο παιχνίδι να κάνει αυτή την κίνηση? Στο skroutz το βρίσκω στα 430 ευρώ. Και κάτι ακόμα, έτυχε να διαβάσω κάπου ότι σε αυτό το πακέτο, το παιχνίδι το παίρνεις σε digital μορφή. Ισχύει αυτό? Δώστε μου τα φώτα σας όσοι το έχετε πάρει. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
red1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο που γράφω στον τίτλο, και είπα να ζητήσω τη γνώμη σας.Πάρε ενα άλλo, πιο καινουργιο bundle στα 399€ μαζι με παιχνίδι, το LOU το βρίσκεις και εδω μεσα στις αγγελίες στα 20€, μου φαίνετια πως το έχει επίσης ακόμα σε προσφορά στο store... Το LOU bundle ειναιι το προηγουμενο μοντέλο PS4 με οτι αυτό συνεπάγεται (διαφορετικό υλικό στα analogue sticks που λιώνανε πιο εύκολα, παρτιδα με θορυβώδες βεντιλατέρ και ίσως disc tray eject προβληματα).
cpttony Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Aν βαλω (μεσω PC) το PvZ:GW στο καλαθι, οταν παρω PS4 θα το εχω τζαμπα? ¨΄Η πως γινεται να το κανω αυτο!?
kostas28a Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πάρε ενα άλλo, πιο καινουργιο bundle στα 399€ μαζι με παιχνίδι, το LOU το βρίσκεις και εδω μεσα στις αγγελίες στα 20€, μου φαίνετια πως το έχει επίσης ακόμα σε προσφορά στο store...Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Προτείνεις δηλαδή να πάρω κάτι σαν αυτό - https://www.skroutz.gr/s/4449230/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-Infamous-Second-Son.html ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/5479194/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-DriveClub.html και να ψάξω να βρω το LOU μεταχειρισμένο?
cpttony Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Θα το εχεις. Ετσι ακριβως γινεται.. Tζαμπα, εε? Μην χρειαστει να ακουμπισω κανενα 30αρι?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις