kamasoutra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλή η παρουσίαση με πολλά παιχνίδια.Απλά μετά των street fighter V,uncharted και bloodborne θέλω να δούμε περισσότερα AAΑ και ελπίζω στην Ε3 αφού καλύψανε στην playstation experience τα περισσότερα απο όσα ξέραμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλή η παρουσίαση με πολλά παιχνίδια.Απλά μετά των street fighter V,uncharted και bloodborne θέλω να δούμε περισσότερα AAΑ και ελπίζω στην Ε3 αφού καλύψανε στην playstation experience τα περισσότερα απο όσα ξέραμε. Ε ενταξυ μην περιμενεις και παρα πολλα Exclusives.Αλλωστε βγαινει και το Witcher 3.Να πω επισης οτι ενα φοβερο Indie παιχνιδι για οσους δεν το εχουν ηδη στο pc τους ερχεται στο Ps4 το πολυ καλο Bastion http://www.ign.com/videos/2014/12/06/bastion-ps4vita-announcement-trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ότι όλοι κατά βάθος το ίδιο σκεφτόμαστε για το No Man's Sky. "Αν δεν είναι μούφες όλα αυτά που λένε και αν λειτουργεί όπως υποτίθεται ότι θα λειτουργεί θα είναι γαμάτο". Θα δείξει. Κανονικά θα έπρεπε να κρατάω μικρό καλάθι, αλλά θέλω να ενθουσιαστώ και λίγο ο άνθρωπας Το "Gravity: The Game" (aka Adrift) έχει κανείς ιδέα τι είναι ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamasoutra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ε ενταξυ μην περιμενεις και παρα πολλα Exclusives.Αλλωστε βγαινει και το Witcher 3.Να πω επισης οτι ενα φοβερο Indie παιχνιδι για οσους δεν το εχουν ηδη στο pc τους ερχεται στο Ps4 το πολυ καλο Bastion http://www.ign.com/videos/2014/12/06/bastion-ps4vita-announcement-trailer έχουμε και λέμε gran turismo,god of war αν ισχύουν οι φήμες η καινούριο AAA απο την santa monica,νέο παιχνίδι απο την guerrilla,απο την media mocule,απο τον cage,κάποια συμφωνία με third party publisher και ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγω μιλησα για Exclusives που μπορει να δουμε του χρονου οχι γενικα τι Exclusives θα βγουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamasoutra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγω μιλησα για Exclusives που μπορει να δουμε του χρονου οχι γενικα τι Exclusives θα βγουν.... ε ναι αυτό έγραψα ότι στην Ε3 να τα περιμένουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εδω δειξανε ολοκληρο 15λεπτο Trailer του Uncharted 4,δεν θα μπορουσαν απλα να ανακοινωσουν καποιο απο τα παραπανω που λες???Λιγο χλωμο το βλεπω να βγαινουν για φετος,απο το 2016 και μετα πιο πιθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Και να τα δείξουν όλα αυτά στην Ε3, δεν πρόκειται να βγουν ούτε τα μισά πριν το '16. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Παντως συγνωμη Sony αλλα το Release του FF VII για Ps4 που ανακοινωθηκε ηταν μακραν το πιο αστοχο Trailier που θα μπορουσαν να βγαλουν.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Επισημοποιηθηκε και το καινουργιο god of war(παιζει σοβαρα ομως να ειναι με διαφορετικο χαρακτηρα,οπως και με διαφορετικο συμπαν μυθολογιας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καποιο youtube link που μπορουμε να δουμε αυτουσιο αυτο το event υπαρχει? Και σιγα μην εβγαζαν νεο god of war. Αλλα θελω να δω πως θα το συνεχισουν απο τη στιγμη που στο τελευταιο god of war(Το 3 τελικα και οχι το ascension που ειναι prequel) ο κρατος πεθαινει. Θα τον αναστησουνε? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2014 από JUST-GAMER 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ισχυει αυτο που γραφεις στο σποιλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ναι εχεις δικιο αφου το Ascension ειναι prequel το τελος τις σειρας ηταν στο god of war 3 επομενως το παραπανω που ειπα ισχυει για το god of war 3 και οχι για το ascection. Οριστε και βιντεο που αποδυκνιει αυτα που λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ναι εχεις δικιο αφου το Ascension ειναι prequel το τελος τις σειρας ηταν στο god of war 3 επομενως το παραπανω που ειπα ισχυει για το god of war 3 και οχι για το ascection. Οριστε και βιντεο που αποδυκνιει αυτα που λεω. Ναι ο παραπανω σου εκανε διορθωση για το Ascension οχι για το αν πεθαινει ο Kratos ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλο ειναι να βαλεις σε spoiler το τι γινεται γιατι υπαρχουν και ατομα που δεν εχουν παιξει το παιχνιδι και διαβαζωντας αυτο τους το αποκαλύπτεις. Ειμαι περιεργος πως θα συνεχισουν την ιστορια με το νεο god of war μιας και απ' οτι ειπαν δεν θα ειναι prequel αλλα συνεχεια της σειρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις