gkalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Το περίεργο είναι οτι ενώ ως gameplay δε μου λέει πολλά, θα θέλω να το αποκτήσω day one οταν βγεί.Μπορει ο συνδυασμός του cool gameplay (οχι πολλα πολλά δηλαδή) και των εκπληκτικων γραφικων που ειχε η σειρά να με διασκεδάζουν τελικά ή έστω να ευχαριστούν το μάτι μου.Το videο δεν είναι εντυπωσιακό αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμα και η Naughty Dog δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα.
xavier Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 νταξ ο καθενας εχει τα γουστα του παντως δεν θεωρω οτι σε καμια περιπτωση οτι το uncharted δεν εχουν ενδιαφερον gameplay και επισης ειναι αδικο να λες οτι η επιτυχια του gears of war ειχε σχεση μια και ηταν υπο αναπτυξη αρκετα πριν την επιτυχια του gears of war...
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κατι που μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερθει ηδη εδω,καθως μιλαμε για ισως την μεγαλυτερη σειρα Fighting game στην ιστορια του gaming,το μεγαλο Hadoken στην μαπα της M$ απο την Capcom να βγαλει το επομενο Street Fighter 5 μονο για Ps4 και Pc.Εδω και η σχετικη ανακοινωση http://www.ign.com/articles/2014/12/06/psx-2014-street-fighter-v-confirmed-for-ps4-and-pc κατι που θα συζητηθει αρκετα πιστευω,κυριως λογω του πρωταθληματος Evo Τελος ερχεται και στο Ps4 το FF VII με λιγο καλυτερα γραφικα(φανταζομαι σε επιπεδο Pc εκδοσης)http://www.ign.com/articles/2014/12/06/psx-2014-final-fantasy-7-to-release-on-playstation-4 Και ας βαλω και το ομορφο gameplay Trailer του Uncharted 4 εδω για να μην ψαχνεται κανεις http://www.ign.com/videos/2014/12/06/uncharted-4-a-thiefs-end-gameplay-trailer
xavier Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 το garden warfare το κατεβαζετε τζαμπα για 1-2 μερες αν καταλαβα καλα... σε γενικες γραμμες δεν ειχε καποια μεγαλη εκπληξη, η σαντα μονικα δεν εδειξε σε τι δουλευει, ουτε το νεο rpg της gorilla, ουτε φυσικα team ico ουτε κανα reboot που θα περιμενε ο κοσμος crash, syphon filter κτλ... το bloodborne και το uncharted δειχνουν σουπερ, αλλα δεν ειχα καμια αμφιβολια για αυτο... 1
Vole Maulder Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moλις το είδα και εγω... Κλασσικά πράματα, αυτόματο platforming που για να αποτυχεις πρεπει να κανεις επικληση στο 12Θεο, shootbang το οποίο αμα είναι ιδιο με τα προηγούμενα θα ειναι απλά μέτριο, ατακα -> setpiece -> Μπου μπουμ -> αυτοματο platforming -> ατακα --> μπουμ μπουμ -> setpiece κτλπ κτλπ... Τα πιο non-game της προηγούμενης γενιάς συνεχίζει μια απο τα ίδια...Δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό καθώς το Tomb raider 2013 το βρήκα "meh" αλλά...ακόμα και εκείνο ηταν πιο ενδιαφέρον και πιο "uncharted" απο το...uncharted... Μπλιαχ παιχνίδι, θεάμα απλά για το θέμα, κακό shooting και κάκιστο platforming αλλά είπαμε, τα fanboya το κατάπιανε λες και ηταν η 2α παρουσία στο gaming... Sorry παιδιά για το κράξιμο αλλά "game" το Uncharted δεν είναι...οι απόψεις βέβαια είναι ωσάν τις κωλ...οπότε, ναι... Γενικά, ούτε εγώ ήμουν ιδιαίτερα φαν της σειράς, αλλά αυτό φαίνεται να έχει βελτιώσει κάποια πράγματα, και ό,τι έδειξαν ήταν αρκετά ανοιχτό από άποψη προσέγγισης. Δεν έχω ενθουσιαστεί ή κάτι τέτοιο - πέρα από το οπτικό κομμάτι - αλλά από το "meh" όπου βρισκόμουν μέχρι πριν από δύο ώρες τώρα είμαι στο "χμμ, ΟΚ". Κατά τ' άλλα, No Man's Sky και τίποτα άλλο (άντε, και Bloodborne), ρε!
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω οτι η ανακοινωση οτι το Uncharted θα βγει το 2015 ειναι αρκετη αν και θα προτιμουσα να εβγαινε αργοτερα μπας και η εταιρια το εβγαζε σε 60fps(βλεπε The Last Of Us για ps3 και Ps4)
red1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κατι που μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερθει ηδη εδω,καθως μιλαμε για ισως την μεγαλυτερη σειρα Fighting game στην ιστορια του gaming,το μεγαλο Hadoken στην μαπα της M$ απο την Capcom να βγαλει το επομενο Street Fighter 5 μονο για Ps4 και Pc.Εδω και η σχετικη ανακοινωση http://www.ign.com/articles/2014/12/06/psx-2014-street-fighter-v-confirmed-for-ps4-and-pc κατι που θα συζητηθει αρκετα πιστευω,κυριως λογω του πρωταθληματος Evo Τελος ερχεται και στο Ps4 το FF VII με λιγο καλυτερα γραφικα(φανταζομαι σε επιπεδο Pc εκδοσης)http://www.ign.com/articles/2014/12/06/psx-2014-final-fantasy-7-to-release-on-playstation-4 Και ας βαλω και το ομορφο gameplay Trailer του Uncharted 4 εδω για να μην ψαχνεται κανεις http://www.ign.com/videos/2014/12/06/uncharted-4-a-thiefs-end-gameplay-trailer Έχουμε ολόκληρο topic αφιερωμένο στο SFV Ful Το no man's sky θα αγοραστεί αποκλειστικά και μόνο για το OST απο 65days of static... Aπιστευτη μπαντάρα... https://www.youtube.com/watch?v=geMmsM43N4Y 3
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Βρε εχουμε topic αφιερωμενο στο ST V καθαρα για το παιχνιδι,τα νεα του,τους ηρωες,πιστες κλπ(αραγε ποιος να ανοιξε το Topic).Εγω πιο πολυ σχολιαζω το SF V σαν αποφαση της Capcom να το βγαλει αποκλειστικα για το Ps4(και το Pc)και οχι για το Xbox,ισως μια κινηση που να οφειλεται κυριως στις παρα πολυ καλες πωλησεις του Ps4 παγκοσμιως σε σχεση με το Ps3 vs Xbox.
xavier Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αυτο το no mans sky μου φαινεται μεγαλη μπαρουφα, δεν μπορω να καταλαβω καθολου το gameplay...μικρος ειχα λιωσει ενα game στον amstrad το captain blood, αν εχει καποια σχεση με αυτο,κατι δηλαδη που να δινει καποιο νοημα στο ψαξιμο των πλανητων καποια αλληλεπιδραση, τοτε ενταξει, αλλα μεχρι τωρα σε τοσσα βιντεο, μου μοιαζει σαν τα demoscene βιντεακια
ggramenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αυτο το no mans sky μου φαινεται μεγαλη μπαρουφα, δεν μπορω να καταλαβω καθολου το gameplay...μικρος ειχα λιωσει ενα game στον amstrad το captain blood, αν εχει καποια σχεση με αυτο,κατι δηλαδη που να δινει καποιο νοημα στο ψαξιμο των πλανητων καποια αλληλεπιδραση, τοτε ενταξει, αλλα μεχρι τωρα σε τοσσα βιντεο, μου μοιαζει σαν τα demoscene βιντεακια ....Amstrad 6128????.......που τον θυμήθηκες .....
red1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αυτο το no mans sky μου φαινεται μεγαλη μπαρουφα, δεν μπορω να καταλαβω καθολου το gameplay...μικρος ειχα λιωσει ενα game στον amstrad το captain blood, αν εχει καποια σχεση με αυτο,κατι δηλαδη που να δινει καποιο νοημα στο ψαξιμο των πλανητων καποια αλληλεπιδραση, τοτε ενταξει, αλλα μεχρι τωρα σε τοσσα βιντεο, μου μοιαζει σαν τα demoscene βιντεακια Xavier, μαζί σου φίλε... Φοβάμαι μην φάμε μπαρούτι στο δόντι γι'αλλη μια φορα..."αγαπημένο Indie παιδί" της Sony αυτό το no man's sky, πολύ (τεχνητό) hype... Aπο 'κει και πέρα το gameplay έχει ως εξής (ξεδιάντροπα κλεμμένο απο άλλο forum) To soundtrack και artwork όπως και να'χει όμως είναι Θεϊκά, τώρα για τα υπόλοιπα θα δούμε...
skanjos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πωπω τα κλαίω τα λεφτά μου ήδη, χρειάζομαι Ps4 με pes/bloodborne/disgaea 5/persona 5/ uncharted 4 μεσα στο 2015.... κάνα καλό σημείο έχει να προτείνει κανείς?
ggramenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Plants vs. Zombies™ Garden Warfare full game FREE!!FREE!! FREE!!FREE!!FREE!! FREE!! ΜΟΝΟ ΣΤΑ PS STORES ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ PLUS (Updated) EA Is Giving Plants Vs Zombies: Garden Warfare Away For Free On PS4 1
ariskard Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κατεβαίνει ήδη Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
tzinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 κατεβηκε, αν και δεν ειμαι φαν για τιποτα ονλινε και τυπου dethmatch, shooter, fps....κτλπ, αλλα αυτο τουλαχιστον φαινεται οτι θα εχει πλακα. Ημουν κοντα στο να το παρω καποιες φορες που ειχε εκπτωση στο ps store, αλλα επειδη οπως ειπα δεν τρελενομαι για τετοια στυλ παιχνδια, το ακυρωσα τελευταια στιγμη. Για τσαμπα ειναι σουπερ, δεν χανουμε τιποτα. το τελευταιο παιχνιδι που δειξανε με το σκετς τετραδιο του μαθητη ειχε γαμω τα artwork. Αν και arena dethmatch shooter, φαινετε αρκετα προτωτυπο και τρελιαρικο για να κεντρισει το ενδιαφερον. Μου Θυμιζει ενα που ειχε το wii, madworld Αυτο whetwhet, whatwht....μου την σπανε τετοια τρειλερ. Καλο ειναι ενα τιζερ, αλλα ρε πουστη μου εσυ δεν δειχνεις απολυτως τιποτα. Το No mans sky ακουγεται ωραιο σαν ιδεα, αλλα νομιζω οτι σκαβουν τον λακο τους με τα τρειλερ. Ουσιαστικα οτι εχω δει ειναι, παρκαρουμε σε ενα πλανητη, βλεπουμε 2 δεινοσαυρους, απογειωνομαστε και παμε στον επομενο. Θα μπορουσανε να εχουν αφιερωσιει κανα 3λεπτο τρειλερ σε ενα πλανητη και να δουμε τι κανει εκει περα. Το forrest ηταν απο τα ποιο εντυπωσιακα τρειλερ. Μετα το uncharted εννοειται
Προτεινόμενες αναρτήσεις